[b]Zenoni o odejściu z Juve[/b]

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
widmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 19:35

Zenoni o odejściu z Juve

Cristian Zenoni ujawnił, dlaczego zostawił Juventus na rzecz beniaminka włoskiej Serie A - Sampdorii. Zenoni już oficjalnie znajduje się w zespole z Genui na jednorocznym wypożyczeniu.

"Spędziłem w Juventusie dwa wspaniałe lata, zdobywają dwa mistrzostwa kraju. Jednak uzgodniłem z klubem iż najlepszym rozwiązaniem będzie gra w Sampdorii. Tutaj na pewno częściej będę okazję do gry w pierwszym zespole."

26 letni zawodnik przez 2 lata spędzone na Delle Alpi był tylko rezerwowym i rzadko był brany pod uwagę przez Lippiego przy wystawianiu pierwszej jedenastki. Sam zawodnik uważa, że jego wszechstronność jest jego wielkim atutem, który na pewno dostrzeże trener Sampdorii. "Wolałbym grać w tyle, ale dostosuje się do potrzeb trenera. Sampdoria dopiero co wróciła do Serie A i najważniejszym celem będzie utrzymanie się w pierwszej lidze. Ale mamy nadzieje, że przez najbliższe 12 miesięcy uda nam się osiągnąć więcej."

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 19:42

widmo pisze:Zenoni o odejściu z Juve

"Spędziłem w Juventusie dwa wspaniałe lata, zdobywając dwa mistrzostwa kraju."

Ten Zenoni to chyba żartuje - ile on razy grał dla Juve? Miał wogóle debiut? A mówi, że zdobył 2 mistrzostwa Serie A. Ma tupecik... Tak, tak - to bardzo wszechstronny zawodnik - grał w podstawówwce na bramce :evil: :evil: . Ciekaw jestem czy wróci po sezonie do Juve, i czy wywalczy pewne miejsce w Sampdorii..

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 19:50

Zycze wielu sukcesów i mam nadzieje, że już nie będe musiała oglądać pana Zenoniego w biało czarnych barwach....no chyba, że w ...........Sienie :twisted:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 19:53

Medi pisze:Zycze wielu sukcesów i mam nadzieje, że już nie będe musiała oglądać pana Zenoniego w biało czarnych barwach....no chyba, że w ...........Sienie :twisted:
hehe tylko czekałem az Medi sie wypowie na temat jej "ulubionego" gracza.... :D :D ...tak jest..równiez nie chce go juz widziec w biało-czarno-różowych barwach....

Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 20:43

miłej drogi Zenoni nie wracaj...

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 21:00

Czemu tak bardzo go nie lubicie? w końcu Zenoni też człowiek ;)
Poza tym kto w 1/2 PW z Milanem podał pięknie do Del Piero jak ten strzelił na 2-1???
No dobra to chyba jedyna taka dobra akcja w jego wykonaniu...

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
ralf

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 21:16

życze mu sukcesu szkoda że odchodzi

juventini

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 21:34

Przykro mi, że odchodzi, ale też sie nie załamie. Życze ci wielu sukcesów w nowym klubie, a ponatto tego żeby kiedyś wrócił do Juve. Zenoni wróć szybko !!!

Bedziemy tęsknić - fani Juventusu !!!
:cry: :cry: :cry:

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 21:38

Zegnam Zenoni i zycze wielu sukcesow w swojej karierze

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 21:48

Ja tez życzę wielu sukcesów. Dziękujemy Ci za dwa lata cieżkiej pracy w Juventusie. 8)

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 21:55

Wyślijmy Zenoniemu oficjalna note z podziekowaniami za to jak wiele walki i serca wlozyl w to aby JUVE mialo takie wyniki jakie ma...dzieki Zenek :!: :!: :!: :!: :!: :shock: :D :D :D :D :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 22:15

Hmmm..Dlacego wszyscy tak Zenoniego nie lubia.Ja tam do niego nic niemam i zycze mu powodzenia a jak bedzie dobry i zasluzy na powrot do Juve to niech gra u nas.

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2003, 16:41

Zenoni jest nie złym zawodnikiem ,ale niech chłopak sobie pogra,a nie siedzi na ławie :!: :!: :!: :wink:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 18 lipca 2003, 12:47

matiso pisze:Hmmm..Dlacego wszyscy tak Zenoniego nie lubia.Ja tam do niego nic niemam i zycze mu powodzenia
Masz rację. Fakt Zenoni bardzo odbiegał klasą od pozostałych, robił głupie błędy ale notował też dobre występy. Życzę mu jak najlepiej. Pewnie już do nas niewróci no ale są lepsi. W tych 2 wspaniałych sezonach ,które sędził w JUVE a moze lepiej na ławce strzelił 2 gole :wink: Powodzenia...

Obrazek
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2003, 12:59

Zagrał u nas dwa sezony strzelił dwa gole,pograł w PW nieraz nawet w lidze i LM..Nie był taki, zły mam nadzieje że powiedzie mu się w Sambdorii.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
ODPOWIEDZ