Palladino by Bobek

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 20:46

To moja debiutancka kompilacja.

Na poczatek ostrzegam ze nie jest to jakies arcydzielo. Jest to poprostu zestawienie bramek Palladino w tym sezonie. Jakosc tez nie jest fascynujaca.
Ale mysle ze z podlozona muzyczka fajnie sie dosyc oglada. Robilem to w Sony Vegasie.
Jak juz wspomnialem to moja pierwsza kompilacja. Nastepne beda dokladniejsze i bardziej starannie wykonane.
Oceniajcie i komentujcie

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 21:25

Mysle, ze jak na twoj debiut to nawet niezle Ci to poszlo. Oczywiscie beda tacy co powytykaja Ci kilak bledow no ale jak na debiut to jest OK. Szkoda ze nie poczekales do konca sezonu z ta praca (miejmy nadzieje ze Palladino nas czyms jeszcze zaskoczy). Ludzie moga sie czepiac na brak efektow technicznych w tym dziele ale mi osobiscie podobaja sie skromne prace bez jakich kolwiek bajerow ;)

Pozdro, praca dobra :wink:

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 21:50

Bardzo dobra kompilacja. Świetne te bramki Palladino. Każda ma swoja urode, uwielbiam styl Raffaele. On musi zostać w Juve na następny sezon, oby dawał szanse mu nowy trener bo to talent czystej wody. Powinien grać by nabrać doświadczenia w Serie A z Juve. FORZA RAFFAELE ! Grazie za te piękne bramki.

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 22:06

Buczus_JuveFan pisze:Bardzo dobra kompilacja. Świetne te bramki Palladino. Każda ma swoja urode, uwielbiam styl Raffaele. On musi zostać w Juve na następny sezon, oby dawał szanse mu nowy trener bo to talent czystej wody. Powinien grać by nabrać doświadczenia w Serie A z Juve. FORZA RAFFAELE ! Grazie za te piękne bramki.
zgadzam sie w 100%. Raffaele bedzie naszą ostoja w przyszłości i jeżeli bysmy sie go pozbyli to by sie to nam odbiło w przxyszłości!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 22:21

Bardzo ładna kompilacja,ładne bramki i ładny jest styl Palladino.Sadze ze w przyszlosci to on bedzie nasza głowna bronia do zdobywania bramek :).Gdyby go sprzedali do jakiegos innego klubu to ja nie wiem co bym zrobił z zarządem :/.
Jak na pierwsza kompilacje moge postawic ocenke :
5+/6

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 22:41

No no no. Jak na pierwszy raz to całkiem dobra :bravo: Proponuje żebyś teraz zrobił kompilacje z wszystkimi bramkami A. Del Piero w tym sezonie. Rób ich więcej a na pewno każda z nich będzie coraz lepsza. Życzę powodzenia :ok:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Didi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 22:46

No to czas na moja ocenę..... :-D

Oryginalny temat, dobra nuta, brak synchronizacji muzyki z filmem, spora ilośc powtórek oraz kamery były zbyt dalekie mogłeś wybrać bardziej zbliżoną do zawodnika (najlepsze są zza pleców :lol: )I te zdjęcia... :roll:. Brakowało mi kilku tricków oraz ujęć jego twarzy (nie zdjęcia).

Moja ogólna ocena to 3-\6 (troszkę zawyżona bo to debiut)

Pracuj dalej napewno przyjdą tego efekty :ok:

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 maja 2007, 14:09

Racja.
Widać, że debiut, widać, że nie arcydzieło, ale dla kogoś kto nie zna Palladinho ten film przybliży mu jego gre.

Ogólnie jak sam napisałeś to zestawienie bramek. Więc nie ma co oceniać.
Plusem natomiast jest, że jest to jak narazie jedna z pierwszych widzianych przeze mnie kompilacji o nim. Mało ich jest. Mam nadzieję, że z biegiem czasu dojdzie ich dużo więcej.

pozdro, twórz dalej i lepiej! :wink:
Ostatnio zmieniony 30 maja 2007, 14:59 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.

pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2007, 14:30

mateelv pisze: Widać, że debiut, widać, że nie arcydzieło, ale dla kogoś kto nie zna Palladinho ten film ubliży mu jego gre.
:rotfl: Chyba przybliży :prochno: :wink:

Co do samej kompilacji to mnie sie podaba :D Fajna muzyczka, fajnie się ogląda. Kompilacja prosta ale w dosadny sposób pokazująca, kto to jest Raffaele Palladino i co potrafi :smile: Tak jak poprzednicy, mam nadzieję, że nasi działacze nie wpadną na"genialny" pomysł żeby go sprzedać, tudzież wypożyczyć :naughty:

Makoto

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2007, 14:44

Ładna kompilacja, nie było specjalnych efektów, ale jest to też twoja pierwsza praca :ok: Mnie sie podoba, taka prosta, a zarazem oddaje charakterystykę Palladino. Muzyka pasuje do jego goli. Oby twoje prace były coraz lepsze :) :bravo:

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 maja 2007, 14:59

pinturicchia pisze:
mateelv pisze: Widać, że debiut, widać, że nie arcydzieło, ale dla kogoś kto nie zna Palladinho ten film ubliży mu jego gre.
:rotfl: Chyba przybliży :prochno: :wink:
Dokładnie :wink:
Poprawiłem.

juventus241

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2007, 10:49

mi się wydaje że palladino się w juve marnuje a gdyby dostawał więcej szans to by na pewno pokazał wysokie umiejętności i według mnie powinien w następnym sezonie grać w pierwszym składzie u boku DP ponieważ jest lepszy od trezegoola

CannaDaroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2007, 12:23

bardzo fajna kopilacja dzieki tej muzyce :dance:
tak jak ŁYKO ja tesz lubie takie kopile bez jakis wielkich bajerów
i niepowiedziałbym że to twój debiut :-D

WIERNOSĆ
AVE JUVE (7lat )
...........FORZA JUVE..............
Cannavaro.Carlos.Zidane.Buffon.Del Piero.Kaka.Pirlo.Jan Paweł 2. moi idole :)
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 czerwca 2007, 11:54

Zajżyjcie tutaj:
To moja druga kompilacja:

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 148#277148

ODPOWIEDZ