Dymisja Deschampsa!!!!???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
marcin_juventino87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 08:46

Jak podaja wloskie media a przede wszystkim serwisy SKY TG24 wczoraj w nocy Deschamps podal do sie do dymisji! :x Nie ujawnil od powodu swojej decyji :/. Najprawdopodbniej trenerem zostanie znowu Fabio Capello :angry: jesli ktos ma wlosie stacje takie jak np. Canale5 niech sprawdzi na telegazecie strona 205

nie wiem co mam o tym sadzic. Juz od samego rana wlosie programy Tv trabia o tym :/ nie ma oficjalnego potwierdzenia na stronie Juve ale napewno nie wyssali sobie tego z palca a z tym Capello to juz przesadzili;/ juz wole Deschampsa :(

Moze ktos wiecej wie na ten temat???? to nie sa zadne zarty tak niestety pisze i o tym gadaja;/

Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 08:55

no na tuttomercatoweb tez cos o tym pisze
jak to prawda to szkoda DD,ale jak juz ma go ktos zastapic to tylko Lippi.

Capello jak wroci to juz strace calkowicie szacunek do naszego zarzadu :angry:

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:00

NIeeeeeeeeeeeeeeeee tylko ni capello ;/ kto jak kto ale nie on... ;| to tak jakby wrocil teraz emerson, zambro albo ibra.... zdrady sie nie wybacza.

marcin_juventino87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:04

lepszym pomyslem bylaby dymisja Secco :/ podobno to o to poszlo o plany transferowe :angry: a jak wiemy Secco juz pol Europy sciaga do Juve a DD moze chcial konkretow :/

ale jak wróci Capello to juz zalamka calkowita :angry: przeciez fani Juve na meczach nie dadza mu spokoju :P juz widzr te transparenty 8)

ale jesli by wrócil Lippi nie plakał bym :-D

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:08

Noi stalo sie juz wszedzie pisza o tym :angry: ,ale DD powinien tez pamietac(jezeli to o transfery poszlo),ze nie jest latwo sciagnac gwiazdy tak odrazu po tym co sie stalo(a z tego co wiem to chcial Gerarda).
Teraz licze na dymisje Secco i w jego miejsce kogos doswiadczonego :?

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:09

Trzeba jeszcze, spokojnie poczekać na oficjalny komunikat, ale jeśli to prawda to jedynym dobrym posunięciem w takiej sytuacji będzie powrót Lippiego. CAPPELO OUT ! Nie chcemy tego PANA ! Zarząd chyba o tym wie ?! Co nie zmienia faktu, że wolałbym DD :(, żal mi go jeśli to prawda. Zarząd powinien był / dać mu szanse, bo to młody zdolny szkoleniowiec, a pozatym Juventino - swój chłop !

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:13

kropek pisze:NIeeeeeeeeeeeeeeeee tylko ni capello ;/ kto jak kto ale nie on... ;| to tak jakby wrocil teraz emerson, zambro albo ibra.... zdrady sie nie wybacza.
Z tym, że o odejściu Capello do Realu mówiło się już jakiś czas przed zakończeniem sezonu. Nie wiedzieliśmy jednak czy to są plotki, czy może prawda. Po zdobyciu 29-ego Scudetto Capello złożył rezygnację na rzecz Realu. Wówczas jeszcze nie było wiadome, jaka będzie w skutkach afera Calciopoli. Fabio nie uciekł tak jak piłkarze po ogłoszeniu werdyktu o degradacji. On się po prostu zwolnił, bo miał propozycję od Calderona. Myślę, że gdyby nie było żadnej afery, Capello i tak by od nas wówczas odszedł.

marcin_juventino87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:19

wlasnie musimy poczekac na oficjalny komunikat :/ wiadomo ze strona Juve jesli to prawda szybko go nie poda bo tam sa zawsze opoznienia ale zobaczymy na meczu bo podobno ma sie pozegnac z kibicami :płaczę: tak wlasnie to jest prawdziwy juventino i powinni dac mu szanse :angry:

swoja droga to trroche dziwne ze jeszcze w czwartek rozmawial o przedluzeniu kontraktu a tu dzisiaj w nocy z niczego sklada dymisje :think: przeciez moglby poczekac do konca sezonu :think: no ale nic pozostalo nam czekac na oficjalna informacje

jesli to prawda to jest tylko jedno wyjscie LIPPI COME BACK :-D

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:21

Po prostu szok :shock: nie spodziewałem sie tego :roll: aa co do Capello myśle ze nasz zarząd nie jest aż tak głupi(chociaż?) i go nie zatrudni znowu...

krop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:22

Mr Cezary pisze:
kropek pisze:NIeeeeeeeeeeeeeeeee tylko ni capello ;/ kto jak kto ale nie on... ;| to tak jakby wrocil teraz emerson, zambro albo ibra.... zdrady sie nie wybacza.
Z tym, że o odejściu Capello do Realu mówiło się już jakiś czas przed zakończeniem sezonu. Nie wiedzieliśmy jednak czy to są plotki, czy może prawda. Po zdobyciu 29-ego Scudetto Capello złożył rezygnację na rzecz Realu. Wówczas jeszcze nie było wiadome, jaka będzie w skutkach afera Calciopoli. Fabio nie uciekł tak jak piłkarze po ogłoszeniu werdyktu o degradacji. On się po prostu zwolnił, bo miał propozycję od Calderona. Myślę, że gdyby nie było żadnej afery, Capello i tak by od nas wówczas odszedł.
No ale w takim razie skoro odszedl przed degradacja i przypuscmy ze wroci po to za kogo on sie ma? jest za dobry zeby sie "meczyc" z Juve w serie B i przyjdzie na "gotowe"?? :naughty: to mi akurat nie pasuje...

RavaneVialli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:32

Jeśli to prawda, chyba poszło o Maloudę (i być może jeszcze Heinzego), którego Deschamps chciał za wszelką cenę, a Secco nie chciał wydawać na niego pieniędzy.

Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:34

RavaneVialli pisze:Jeśli to prawda, chyba poszło o Maloudę (i być może jeszcze Heinzego), którego Deschamps chciał za wszelką cenę, a Secco nie chciał wydawać na niego pieniędzy.
Także o Iaquinte, którego zarząd bardzo chce kupić a Didier go nie potrzebuje, pisało kiedyś, że bardziej wolałby Toniego.

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:35

Ale zdziwko z rańcaa :prochno: DD przyszedł do nas w najtrudniejszym momencie i wprowadził nas spowrotem tam gdzie nasze miejsce, więc troche szacunku od zarządu powinien dostać, bo taka prawda gadają o tych transferach a nic nie działają :/ Mam nadzieje że DD zostanie bo go szanuje za to co zrobił jak każdy kibic ale jeśli już odejdzie to tylko Lippi :!: :!:

Mr.Hankey

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:35

Szkoda gadać. Deschamps odwałił kawał, naprawdę dobrej roboty, a decydenci tego nie doceniają. Ciekawe kogo ściągną w jego miejsce, bo w Lippiego nie wierze. Straszna głupota zarządu. Mam jednak nadzieję, że to tylko plotka.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2007, 09:39

Myslę że to plota. Ale jeśli to prawda, to następcą DD musi być Lippi. Capello? - nigdy!

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ