Dymisja Deschampsa!!!!???
- marcin_juventino87
- Juventino
Jak podaja wloskie media a przede wszystkim serwisy SKY TG24 wczoraj w nocy Deschamps podal do sie do dymisji! :x Nie ujawnil od powodu swojej decyji
. Najprawdopodbniej trenerem zostanie znowu Fabio Capello
jesli ktos ma wlosie stacje takie jak np. Canale5 niech sprawdzi na telegazecie strona 205
nie wiem co mam o tym sadzic. Juz od samego rana wlosie programy Tv trabia o tym
nie ma oficjalnego potwierdzenia na stronie Juve ale napewno nie wyssali sobie tego z palca a z tym Capello to juz przesadzili;/ juz wole Deschampsa 
Moze ktos wiecej wie na ten temat???? to nie sa zadne zarty tak niestety pisze i o tym gadaja;/

nie wiem co mam o tym sadzic. Juz od samego rana wlosie programy Tv trabia o tym

Moze ktos wiecej wie na ten temat???? to nie sa zadne zarty tak niestety pisze i o tym gadaja;/
Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
no na tuttomercatoweb tez cos o tym pisze
jak to prawda to szkoda DD,ale jak juz ma go ktos zastapic to tylko Lippi.
Capello jak wroci to juz strace calkowicie szacunek do naszego zarzadu
jak to prawda to szkoda DD,ale jak juz ma go ktos zastapic to tylko Lippi.
Capello jak wroci to juz strace calkowicie szacunek do naszego zarzadu

- marcin_juventino87
- Juventino
lepszym pomyslem bylaby dymisja Secco
podobno to o to poszlo o plany transferowe
a jak wiemy Secco juz pol Europy sciaga do Juve a DD moze chcial konkretow
ale jak wróci Capello to juz zalamka calkowita
przeciez fani Juve na meczach nie dadza mu spokoju
juz widzr te transparenty 8)
ale jesli by wrócil Lippi nie plakał bym :-D

ale jak wróci Capello to juz zalamka calkowita

ale jesli by wrócil Lippi nie plakał bym :-D
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Noi stalo sie juz wszedzie pisza o tym
,ale DD powinien tez pamietac(jezeli to o transfery poszlo),ze nie jest latwo sciagnac gwiazdy tak odrazu po tym co sie stalo(a z tego co wiem to chcial Gerarda).
Teraz licze na dymisje Secco i w jego miejsce kogos doswiadczonego :?

Teraz licze na dymisje Secco i w jego miejsce kogos doswiadczonego :?
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Trzeba jeszcze, spokojnie poczekać na oficjalny komunikat, ale jeśli to prawda to jedynym dobrym posunięciem w takiej sytuacji będzie powrót Lippiego. CAPPELO OUT ! Nie chcemy tego PANA ! Zarząd chyba o tym wie ?! Co nie zmienia faktu, że wolałbym DD
, żal mi go jeśli to prawda. Zarząd powinien był / dać mu szanse, bo to młody zdolny szkoleniowiec, a pozatym Juventino - swój chłop !

- Mr Cezary
- Juventino
Z tym, że o odejściu Capello do Realu mówiło się już jakiś czas przed zakończeniem sezonu. Nie wiedzieliśmy jednak czy to są plotki, czy może prawda. Po zdobyciu 29-ego Scudetto Capello złożył rezygnację na rzecz Realu. Wówczas jeszcze nie było wiadome, jaka będzie w skutkach afera Calciopoli. Fabio nie uciekł tak jak piłkarze po ogłoszeniu werdyktu o degradacji. On się po prostu zwolnił, bo miał propozycję od Calderona. Myślę, że gdyby nie było żadnej afery, Capello i tak by od nas wówczas odszedł.kropek pisze:NIeeeeeeeeeeeeeeeee tylko ni capello ;/ kto jak kto ale nie on... ;| to tak jakby wrocil teraz emerson, zambro albo ibra.... zdrady sie nie wybacza.
- marcin_juventino87
- Juventino
wlasnie musimy poczekac na oficjalny komunikat
wiadomo ze strona Juve jesli to prawda szybko go nie poda bo tam sa zawsze opoznienia ale zobaczymy na meczu bo podobno ma sie pozegnac z kibicami :płaczę: tak wlasnie to jest prawdziwy juventino i powinni dac mu szanse
swoja droga to trroche dziwne ze jeszcze w czwartek rozmawial o przedluzeniu kontraktu a tu dzisiaj w nocy z niczego sklada dymisje
przeciez moglby poczekac do konca sezonu
no ale nic pozostalo nam czekac na oficjalna informacje
jesli to prawda to jest tylko jedno wyjscie LIPPI COME BACK :-D

swoja droga to trroche dziwne ze jeszcze w czwartek rozmawial o przedluzeniu kontraktu a tu dzisiaj w nocy z niczego sklada dymisje

jesli to prawda to jest tylko jedno wyjscie LIPPI COME BACK :-D
- krop
- Juventino
No ale w takim razie skoro odszedl przed degradacja i przypuscmy ze wroci po to za kogo on sie ma? jest za dobry zeby sie "meczyc" z Juve w serie B i przyjdzie na "gotowe"?? :naughty: to mi akurat nie pasuje...Mr Cezary pisze:Z tym, że o odejściu Capello do Realu mówiło się już jakiś czas przed zakończeniem sezonu. Nie wiedzieliśmy jednak czy to są plotki, czy może prawda. Po zdobyciu 29-ego Scudetto Capello złożył rezygnację na rzecz Realu. Wówczas jeszcze nie było wiadome, jaka będzie w skutkach afera Calciopoli. Fabio nie uciekł tak jak piłkarze po ogłoszeniu werdyktu o degradacji. On się po prostu zwolnił, bo miał propozycję od Calderona. Myślę, że gdyby nie było żadnej afery, Capello i tak by od nas wówczas odszedł.kropek pisze:NIeeeeeeeeeeeeeeeee tylko ni capello ;/ kto jak kto ale nie on... ;| to tak jakby wrocil teraz emerson, zambro albo ibra.... zdrady sie nie wybacza.
- RavaneVialli
- Juventino
Jeśli to prawda, chyba poszło o Maloudę (i być może jeszcze Heinzego), którego Deschamps chciał za wszelką cenę, a Secco nie chciał wydawać na niego pieniędzy.
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Także o Iaquinte, którego zarząd bardzo chce kupić a Didier go nie potrzebuje, pisało kiedyś, że bardziej wolałby Toniego.RavaneVialli pisze:Jeśli to prawda, chyba poszło o Maloudę (i być może jeszcze Heinzego), którego Deschamps chciał za wszelką cenę, a Secco nie chciał wydawać na niego pieniędzy.
- Alex_10
- Juventino
Ale zdziwko z rańcaa
DD przyszedł do nas w najtrudniejszym momencie i wprowadził nas spowrotem tam gdzie nasze miejsce, więc troche szacunku od zarządu powinien dostać, bo taka prawda gadają o tych transferach a nic nie działają
Mam nadzieje że DD zostanie bo go szanuje za to co zrobił jak każdy kibic ale jeśli już odejdzie to tylko Lippi :!: :!:

- Mr.Hankey
- Juventino
Szkoda gadać. Deschamps odwałił kawał, naprawdę dobrej roboty, a decydenci tego nie doceniają. Ciekawe kogo ściągną w jego miejsce, bo w Lippiego nie wierze. Straszna głupota zarządu. Mam jednak nadzieję, że to tylko plotka.
- Łukasz
- Juventino
Myslę że to plota. Ale jeśli to prawda, to następcą DD musi być Lippi. Capello? - nigdy!