Deschamps nie przedłużył kontraktu
- b0unc3
- Juventino
Szkoleniowiec Juventusu Turyn – Didier Deschamps nie doszedł do porozumienia z administratorem klubu – Claude Jeanem Blanciem i jeszcze nie przedłużył kontraktu ze Starą Damą. Mówi się, że po zakończeniu bieżącego sezonu Francuz zostanie trenerem Olympique Lyonu.
Obecna umowa, którą Deschamps jest związany z zespołem Bianconerich dobiega końca 30. czerwca 2008. roku. Celem spotkania szkoleniowca z Blanciem były rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktu o kolejny rok.
Zdaniem włoskiej prasy za brak efektów rozmów obu panów odpowiedzialny jest fakt, iż Didier Deschamps nadal nie potrafi dojść do porozumienia z dyrektorem sportowym Juventusu – Alessio Secco. Właśnie dlatego najprawdopodobniej dojdzie do zmiany na ławce trenerskiej Juve.
http://pilka.pl/?mid=1&show=71617
Obecna umowa, którą Deschamps jest związany z zespołem Bianconerich dobiega końca 30. czerwca 2008. roku. Celem spotkania szkoleniowca z Blanciem były rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktu o kolejny rok.
Zdaniem włoskiej prasy za brak efektów rozmów obu panów odpowiedzialny jest fakt, iż Didier Deschamps nadal nie potrafi dojść do porozumienia z dyrektorem sportowym Juventusu – Alessio Secco. Właśnie dlatego najprawdopodobniej dojdzie do zmiany na ławce trenerskiej Juve.
http://pilka.pl/?mid=1&show=71617
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Czyżby szykował się powrót WIELKIEGO LIPPIEGO ?? 

- Simi
- Qualità Juventino
Jeszcze nic nie wiadomo moze DD powiedzial ze przedluzy dopiero po całych rozgrywkach Serie B ? Ja licze na to ze DD zostanie bo sadze ze jest on utalentowanym trenerem i jeszcze nas poprowadzi do wygranych a jezeli nie beedzie chcial zostac to poprostu wroci Lippi i po sprawie 

- TomiQ
- Juventino
dokładnie , tym bardziej że koniec kontraktu w 2008 rokumateelv pisze:bla, bla, bla... Znowu plota, znowu, żeby zaplątać coś w Juve... tylko po co?!![]()
Nie ma się co martwić...

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Fifarulez
- Juventino
Ja tam myślę, że jak będą w przyszłym sezonie sukcesy (1., 2., 3. miejsce) to powinien zostać, bo po co cokolwiek zmieniać w klubie, w którym wszystko chodzi jak w zegarku? Ja jestem za tym, aby przedłużył kontrakt :-D
- Łukasz
- Juventino
Nie uważam Deschampsa za jakiegoś naprawdę kiepskeigo trenera. Wręcz przeciwnie - myślę, że jest trenerem całkiem niezłym, chociaż niektóre jego decyzje wydają się być co najmniej dziwne (Bojinov!). Jednak jeśli miałby odejść - niech odchodzi. Pod jednym jednakże warunkiem: zarząd sprawi by jego następcą został Lippi.
- Kamil_on
- Juventino
Fifarulez pisze:Ja tam myślę, że jak będą w przyszłym sezonie sukcesy (1., 2., 3. miejsce) to powinien zostać
Nie przesadzajmy z tymi wysokimi pozycjami. Nasz zarzad musialby dokonac kilku naprawde dobtych transferow co w jednym okienku jest ciezko zrobic. Mysle ze o 1 pozycje powalczy Inter z Milanem a 3 przypadnie Romie. My mozemy walczyc o 4 lokate choc kazdy sezon przynosi jakies niespodzianki. A wracajac do tematu DD to sadze ze zarzad powinien dac mu rozegrac 1 sezon Serie A, bo troche nie fear bylo by go zwolnic skoro pracowal na ten awans .
- blackadder
- Juventino
Jak dla mnie, pierwsza zmiana powinien byc Secco. Czlowiek ten nie ma chyba pojecia o dokonywaniu transferow:
-Podobno sprowadzenie Vanden Borre to byla czysta formalnosc
-Nie potrafil przekonac Fringsa
-Wiekszosc negocjacji konczy sie na tym ze nie dochodza do porozumienia, bo Juve(czyli Secco) kluci sie o 1 mln, lub kilkaset tys. euro
Deschamps chcialby sprowadzic Maloude za wszelka cene, a Secco otwarcie mowi ze sie nim nie interesuja. Wyraznie widac ze panowie nie moga sie dogadac. Z kolei Deschamps ma talent trenerski i jesli mialby wiecej do powiedzenia w sprawach transferow, moglby zbudowac naprawde silna druzyne, tak jak zrobil to Wenger.
-Podobno sprowadzenie Vanden Borre to byla czysta formalnosc
-Nie potrafil przekonac Fringsa
-Wiekszosc negocjacji konczy sie na tym ze nie dochodza do porozumienia, bo Juve(czyli Secco) kluci sie o 1 mln, lub kilkaset tys. euro
Deschamps chcialby sprowadzic Maloude za wszelka cene, a Secco otwarcie mowi ze sie nim nie interesuja. Wyraznie widac ze panowie nie moga sie dogadac. Z kolei Deschamps ma talent trenerski i jesli mialby wiecej do powiedzenia w sprawach transferow, moglby zbudowac naprawde silna druzyne, tak jak zrobil to Wenger.

- Venomik
- Juventino
Ten Vanden Borre, którego, sweog czasu, Wasilewski wygryzł ze skłądu?Podobno sprowadzenie Vanden Borre to byla czysta formalnosc
Poza tym Grygera jest od niego lepszy i do tego za darmo. A wyraz 'podobno' jest bardzo na miejscu.
Co oczywiście było banalne. Zawodnik, który za 3-4 lata będzie kończył karierę miałby grać w beniaminku, który nie gra w pucharach.Nie potrafil przekonac Fringsa
A tu pokazałeś całe swoje oblicze. Wymień nazwiska i powiedz skąd wiesz. Jakieś źródło.Wiekszosc negocjacji konczy sie na tym ze nie dochodza do porozumienia, bo Juve(czyli Secco) kluci sie o 1 mln, lub kilkaset tys. euro
Jeszcze ten wyraz 'większość'.
Potrafisz wypowiadać się z głębokim przekonaniem o rzeczach, o których nie masz najmniejszego pojęcia

Dirty mind
- Łukasz
- Juventino
Wygryzienie ze składu przez takiego zawodnika jak "Wasyl" rzuca moim zdaniem cień na całą dotychczasową karierę młodego Belga...Venomik pisze:Ten Vanden Borre, którego, swego czasu, Wasilewski wygryzł ze składu?Podobno sprowadzenie Vanden Borre to byla czysta formalnosc
P.S. Swoją drogą to ciekawe, czym sugerowali się Belgowie kupując Wasilewskiego. No bo nie umiejętnościami

- MrWlodek
- Juventino
A niby czymŁukasz pisze:P.S. Swoją drogą to ciekawe, czym sugerowali się Belgowie kupując Wasilewskiego. No bo nie umiejętnościami.

PS nie na temat ale jestem ciekaw dlaczego Wasyl jest gorszy od nap. tego młodego belga...

- Łukasz
- Juventino
No nie wiem. Ja widziałem "Wasyla" w akcji kilkakrotnie i w moim odczuciu piłkarz Wasilewski oprócz siły fizycznej nie ma nic do zaoferowania.Lukasz_JUVE pisze:A niby czymŁukasz pisze:P.S. Swoją drogą to ciekawe, czym sugerowali się Belgowie kupując Wasilewskiego. No bo nie umiejętnościami.
Wasyl pokazał w Brukseli że potrafi grać w piłkę.