PS : Wielkie Kluby Europy-JUVENTUS - opinie
- Koziołek
- Juventino
Kupiłem dzisiaj "Przegląd Sportowy". W nim oczywiście długo wyczekiwana gazetka "Wielkie Kluby Europy" i Juventus Turyn. W środku podstawowe informacje o klubie, obszerna historia od powstania klubu do powrotu do Serie A, długi tekst o Bońku, wstawki o najlepszych graczach w historii, mecze z polskimi klubami, niezapomniane mecze, klubowe rekordy, trofea, historia herbu, stroju i trzy strony o Turynie. Jednym słowem warto wydać 2,50 PLN. Polecam
- charles
- Juventino
Co sądzicie o tej gazetce co jest w niej fajnego czy cos wam nie pasuje a co wrecz przeciwnie przyprawiało o szybsze bicie serca!!
rano kupiłem i odrazu zabrałem sie za czytanie... mi osobicie bardzo sie podoba ta gazetka!! w Podstawowych informacjach jest podane JPC jako oficjalny zarejestrowany klub kibica w Polsce
fajnie bo jestesmy czescia historii JUVE ktora jest opisane w tej gazetce
w części "Jak kupic bilet" jest rowniez zacheta by jezdzic na mecze z JPC co chyba jest dobra reklama na przyszłosci wogole fajna sprawa!! pozatym mnustwo informacji o klubie, piłkarzach (Boniek) i mieście. na ostatniej stronie ogolny plan miasta i kilka waznych punktów ( ogladam zdjecia z ukochanego miasta w ktorym miałem mozliwosc byc-piekna sprawa). Naprawde polecam kupic i poczytac!! ciekawe czy sa jakies błedy??

rano kupiłem i odrazu zabrałem sie za czytanie... mi osobicie bardzo sie podoba ta gazetka!! w Podstawowych informacjach jest podane JPC jako oficjalny zarejestrowany klub kibica w Polsce

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- DamKam
- Juventino
Ja również kupiłem Przegląd Sportowy, specjalnie dla tego dodatku
Oto moja opinia na gorąco: wiadomo, że dla porządnego/znającego się kibica nie ma tam jakiś wielkich rewelacji. Ale ja byłem na to przygotowany
Choć nie jest to takie złe. No i w rubryczce "Jak kupić bilet" jest wzmianka o JuvePoland Club :!:

- leniup
- Redaktor
Ogólnie ok, miła lekturka ale oczywiście bez rewelacji. No i Boniek to, Boniek tamto, Boniek najszybszy piłkarz świata, Boniek strzela super bramki, Boniek wielkim liderem, Boniek w obecnych czasach kupiony byłby za 50 mln euro, Boniek lubi Platiniego, Boniek, Boniek, Boniek...
Ale cóż oni mogli opisać na kilka stron, najlepiej walnąć historie i pare wypowiedzi Bońka. Mimo wszystko ok, fajny zeszycik, no może troche za mało o Alexie
Ale cóż oni mogli opisać na kilka stron, najlepiej walnąć historie i pare wypowiedzi Bońka. Mimo wszystko ok, fajny zeszycik, no może troche za mało o Alexie

- Dominik10
- Juventino
Dzisiaj rano kupilem ( a raczej mama mi kupila gazete, nie moge wychodzic z domu mam rozyczke) i szczerze nie za bardzo mi sie podobalo. Prawie cala gazetka byla poswiecona Zibiemu. Rozumiem to Polak ale ze az tak sie rozpisali to wedlug mnie to lekka przesada.
- Tasak
- Juventino
Ja tez kupiłem z samego rana ten dodatek, i powiem Wam, że troszkę się rozczarowałem. Dosłownie pół gazetki jest o "wielkiej legendzie" bońku, co to nie on, czego to nie on... Spodziewałem się historii klubu, a nie historii bońka, jakby tak miało być to bym po raz drugi przeczytał jego książkę... Ale poza tym wrażenie całkiem dobre, jakiś rażących błędów nie widziałem, jak to wcześniej zapowiadaliście :twisted: Gdyby nie to 60% o bońku to byłoby super...
- KINIEK
- Juventino
Ja zanlazłem 3, czytałem do 15 stronycharles pisze: ciekawe czy sa jakies błedy??
- "Zibi" był kompletnym przeciwieństwem poważnego, spokojnego i zamkniętego bramkarza. (raczej Zoff nie Zibi)
- w tabelce z liczbami występów Bońka w 1984/85 jest 66 i chyba o 60 za dużo
- 2007 "Stara Dama wraca do SerieA ponosząc tylko 2 porażki w sezonie. (w momencie gdy już awansowaliśmy na papierze, były tylko 2 porażki, ale teraz doszła kolejna więc w sezonie nie będą 2 tylko co najmniej 3.
- Damiano-pl
- Juventino
Również pokusiłem się o kupno owej gazetki i powiem szczerze, że nie jest to nic specjalnego. Jak już kilka osób wspomniało za dużo napisali o Bońku, spodziewałem się czegoś innego. Mogło by być więcej świeższych informacji, ale za to jestem mile zaskoczony wzmianką o juvepoland.com
Swoją drogą niezła reklama dla portalu
Swoją drogą niezła reklama dla portalu

- Tasak
- Juventino
Też to zauważyłem, ale nie uznałem tego za błąd. Pewnie po prostu kiedy zamykali wydanie, to mieliśmy tylko 2 porażki...KINIEK pisze: - 2007 "Stara Dama wraca do SerieA ponosząc tylko 2 porażki w sezonie. (w momencie gdy już awansowaliśmy na papierze, były tylko 2 porażki, ale teraz doszła kolejna więc w sezonie nie będą 2 tylko co najmniej 3.