Bayern coś robi, a my...
- MaxiLopez
- Juventino
Co się dzieje taki Bayern zakupuje najlepszych piłkarzy tworzą super drużynę a nasz zarząd na razie sprowadził tylko dwóch piłkarzy. Wiem sezon sie jeszcze nie skończył, ale w Turynie powinno aż grzmieć od nazwisk.
- wojteceek
- Juventino
Bayern ma niesamowitych ludzi w zarządzie, którzy sercem są z Bayernem. Karl-Heinz Rummenigge, Franz Beckenbauer, Uli Hoeness robią wszystko by powrócić na szczyt. U nas niestety tego nie ma
Nie podoba mi się praca nowego zarządu. Zamiast transferów cały czas jest jakieś piep***** o kontraktach dla Buffona i Camoranesiego. Secco cały czas tylko mówi, że zrobimy dobry Juventus. Przypomina mi on pana Helera, z Wisły Kraków, który dużo mówi, a nic nie robi - czyli tak jak Secco!
Jeśli nic się nie zmieni to powalczymy w następnym sezonie o 8. miejsce.

Nie podoba mi się praca nowego zarządu. Zamiast transferów cały czas jest jakieś piep***** o kontraktach dla Buffona i Camoranesiego. Secco cały czas tylko mówi, że zrobimy dobry Juventus. Przypomina mi on pana Helera, z Wisły Kraków, który dużo mówi, a nic nie robi - czyli tak jak Secco!
Jeśli nic się nie zmieni to powalczymy w następnym sezonie o 8. miejsce.

- Vlad Tepes
- Juventino
MaxiLopez pisze:Co się dzieje taki Bayern zakupuje najlepszych piłkarzy tworzą super drużynę a nasz zarząd na razie sprowadził tylko dwóch piłkarzy. Wiem sezon sie jeszcze nie skończył, ale w Turynie powinno aż grzmieć od nazwisk.
Może poczekajmy z takimi pretensjami do końca mercato:P? Też bym wolał jakby już coś konkretnego było wiadomo ale mamy jeszcze dużo czasu.
- Łukasz
- Juventino
Bayern koniecznie coś musi robić. Tak słabej kadry jak w zeszłym sezonie to Bawarczycy dawno nie mieli. Teraz muszą odbudować zespół.
- SKAr
- Juventino
A my to co?? W zeszłym sezonie mieliśmy kadrę tak pełną tuzów, że wcale nie musimy odbudowywać zespołu??Łukasz pisze:Bayern koniecznie coś musi robić. Tak słabej kadry jak w zeszłym sezonie to Bawarczycy dawno nie mieli. Teraz muszą odbudować zespół.
- Kuben
- Juventino
MaxiLopez pisze:Co się dzieje taki Bayern zakupuje najlepszych piłkarzy tworzą super drużynę a nasz zarząd na razie sprowadził tylko dwóch piłkarzy. Wiem sezon sie jeszcze nie skończył, ale w Turynie powinno aż grzmieć od nazwisk.
1. Lamprad, Malouda, Mavuba, Barzagli, Cris, Pepe, Milito x2, Iaquinta, Gilardino, Zaccardo, Huntelaar, Edmilson itd.
Naprawdę myślisz, że w Turynie nie grzmi od nazwisk ?
2. Człowieku... my musimy poczekać do Mercato... chciałbyś wydać całą kasę na transfery jeszcze przed okienkiem transferowym ?
3. Zgadzam sięz wojteckieem. Nasz zarząd to jakiś kompletny niewypał. Nie wiem na co idzie Secco... na kase, sławę, prestiż... bo napewno nie działa dla dobra klubu... Tobie przypomina On Helera z Wisły zarząd a ja uogólnie i powiem, że mi przypomina cały polski rząd... pieprzą, że jest dobrze, że kraj wychodzi na prostą a w rzeczywistości jest to gówno prawdą (wulgarne określenie ? nie najłagodniejsze). Secco tak samo, Juve jest na dobrej drodze (do śodka tabeli w przyszłym sezonie) i nie zmarnujemy pieniędzy w Mercato. Nie zapomne jednego Secco, jakiego raz udzielił wywiadu. Powiedział, że dokonaliśmy już sporych wzmocnień (Hassan, Zdenek) i trzeba jeszcze tylko Kogoś dokupić. To go zniszczyło w moich oczach(zresztą chyba nie tylko w moich). Jeżeli uważa On 2 dziadków (bez urazy dla Nich) za spore wzmocnienia, to ja dziękuję bardzo.
The End...
Pozder^
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- DamKam
- Juventino
A my nie ? :roll:Łukasz pisze:Bayern koniecznie coś musi robić.
Łukasz pisze:Tak słabej kadry jak w zeszłym sezonie to Bawarczycy dawno nie mieli. Teraz muszą odbudować zespół.
Bez przesady

To fakt, trzeba przyznać, iż Bawarczycy strasznie się zbroją

Klose jest kolejnym graczem, który ma zasilić FCB. Nie wiadomo tylko, czy będzie to jeszcze w tym roku, czy za rok- za darmo. Wczoraj sam Miro potwierdził, iż będzie grał w Monachium :!:
Co do tego Boulahrouza, to działacze zdementowali doniesienia o jego transferze.
Tak w ogóle, to dziś o godzinie 17.00 ma się odbyć specjalna konferencja prasowa, na której oficjalnie mają zostać zaprezentowani nowi gracze Bayernu. Jednak może jeszcze się nie pojawić Ribery, którego kontrakt jest podobno w fazie dopinania na ostatni guzik.
To tyle jeśli chodzi o klub mojego brata

Mam nadzieję, że nasz Juventus już niedługo również będzie mógł się pochwalić jakimiś poważnymi zakupami. Ale staram się nie panikować i być cierpliwym

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
=>MaxiLopez
Bayern kupił trzech, my też (Salihamidzić, CRISCITO, GRYGERA), a więc w tyle nie pozostajemy
Inną kwestią (niestety zasadniczą) jest klasa tych zawodników, chociaż ZDENKOWI nic nie można zarzucić, Hasan teżgrać potrafi, ale nie jest to oczywiście piłkarz pokroju Ribery'ego. A co do CRISCITO... Czas pokaże, ale jestem jak najlepszej myśli 
=> [RA]MACIUS
Nie przesadzaj, GRYGERA ma 27 lat, nie jest taki stary, to właśnie bardzo dobry wiek dla piłkarza.
Generalnie nasz zarząd rzeczywiście jest do bani, przez cały rok nie traciłem nadziei na wywalenie DD i się spełniło, także może i Secco poleci?
Bayern kupił trzech, my też (Salihamidzić, CRISCITO, GRYGERA), a więc w tyle nie pozostajemy

=> [RA]MACIUS
Nie przesadzaj, GRYGERA ma 27 lat, nie jest taki stary, to właśnie bardzo dobry wiek dla piłkarza.
Generalnie nasz zarząd rzeczywiście jest do bani, przez cały rok nie traciłem nadziei na wywalenie DD i się spełniło, także może i Secco poleci?

- DamKam
- Juventino
Zakupy Bayernu na nowy sezon. Stan na dzień dzisiejszy:B@rt pisze:Bayern kupił trzech
1. Hamit Altintop (FC Schalke 04)
2. Jan Schlaudraff (Alemannia Aachen)
3. Ernesto Sosa (Estudiantes de La Plata)
4. Marcell Jansen (Bor. Mönchengladbach)
5. Luca Toni (AC Fiorentina)
...
6. Franck Ribery (jeszcze nie zostało oficjalnie potwierdzone)
7. Miroslav Klose (teraz, albo za rok)
- imp
- Juventino
8. Ze Roberto (Santos)DamKam pisze:Zakupy Bayernu na nowy sezon. Stan na dzień dzisiejszy:B@rt pisze:Bayern kupił trzech
...
9. Khalid Boulahrouz (Chelsea)
- PABLO
- Juventino
oni nie maja slabej kadry. brakuje im tylko ballacka.musza znalesc za wszelka cene godnego grajka ktory byl by w stanie go zastapic.Łukasz pisze:Bayern koniecznie coś musi robić. Tak słabej kadry jak w zeszłym sezonie to Bawarczycy dawno nie mieli. Teraz muszą odbudować zespół.
- naros
- Juventino
Jestem osobiście zachwycony transferami Bayernu ale nie ma co panikować jeśli chodzi o nasze transfery. Sezon jeszcze się nie skończył a do Mercato pozostało jeszcze 24 dni, więc chyba nie ma na razie powodów do obaw. 

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- DamKam
- Juventino
Co do powrotu Ze Roberto, to faktycznie, zapomniałem o nim. Jest ich tylu, że można się pogubićimp pisze:8. Ze Roberto (Santos)DamKam pisze:Zakupy Bayernu na nowy sezon. Stan na dzień dzisiejszy:B@rt pisze:Bayern kupił trzech
...
9. Khalid Boulahrouz (Chelsea)
Zaś co do Boulahrouza, to jak już pisałem, Bayern zaprzeczył jakoby ten zawodnik miałby ich zasilić. Oto dowód :idea:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zwyczajnie tego nie skomentuję.................Zespół,który najbardziej ze wszystkich w Europie wymaga wzmocnień nie robi nic w celu pozyskania kolejnych piłkarzy.Do tej pory dokonaliśmy 3 transferów,z czego 2 na zasadach "0 euro"....To naprawdę nie napawa optymizmem i szczerze mówiąc martwi.Skończy się na tym,że sprowadzimy Almirona,Burdisso i Iaquintę.........Żenada po prostu.Milion nazwisk na liście życzeń,a 0 konkretów.Jak tak dalej pójdzie,to możemy zapomnieć nawet o pucharze UEFA w przyszłym sezonie.Powoli zaczyna to być irytujące.To,że nie rozpoczęło się jeszcze mercato nie oznacza wcale,że nie możemy zapewnić sobie już teraz usług niektórych zawodników.Nie dziwię się manifestacjom kibiców w Turynie przeciwko zarządowi,a zwłaszcza Secco.........Z każdym kolejnym dniem zbliżamy się do nowego sezonu,a jak nie podpisaliśmy kontraktów,tak nie podpisujemy.Popatrzcie chociażby na Fiorentinę-kupili chociażby Vanden Borre,o którego tak usilnie się staraliśmy.Pokonał nas zespół,który pod względem ilości pieniędzy na transfery jest za nami daleko w tyle.Dlaczego nie sprowadzimy Nasriego,który już w tym momencie gra wyśmienicie,pomimo 20 lat...Nazywa się go nowym Zidanem.Ribery też uciekł nam przez palce.Jest naprawdę nieciekawie i obawiam się czy ten rzekomo wielki Juventus w rzeczywistości będzie w stanie walczyć z najlepszymi.Poza tym dlaczego interesujemy się Iaquintą,skoro za te pieniądze możemy mieć Quagliarellę,który nie dość,że młodszy to jeszcze niezawodny i pokazuje się z jak najlepszej strony strzelając przepiękne bramki.Do roboty,panowie,bo obudzicie się z rękami w nocniku..........
- RuTeK
- Juventino
Wstrzymajmy się do oceniania aż zakonczy się Macerato... Bayern pozyskał wielu piłkarzy ale za to bardzo przeciętnych... ! Poza Tonim ( nie wiadomo jak francuz) wiec nie pierdzielmy, że dokonał wzmocnien tylko uregulował kadrę :>
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !