Prezent - Spodenki PUMA ITALY(home) 06-08 -> szukam
- madzia007
- Juventino
Witam was chłopców ':*' i nie licznych dziewcząt. Mam ogromną prośbę. :oops: Szukam na osiemnaste urodziny dla swojego chłopaka spodenki reprezentacji włoch 06-08 w tych co wygrali MŚ wersja(home) . Wszędzie w internecie jak szukam ich kosztuja na sportowych stronach 39 euro co jest ewidentnie za drogo po roku ich produkcji i tylko raz znalazłam za 21.99 euro lecz na stronie amerykanskiej ktora nie rozwozi produktow poza USA. Bardzo kocham swego chlopaka i wiem jak mu zalezy na tych spodenkach. Nie mam zbyt wiele pieniędzy a chce mu je kupić ponieważ bardzo go kocham !. Czy zna ktos jakis sklep w polsce z takimi spodenkami lub sklep internetowy gdzie cena bedzie ponizej 120 zl ? A dokladnie chodzi mi o te spodenki: http://www.nikys-sports.com/productcart ... roduct=961
Moze jak pojedziecie na jakis mecz juventusu do wloch to ktos moglby mi zakupic tam napewno taniej... Nie wiem bede bardzo wdzięczna jesli ktos mi pomoze naprawdę !! FOOOORZAAA juve :*

Moze jak pojedziecie na jakis mecz juventusu do wloch to ktos moglby mi zakupic tam napewno taniej... Nie wiem bede bardzo wdzięczna jesli ktos mi pomoze naprawdę !! FOOOORZAAA juve :*

Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2007, 17:42 przez madzia007, łącznie zmieniany 3 razy.
- sushi
- Juventino
Jeżeli chodzi o orginalne to we Włoszech taniej nie kupisz brat mi kupił taki strój z Mś koszulke i spodenki i zapłacił 89 euro same spodenki niewiem ile by kosztowały ale na zł to taniej jak 120zł chyba nie kupisz ale mogę się mylić
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Bukol87
- Juventino
madzia007 po co spodenki. Jesli twoj chlopak jest kibicem Juve i ma urodziny przed wakacjami to proponuje za 50zl kupic mu mega koszulke polo. Mozna sie jeszce zapisac. Na pewno ja bylbym na miejscu twojego chlopaka bardziej zadowolony z tej poloweczki.
Zobacz
Zobacz
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- madzia007
- Juventino
Ja wiem ale on ma tak ladne zgrabne nogi i opalone, strasznie lubie jak nosi biale spodenki lecz ma tylko jedna parę a w spodenkach Italy to bedzie Max SEXY boy
A moze ktos ma do sprzedania komuś sie znudziły ale sa w bardzo dobrym stanie
I tez chcialabym dodac ze on ma juz koszulke wloch w MŚ rok temu zakupioną i do kompletu takie spodenki wymarzony prezent... 

Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2007, 12:46 przez madzia007, łącznie zmieniany 1 raz.
- SKAr
- Juventino
Na tamtej stronie, którą wskazałaś jest oferta za 22, ale dolary, nie euro. To niecałe 60zł. Może masz jakąś rodzinę, przyjaciół w stanach, bo biorąc pod uwagę inne ceny to naprawdę taniutko. A może ktoś z forum ma rodzinę w stanach i dałoby się jakoś to załatwić??
Może patrzyłaś na niektóre oferty też jako na euro, kiedy tak naprawdę to były dolary?? 39 dolarów to wciąż mniej niż 120zł. Sprawdź wszystko jeszcze raz. Powodzenia.
Może patrzyłaś na niektóre oferty też jako na euro, kiedy tak naprawdę to były dolary?? 39 dolarów to wciąż mniej niż 120zł. Sprawdź wszystko jeszcze raz. Powodzenia.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z tego co widzę to bardziej zależy Ci na zaspokojeniu własnych potrzeb... Jeśli tak bardzo Ci na nim zależy i chcesz mu sprawić przyjemność (bo po to przecież kupuje się prezenty) to olej spodenki i załatw mu wizytę "Pani Policjant" w domumadzia007 pisze:Ja wiem ale on ma tak ladne zgrabne nogi i opalone, strasznie lubie jak nosi biale spodenki lecz ma tylko jedna parę a w spodenkach Italy to bedzie Max SEXY boy![]()

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skoro napisała, że chłopakowi bardzo zależy na spodenkach, to po co jej polo wciskasz ?:| Ja jako kibic Juve, wolałbym takie spodenki niż badziewne polo(nie cierpię tych kołnierzykówbukol87 pisze:madzia007 po co spodenki. Jesli twoj chlopak jest kibicem Juve i ma urodziny przed wakacjami to proponuje za 50zl kupic mu mega koszulke polo. Mozna sie jeszce zapisac. Na pewno ja bylbym na miejscu twojego chlopaka bardziej zadowolony z tej poloweczki.
Zobacz

Capo di tutti capi