Deschamps zdrajcą?
- Karol_Juve
- Juventino
Agent FIFA, Vincenzo Morabito oskarża Didiera Deschampsa o bycie w ciągłym kontakcie z piłkarzami Juventusu i nakłanianie ich do odejścia z Turynu. To niespodziewane zarzuty pojawiają się niecały miesiąc po rezygnacji Francuza z prowadzenia klubu, w którym zapewnił awans i pierwsze miejsce w tabeli. Najbardziej z takiego obrotu spraw zasmucony był jego rodak, David Trezeguet, który jakiś czas później odrzucił ofertę przedłużenia kontraktu. "Deschamps wciąż dzwoni do niektórych piłkarzy w celu zdestabilizowania atmosfery w szatni" utrzymuje Morabito w programie Antenna 3. "To bardzo niesprawiedliwe i nieprofesjonalne zachowanie. On wprowadza drużynę w wielkie problemy." Pomimo, że agent nie wymienił żadnego zawodnika z nazwiska, to włoskie media są przekonane, że chodzi przede wszystkim o Trezeguet. Podobno Deschamps kontaktował się również z Mauro Camoranesim, Federico Balzarettim (łączony z transferem do Fiorentiny) oraz Jean-Alainem Boumsongiem. Wcześniej mówiło się już o tym, że Francuz rozmawia z konkretnymi zawodnikami o nieudolności zarządu Juventusu, który wcześniej nie pokładał w nim wystarczającego zaufania.
http://www.solojuve.com/plotka/deschamps_zdrajcaz.php
http://www.solojuve.com/plotka/deschamps_zdrajcaz.php
- Kuben
- Juventino
Ja w to osobiście nie wierze, ale jeżeli to prawda, to DD zachował się bardzo niesportowo. Hmm... z jenej strony można mu przyznać racje, bo z Tym zarządem ktory teraz rządzi Juve, jest bardzo źle i obawiam się, że może być jeszcze gorzej, już nie wspomne o Tym, żę z Tym zarządem Juve ma ruszyć na podbój Włoch i ma wrócić na europejskie salony. DD możę chciał wziąść sprawy w swoje ręce i nie chciał pozwolić, aby Ci piłkarze się zmarnowali, to tylko taka głupia teoria, ale możę ziarno prawdy w Tym jest...
Jeżeli odszedł z Juve to raczej nie powinien już ingerować w jego życie, a nie nakłania piłkarzy do odejścia :?
Mam nadzieje, że to plotka...
Jeżeli odszedł z Juve to raczej nie powinien już ingerować w jego życie, a nie nakłania piłkarzy do odejścia :?
Mam nadzieje, że to plotka...
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Michael900
- Juventino
Popieram wit-juve. Powinniśmy z nim "pogadać" osobiście. Narazie wydaje się, że to jest prawda - wymienieni powyżej piłkarze faktycznie chcą opuścić klub.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Młody Wilk20
- Juventino
Mi też wydaje się, że to prawda. Ale jeśli to faktycznie prawda to DD powinien spalić się ze wstydu i już nigdy nie powinien pojawiać w pobliżu żadnego kibica Juve.
Juve, storia di un grande amore
- MaHeR
- Juventino
Mi tam sie wydaje, ze to nie jest prawda ; Q
przeciez DD wiele zawdziecza Juventusowi...a teraz mialby "rozwalic" nam ukochany klub...? Nie rozumiem jaki miałby w tym cel? ;Q
przeciez DD wiele zawdziecza Juventusowi...a teraz mialby "rozwalic" nam ukochany klub...? Nie rozumiem jaki miałby w tym cel? ;Q
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- wErOn
- Juventino
np. zemsta na tym naszym 'pseudo-zarzadzie' ?MaHeR pisze:Mi tam sie wydaje, ze to nie jest prawda ; Q
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Pilekww
- Juventino
HOHO tak zrzućmy sie na bilety, albo nie wynajmijmy jakiegoś gościa od brudnej roboty. Pojechałeś po krawędzi :rotfl: :rotfl: :rotfl:wit_juve pisze:jesli to prawda to zrzucimy sie na bilet do Turynu ( czy gdzies tam, gdzie jest DD) i sami osobiscie nakopiemy mu do du**. Tyle!
Dla mnie to bzdura, ciekawe skąd oni wiedzą gdzie dzwoni DD i jakie sa treści jego rozmów, wogle nawet jeśli to co nam z piłkarza który odchodzi z klubu bo mu jakiś Didier Deschamps powiedział zeby odszedł.
Wogle to wszytsko jest żałosne!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Alizee18
- Juventino
Hmm ja mysle ze to jest tylko wymysl prasy choc kto wie moze cos byc w tym prawdy a jezeli tak to Deschamps jest złym człowiekiem gdyz nikt nie moze zagrac naszemu Juve czy probowac zrobic cos na niekorzysc Juve
- KINIEK
- Juventino
Myślałem, że po serieB będzie już tylko lepiej, a tu co chwilę pojawiają się nowe problemy, mam nadzieje że to nie jest prawdą bo przykro się robi jak słyszy się o takich czynach osób, które były dla Juventusu ważnymi postaciami.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Bez przesady, nigdy nie byłem zwolennikiem jego umiejętności trenerskich (piłkarskich zresztą też), ale posądzać go o coś takiego, to wyraźny brak szacunku dla jego profesjonalizmu. Deschamps to zawodowiec, nie jakiś tam amator, nie zniżyłby się do takiego poziomu.
- Simi
- Qualità Juventino
Heh najlepiej to by był Punisher !! albo James Bond i tylePilekww pisze:HOHO tak zrzućmy sie na bilety, albo nie wynajmijmy jakiegoś gościa od brudnej roboty. Pojechałeś po krawędzi :rotfl: :rotfl: :rotfl:wit_juve pisze:jesli to prawda to zrzucimy sie na bilet do Turynu ( czy gdzies tam, gdzie jest DD) i sami osobiscie nakopiemy mu do du**. Tyle!

A tak do tematu to mi sie wydaje ze DD bedzie trenowal OL i chce tam sprowadzic tych 2-3 graczy z ktorymi współpracowal.
- Desant.
- Juventino
Naszego ukochanego klubu nie da się rozwalić,sami widzicie co było po degradacji ubyło nam kibiców??-nie jesteśmy tak wiernymi kibicami Juve że nawet jakby wszyscy z tego klubu poodchodzili to i tak nie opuścili byśmy Bianconerich.MaHeR pisze:Mi tam sie wydaje, ze to nie jest prawda ; Q
A co do DD to jedziemy do miejsca w którym się znajduje i pogadamy sobie z naszym kolegą :twisted: :twisted: