Palladino by Bobek
- Bobeknaklo
- Juventino
To moja debiutancka kompilacja.
Na poczatek ostrzegam ze nie jest to jakies arcydzielo. Jest to poprostu zestawienie bramek Palladino w tym sezonie. Jakosc tez nie jest fascynujaca.
Ale mysle ze z podlozona muzyczka fajnie sie dosyc oglada. Robilem to w Sony Vegasie.
Jak juz wspomnialem to moja pierwsza kompilacja. Nastepne beda dokladniejsze i bardziej starannie wykonane.
Oceniajcie i komentujcie
Na poczatek ostrzegam ze nie jest to jakies arcydzielo. Jest to poprostu zestawienie bramek Palladino w tym sezonie. Jakosc tez nie jest fascynujaca.
Ale mysle ze z podlozona muzyczka fajnie sie dosyc oglada. Robilem to w Sony Vegasie.
Jak juz wspomnialem to moja pierwsza kompilacja. Nastepne beda dokladniejsze i bardziej starannie wykonane.
Oceniajcie i komentujcie
- Łyko
- Qualità Juventino
Mysle, ze jak na twoj debiut to nawet niezle Ci to poszlo. Oczywiscie beda tacy co powytykaja Ci kilak bledow no ale jak na debiut to jest OK. Szkoda ze nie poczekales do konca sezonu z ta praca (miejmy nadzieje ze Palladino nas czyms jeszcze zaskoczy). Ludzie moga sie czepiac na brak efektow technicznych w tym dziele ale mi osobiscie podobaja sie skromne prace bez jakich kolwiek bajerow 
Pozdro, praca dobra

Pozdro, praca dobra
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Bardzo dobra kompilacja. Świetne te bramki Palladino. Każda ma swoja urode, uwielbiam styl Raffaele. On musi zostać w Juve na następny sezon, oby dawał szanse mu nowy trener bo to talent czystej wody. Powinien grać by nabrać doświadczenia w Serie A z Juve. FORZA RAFFAELE ! Grazie za te piękne bramki.
- TomiQ
- Juventino
zgadzam sie w 100%. Raffaele bedzie naszą ostoja w przyszłości i jeżeli bysmy sie go pozbyli to by sie to nam odbiło w przxyszłości!!Buczus_JuveFan pisze:Bardzo dobra kompilacja. Świetne te bramki Palladino. Każda ma swoja urode, uwielbiam styl Raffaele. On musi zostać w Juve na następny sezon, oby dawał szanse mu nowy trener bo to talent czystej wody. Powinien grać by nabrać doświadczenia w Serie A z Juve. FORZA RAFFAELE ! Grazie za te piękne bramki.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Simi
- Qualità Juventino
Bardzo ładna kompilacja,ładne bramki i ładny jest styl Palladino.Sadze ze w przyszlosci to on bedzie nasza głowna bronia do zdobywania bramek
.Gdyby go sprzedali do jakiegos innego klubu to ja nie wiem co bym zrobił z zarządem
.
Jak na pierwsza kompilacje moge postawic ocenke :
5+/6

Jak na pierwsza kompilacje moge postawic ocenke :
5+/6
- darek
- Juventino
- Didi
- Juventino
No to czas na moja ocenę..... :-D
Oryginalny temat, dobra nuta, brak synchronizacji muzyki z filmem, spora ilośc powtórek oraz kamery były zbyt dalekie mogłeś wybrać bardziej zbliżoną do zawodnika (najlepsze są zza pleców :lol: )I te zdjęcia... :roll:. Brakowało mi kilku tricków oraz ujęć jego twarzy (nie zdjęcia).
Moja ogólna ocena to 3-\6 (troszkę zawyżona bo to debiut)
Pracuj dalej napewno przyjdą tego efekty
Oryginalny temat, dobra nuta, brak synchronizacji muzyki z filmem, spora ilośc powtórek oraz kamery były zbyt dalekie mogłeś wybrać bardziej zbliżoną do zawodnika (najlepsze są zza pleców :lol: )I te zdjęcia... :roll:. Brakowało mi kilku tricków oraz ujęć jego twarzy (nie zdjęcia).
Moja ogólna ocena to 3-\6 (troszkę zawyżona bo to debiut)
Pracuj dalej napewno przyjdą tego efekty

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Racja.
Widać, że debiut, widać, że nie arcydzieło, ale dla kogoś kto nie zna Palladinho ten film przybliży mu jego gre.
Ogólnie jak sam napisałeś to zestawienie bramek. Więc nie ma co oceniać.
Plusem natomiast jest, że jest to jak narazie jedna z pierwszych widzianych przeze mnie kompilacji o nim. Mało ich jest. Mam nadzieję, że z biegiem czasu dojdzie ich dużo więcej.
pozdro, twórz dalej i lepiej!
Widać, że debiut, widać, że nie arcydzieło, ale dla kogoś kto nie zna Palladinho ten film przybliży mu jego gre.
Ogólnie jak sam napisałeś to zestawienie bramek. Więc nie ma co oceniać.
Plusem natomiast jest, że jest to jak narazie jedna z pierwszych widzianych przeze mnie kompilacji o nim. Mało ich jest. Mam nadzieję, że z biegiem czasu dojdzie ich dużo więcej.
pozdro, twórz dalej i lepiej!
Ostatnio zmieniony 30 maja 2007, 14:59 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- pinturicchia
- Qualità Juventina
:rotfl: Chyba przybliżymateelv pisze: Widać, że debiut, widać, że nie arcydzieło, ale dla kogoś kto nie zna Palladinho ten film ubliży mu jego gre.

Co do samej kompilacji to mnie sie podaba

- Makoto
- Qualità Juventina
Ładna kompilacja, nie było specjalnych efektów, ale jest to też twoja pierwsza praca
Mnie sie podoba, taka prosta, a zarazem oddaje charakterystykę Palladino. Muzyka pasuje do jego goli. Oby twoje prace były coraz lepsze

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładniepinturicchia pisze::rotfl: Chyba przybliżymateelv pisze: Widać, że debiut, widać, że nie arcydzieło, ale dla kogoś kto nie zna Palladinho ten film ubliży mu jego gre.![]()
![]()
Poprawiłem.
- juventus241
- Juventino
mi się wydaje że palladino się w juve marnuje a gdyby dostawał więcej szans to by na pewno pokazał wysokie umiejętności i według mnie powinien w następnym sezonie grać w pierwszym składzie u boku DP ponieważ jest lepszy od trezegoola
- CannaDaroo
- Juventino
bardzo fajna kopilacja dzieki tej muzyce
tak jak ŁYKO ja tesz lubie takie kopile bez jakis wielkich bajerów
i niepowiedziałbym że to twój debiut :-D

tak jak ŁYKO ja tesz lubie takie kopile bez jakis wielkich bajerów
i niepowiedziałbym że to twój debiut :-D
WIERNOSĆ
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole
AVE JUVE (7lat )