PS : Wielkie Kluby Europy-JUVENTUS - opinie

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Koziołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 10:24

Kupiłem dzisiaj "Przegląd Sportowy". W nim oczywiście długo wyczekiwana gazetka "Wielkie Kluby Europy" i Juventus Turyn. W środku podstawowe informacje o klubie, obszerna historia od powstania klubu do powrotu do Serie A, długi tekst o Bońku, wstawki o najlepszych graczach w historii, mecze z polskimi klubami, niezapomniane mecze, klubowe rekordy, trofea, historia herbu, stroju i trzy strony o Turynie. Jednym słowem warto wydać 2,50 PLN. Polecam

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 10:57

2,50 żadne pieniądze, ale wydaje mi się że to bardziej historia Bońka niż Juventusu... :roll:

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 11:00

Jak dla mnie bez rewelacji, na pierwszy rzut oka kilka drobnych błędów zobaczymy co to sobą będzie prezentowało po przeczytaniu.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 11:13

Co sądzicie o tej gazetce co jest w niej fajnego czy cos wam nie pasuje a co wrecz przeciwnie przyprawiało o szybsze bicie serca!! :D

rano kupiłem i odrazu zabrałem sie za czytanie... mi osobicie bardzo sie podoba ta gazetka!! w Podstawowych informacjach jest podane JPC jako oficjalny zarejestrowany klub kibica w Polsce :D :D fajnie bo jestesmy czescia historii JUVE ktora jest opisane w tej gazetce :D w części "Jak kupic bilet" jest rowniez zacheta by jezdzic na mecze z JPC co chyba jest dobra reklama na przyszłosci wogole fajna sprawa!! pozatym mnustwo informacji o klubie, piłkarzach (Boniek) i mieście. na ostatniej stronie ogolny plan miasta i kilka waznych punktów ( ogladam zdjecia z ukochanego miasta w ktorym miałem mozliwosc byc-piekna sprawa). Naprawde polecam kupic i poczytac!! ciekawe czy sa jakies błedy??

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 11:14

Ja również kupiłem Przegląd Sportowy, specjalnie dla tego dodatku :P Oto moja opinia na gorąco: wiadomo, że dla porządnego/znającego się kibica nie ma tam jakiś wielkich rewelacji. Ale ja byłem na to przygotowany :wink: Choć nie jest to takie złe. No i w rubryczce "Jak kupić bilet" jest wzmianka o JuvePoland Club :!:

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 12:01

Ogólnie ok, miła lekturka ale oczywiście bez rewelacji. No i Boniek to, Boniek tamto, Boniek najszybszy piłkarz świata, Boniek strzela super bramki, Boniek wielkim liderem, Boniek w obecnych czasach kupiony byłby za 50 mln euro, Boniek lubi Platiniego, Boniek, Boniek, Boniek...
Ale cóż oni mogli opisać na kilka stron, najlepiej walnąć historie i pare wypowiedzi Bońka. Mimo wszystko ok, fajny zeszycik, no może troche za mało o Alexie :P

Obrazek
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 13:32

Dzisiaj rano kupilem ( a raczej mama mi kupila gazete, nie moge wychodzic z domu mam rozyczke) i szczerze nie za bardzo mi sie podobalo. Prawie cala gazetka byla poswiecona Zibiemu. Rozumiem to Polak ale ze az tak sie rozpisali to wedlug mnie to lekka przesada.

Henqo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 13:40

Ciekawa gazeta. Opisana jest w niej cała historia rok po roku. Ten dodatek zawiera wiele ciekawostek związanych z Juventusem. Naprawdę warto go przeczytać. :ok:

Obrazek
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 13:50

Ja tez kupiłem z samego rana ten dodatek, i powiem Wam, że troszkę się rozczarowałem. Dosłownie pół gazetki jest o "wielkiej legendzie" bońku, co to nie on, czego to nie on... Spodziewałem się historii klubu, a nie historii bońka, jakby tak miało być to bym po raz drugi przeczytał jego książkę... Ale poza tym wrażenie całkiem dobre, jakiś rażących błędów nie widziałem, jak to wcześniej zapowiadaliście :twisted: Gdyby nie to 60% o bońku to byłoby super...

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 14:10

Zgadzam się z poprzednikiem. To miała być historia Juve a nie Bońka. Mimo wszystko jednak jest tam wiele ciekawych informacji, zdjęć itd. Polecam :smile:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 14:21

Ja również zakupiłem dziś PS i muszę przyznać że dodatek o Juventusie nawet mi się podoba. Wszystko ładnie zawarte, cała historia. Ogólnie OK :)

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 14:55

charles pisze: ciekawe czy sa jakies błedy??
Ja zanlazłem 3, czytałem do 15 strony
- "Zibi" był kompletnym przeciwieństwem poważnego, spokojnego i zamkniętego bramkarza. (raczej Zoff nie Zibi)
- w tabelce z liczbami występów Bońka w 1984/85 jest 66 i chyba o 60 za dużo
- 2007 "Stara Dama wraca do SerieA ponosząc tylko 2 porażki w sezonie. (w momencie gdy już awansowaliśmy na papierze, były tylko 2 porażki, ale teraz doszła kolejna więc w sezonie nie będą 2 tylko co najmniej 3.

ola465

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 15:20

to jest o Juve czy o Bońku...bo czytam właśnie i mam wrażenie jakby opisali karierę Bońka, ale ogólnie ciekawe...mogloby być wiecęj "swiezszych" informacji z kilku ostatnich lat:P

Damiano-pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 15:31

Również pokusiłem się o kupno owej gazetki i powiem szczerze, że nie jest to nic specjalnego. Jak już kilka osób wspomniało za dużo napisali o Bońku, spodziewałem się czegoś innego. Mogło by być więcej świeższych informacji, ale za to jestem mile zaskoczony wzmianką o juvepoland.com
Swoją drogą niezła reklama dla portalu :)

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2007, 17:18

KINIEK pisze: - 2007 "Stara Dama wraca do SerieA ponosząc tylko 2 porażki w sezonie. (w momencie gdy już awansowaliśmy na papierze, były tylko 2 porażki, ale teraz doszła kolejna więc w sezonie nie będą 2 tylko co najmniej 3.
Też to zauważyłem, ale nie uznałem tego za błąd. Pewnie po prostu kiedy zamykali wydanie, to mieliśmy tylko 2 porażki...

ODPOWIEDZ