Trzy gwiazdy juz za rok??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2007, 23:37

Zakladam ten teamt, a zarazem pytam Was czy wiecei cos na temat gwiazdek (złotych) na koszulkach, a mianowicie czy jakas organizacja je przyznaje czy to klub "doszywa" se gwiazdki. I tu sie rodzi pytanie czy za rok (o ile bedzie zdobyty przez Juve) bedziemy mieli 3 złotą gwiazdke? W sumie mamy juz 29 tytułów...
Inne kluby np. Liverpool nagardza koszulke gwiazdami za zdobyte puchary CL, no i chyba to ich wola co robia...

FlooZwT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 00:07

No niestety niebedzie 3 gwiazd bo odebrali nam dwa mistrzostwa i mamy ich tylko 27(hehe i tak najwiecej) musimy poczekac jeszcze 3 sezony i bedzie trzeca gwiazda FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 11:50

Trzecią złotą gwiazdkę otrzymamy, jak przekroczymy barierę 30 mistrzostw kraju, czyli najszybciej za 3 lata, ale myślę, że gdzieś za pięć, sześć dopiero będziemy mogli nosić trzy gwiazdy (złote), natomiast już w przyszłym sezonie będziemy mogli mieć dwie złote i jedną srebrną. Warunek- wygrać Puchar Włoch (będzie to Nasz 10 tytuł, czyli pierwsza gwiazdka).

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 13:35

tyle, ze ja to wszystko wiem co mi piszecie :P Zle sfotmuowalem pytanko ;) chodzi mi o to ze Juve czuje sie 29cio krotnym mistrzem Italii, wiec czy sam "przyszyje" sobie ta gwiazdke.

PS. ile mi wiadomo to nie trzeba przekraczac 30 tytulow wystrczy ze sie ma te 30 i juz jest 3 gwiazdka (złota) ;)

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 13:49

Łyko pisze:chodzi mi o to ze Juve czuje sie 29cio krotnym mistrzem Italii
jak widzisz koledzy wyzej wcale sie tka jak czuja :?
w sumie sam sie kiedys nad tym zastanawialem ale wydaje mi sie ze to trzebaby glebiej juz poszperac i dojdzie sie do informacji ze jest to jakos odgornie nadawane a nawet jesli nie nadawane to respektowane i juve mimo wszytsko bedzie tym wzgledzie musialo uszanowac ze im te tytuly odebrano i do gwiazdek nie mozna ich liczyc

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 13:52

W Polsce gwiazdki są zapisane w regulaminie rozgrywek, we Włoszech pewnie też, a więc trzy gwiazdki będą nam przysługiwać dopiero przy 32. tytule. Po 30. tytule na koszulkach na pewno pojawi się jakiś "ekwiwalent" trzeciej gwiazdki.

Obrazek
Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 15:43

Łyko pisze:chodzi mi o to ze Juve czuje sie 29cio krotnym mistrzem Italii, wiec czy sam "przyszyje" sobie ta gwiazdke.
Samemu sobie na pewno nie można przyszyć gwiazdki.
jak widzisz koledzy wyzej wcale sie tka jak czuja
Koledzy wyżej się tak czują, tylko po prostu biorą pod uwagę fakty. Chyba nie myślicie, że dadzą Nam gwiazdki za odebrane tytuły.
BÓJCIE SIĘ CHAMY, DO SERIE A WRACAMY!!!
Sorry swiergot, że Ci to mówię (być może nie powinienem poprawiać admina), ale bardziej by się rymowało, jakbyś napisał:"do pierwszej ligi wracamy", albo "do Serie A powracamy". :) pozdro

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 15:54

Przykre, że odebrano nam 2 tytuły Mistrza Italii... ;/ tak byśmy już mogli się pochwalić trzecią gwiazdką ;D ale cóż poczekamy... ;] możemy cieszyć się z tego, że nikt nie zdobył więcej tytułów od nas ;]
a tak wogóle to szkoda, że we Włoszech za 10 Pucharów Włoch jest srebrna gwiazdka, a nie złota(tak jak jest w bundeslidze...)

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2007, 23:42

a tak wogóle to szkoda, że we Włoszech za 10 Pucharów Włoch jest srebrna gwiazdka, a nie złota(tak jak jest w bundeslidze...)
a ja mysle ze ta srebna gwiazda to fajna sprawa, wszystko jest jasne i nie ma zadnej motaniny, aczkolwiek nie wiem czy ktos posiada taka :P

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2007, 01:18

Łyko pisze:aczkolwiek nie wiem czy ktos posiada taka :P
We Włoszech nikt srebrnej gwiazdki nie posiada. Najbliżej jej zdobycia jest... JUVE, któremu brakuje jednego pucharu.

Mi się wydaje, że w obliczu najbliższego Scudetto na koszulkach nie pojawi się trzecia gwiazdka. Za to kibice z pewnością przygotują coś specjalnego na tę okoliczność.

Tyranus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2007, 09:12

Bezsensowna byłaby możliwość przyznania sobie samemu gwiazdek. Załóżmy, że Inter ma 15 tytułów (było, nie było), ale czuł się w pięciu sezonach, kiedy to nie wygrał Serie A, najlepszą drużyną we Włoszech, to co, to oni też by mogli sobie przyszyć drugą gwiazdkę, "bo tak czują"? Gwiazdki można sobie przyszyć tylko wg ścisłych reguł i to sprawia, że posiadanie takich na koszulce jest rzeczą tak prestiżową.

Morte

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 13:00

Ciekawe czy za 10 wygranych w Lidze Mistrzów przyznają jakąś gwiazdkę... :think:

Obrazek
CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
babcia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 13:10

za 10 tytułów w lidze mistrzów będzie księżyc:P

samy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2007, 21:29

co 10 tytułów gwiazdka więc jeszcze trzeba poczekać ehhh

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2007, 21:49

Morte pisze:Ciekawe czy za 10 wygranych w Lidze Mistrzów przyznają jakąś gwiazdkę... :think:
Hehe, i z tego powodu rzycze Realowi wygranej w nastepnym sezonie. :P
Bo chce zobaczyc co sie dostaje - moze platynowa? :D :smile:

A tak btw, ma ktos jakas liste czy cos w jakich krajach za co sie dostaje gwiazdki?
Bo Real ma 30 mistrzostw a zadnych gwiazdek nie ma...
Manchester City ma chyba 3 gwiazdki, a Liverpool 5? O.o

ODPOWIEDZ