George Best

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 18:23

Moja kolejna kompilka o tym wspaniałym zawodniku - geniuszu footballu. Zapraszam do oglądania ;) Miało być na konkurs na Eurogoalu ale robie co innego ;)

Ostatnio zmieniony 22 lipca 2007, 18:37 przez Alex17tbg, łącznie zmieniany 1 raz.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 18:27

Hmmm milo sie oglada tylko ta piosenka jakos mi nie pasuje. Muza dobra ale słowa... nie do takiej kompilacji :lol: Oczywiście to moje zdanie tylko :smile:

Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 18:37

A o którą ci chodzi piosenkę??

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 18:45

Bardzo ciekawa kompilacja, jedna z lepszych jakie ostatnio widziałem, chwilami nawet wzuszająca :cry: o wielkim geniuszu piłki - szkoda że już go nie ma bo z tego co wiem pod koniec życia wyszedł z nałogu...

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 19:27

Właśnie muzyka mi bardzo pasuje. Mimo, iż niektóre słowa są, że tak powiem... nieodpowiednie do takiej kompilacji to podobało mi sie.
Ogólnie filmik mi się bardzo podoba, nie mam do niego większych zastrzeżeń. Chociaż może za dużo wkleiłeś tu zdjęć, których ja nie preferuje w kompilacjach :wink: . Ale chciałeś, zdaje się nadać trochę dramaturgii :wink: . No i to do czego mam jeszcze zastrzeżenie to długość filmiku. Kiedy jest on za długi to po jakimś czasie się nudzi i w takich momentach po prostu nie chce się oglądać kompilacji. W dodatku było mało efektów, ale akurat moim zdaniem to duży plus. Nie lubię gdy ktoś wkleja jakieś efekty na siłę, byle było ich więcej. Do plusów należy także to, że dałeś radę uzyskać świetny nastrój. Czasem może łezka się w oku zakręcić :wink: .
No to tyle mam do powiedzenia :)

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 19:39

Alex17tbg pisze:A o którą ci chodzi piosenkę??
O ta pierwsza piosenke ;]

Alex17tbg

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 20:21

stahoo ta piosenka nazywa się "Książę życia umiera" a wykonuje ją Myslovitz i jest to specjalnie dla Besta ;) dlatego ją tu umieściłem :)

Myzarel kilka lat przed tym jak zmarł wyszedł z nałogu i nawet podjął jakąś prace związaną z piłką z tego co mi wiadomo ale niestety miał dwa przeszczepy wątroby i ogólnie osłabiony organizm i odszedł :(

El Mass-turbo co do dodatków to nie za bardzo mi pasowały jakieś do takiej kompilki a co do zdjęć to fakt chyba ich za dużo :)

Dzięki wszystkim za komentarze. Pozdro ;)

ODPOWIEDZ