Deschamps zdrajcą?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 18:52

Agent FIFA, Vincenzo Morabito oskarża Didiera Deschampsa o bycie w ciągłym kontakcie z piłkarzami Juventusu i nakłanianie ich do odejścia z Turynu. To niespodziewane zarzuty pojawiają się niecały miesiąc po rezygnacji Francuza z prowadzenia klubu, w którym zapewnił awans i pierwsze miejsce w tabeli. Najbardziej z takiego obrotu spraw zasmucony był jego rodak, David Trezeguet, który jakiś czas później odrzucił ofertę przedłużenia kontraktu. "Deschamps wciąż dzwoni do niektórych piłkarzy w celu zdestabilizowania atmosfery w szatni" utrzymuje Morabito w programie Antenna 3. "To bardzo niesprawiedliwe i nieprofesjonalne zachowanie. On wprowadza drużynę w wielkie problemy." Pomimo, że agent nie wymienił żadnego zawodnika z nazwiska, to włoskie media są przekonane, że chodzi przede wszystkim o Trezeguet. Podobno Deschamps kontaktował się również z Mauro Camoranesim, Federico Balzarettim (łączony z transferem do Fiorentiny) oraz Jean-Alainem Boumsongiem. Wcześniej mówiło się już o tym, że Francuz rozmawia z konkretnymi zawodnikami o nieudolności zarządu Juventusu, który wcześniej nie pokładał w nim wystarczającego zaufania.

http://www.solojuve.com/plotka/deschamps_zdrajcaz.php

wit_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 19:02

jesli to prawda to zrzucimy sie na bilet do Turynu ( czy gdzies tam, gdzie jest DD) i sami osobiscie nakopiemy mu do du**. Tyle!

Obrazek
Obrazek
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 19:04

Jezeli jest to prawda to DD zagrywa nie ladnie.
Lubie go i mi bylo szkoda jak odszedl,ale nie podejzewalbym go o taki brak szacunku i profesjonalizmu. :x

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 19:05

Ja w to osobiście nie wierze, ale jeżeli to prawda, to DD zachował się bardzo niesportowo. Hmm... z jenej strony można mu przyznać racje, bo z Tym zarządem ktory teraz rządzi Juve, jest bardzo źle i obawiam się, że może być jeszcze gorzej, już nie wspomne o Tym, żę z Tym zarządem Juve ma ruszyć na podbój Włoch i ma wrócić na europejskie salony. DD możę chciał wziąść sprawy w swoje ręce i nie chciał pozwolić, aby Ci piłkarze się zmarnowali, to tylko taka głupia teoria, ale możę ziarno prawdy w Tym jest...
Jeżeli odszedł z Juve to raczej nie powinien już ingerować w jego życie, a nie nakłania piłkarzy do odejścia :?
Mam nadzieje, że to plotka...

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 19:34

Popieram wit-juve. Powinniśmy z nim "pogadać" osobiście. Narazie wydaje się, że to jest prawda - wymienieni powyżej piłkarze faktycznie chcą opuścić klub.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Młody Wilk20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 19:47

Mi też wydaje się, że to prawda. Ale jeśli to faktycznie prawda to DD powinien spalić się ze wstydu i już nigdy nie powinien pojawiać w pobliżu żadnego kibica Juve.

Juve, storia di un grande amore
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 19:56

Mi tam sie wydaje, ze to nie jest prawda ; Q
przeciez DD wiele zawdziecza Juventusowi...a teraz mialby "rozwalic" nam ukochany klub...? Nie rozumiem jaki miałby w tym cel? ;Q

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 19:59

MaHeR pisze:Mi tam sie wydaje, ze to nie jest prawda ; Q
przeciez DD wiele zawdziecza Juventusowi...a teraz mialby "rozwalic" nam ukochany klub...? Nie rozumiem jaki miałby w tym cel? ;Q
np. zemsta na tym naszym 'pseudo-zarzadzie' ?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Orzech^^

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 20:07

Nie ma szans... To jak zwykle jest prowokacja :)
Nie wiedzą jak wytłumaczyć głupotę zarządu, to wymyślają bajki o tym że to ktoś inny jest sprawcą niezadowolenia tych piłkarzy a nie zarząd.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 20:38

wit_juve pisze:jesli to prawda to zrzucimy sie na bilet do Turynu ( czy gdzies tam, gdzie jest DD) i sami osobiscie nakopiemy mu do du**. Tyle!
HOHO tak zrzućmy sie na bilety, albo nie wynajmijmy jakiegoś gościa od brudnej roboty. Pojechałeś po krawędzi :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dla mnie to bzdura, ciekawe skąd oni wiedzą gdzie dzwoni DD i jakie sa treści jego rozmów, wogle nawet jeśli to co nam z piłkarza który odchodzi z klubu bo mu jakiś Didier Deschamps powiedział zeby odszedł.
Wogle to wszytsko jest żałosne!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Alizee18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 20:45

Hmm ja mysle ze to jest tylko wymysl prasy choc kto wie moze cos byc w tym prawdy a jezeli tak to Deschamps jest złym człowiekiem gdyz nikt nie moze zagrac naszemu Juve czy probowac zrobic cos na niekorzysc Juve

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 20:46

Myślałem, że po serieB będzie już tylko lepiej, a tu co chwilę pojawiają się nowe problemy, mam nadzieje że to nie jest prawdą bo przykro się robi jak słyszy się o takich czynach osób, które były dla Juventusu ważnymi postaciami.

B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 20:49

Bez przesady, nigdy nie byłem zwolennikiem jego umiejętności trenerskich (piłkarskich zresztą też), ale posądzać go o coś takiego, to wyraźny brak szacunku dla jego profesjonalizmu. Deschamps to zawodowiec, nie jakiś tam amator, nie zniżyłby się do takiego poziomu.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 20:54

Pilekww pisze:
wit_juve pisze:jesli to prawda to zrzucimy sie na bilet do Turynu ( czy gdzies tam, gdzie jest DD) i sami osobiscie nakopiemy mu do du**. Tyle!
HOHO tak zrzućmy sie na bilety, albo nie wynajmijmy jakiegoś gościa od brudnej roboty. Pojechałeś po krawędzi :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Heh najlepiej to by był Punisher !! albo James Bond i tyle :D,albo Chuck Norris

A tak do tematu to mi sie wydaje ze DD bedzie trenowal OL i chce tam sprowadzic tych 2-3 graczy z ktorymi współpracowal.

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2007, 21:25

MaHeR pisze:Mi tam sie wydaje, ze to nie jest prawda ; Q
Naszego ukochanego klubu nie da się rozwalić,sami widzicie co było po degradacji ubyło nam kibiców??-nie jesteśmy tak wiernymi kibicami Juve że nawet jakby wszyscy z tego klubu poodchodzili to i tak nie opuścili byśmy Bianconerich.

A co do DD to jedziemy do miejsca w którym się znajduje i pogadamy sobie z naszym kolegą :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ