Szersze Pasy
- Szymek
- Juventino
Koszulka Juve wzorowana na koszulce Milanu i Interu to zapewne marzenie każdego Juventino... Szersze pasy były w sezonie 2004/2005 i mi to nie przypadło do gustu. Obecne pasy i te, które były na koszulkach w poprzednim sezonie są idealne.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie patrząc na to, jakie kluby posiadają takie pasy - to rzeczywiście mnie też owe bardziej się podobają. Tu jest ich chyba troszke za dużo, ze względu na szerokość...
Takie właśnie były w sezonie 04/05
Takie właśnie były w sezonie 04/05
- Wojt
- Juventino
Jak dla mnie te koszulki, które są teraz wyglądają dobrze, ale faktem jest że pasów jest trochę za dużo. Gdybym ja miał decydować o strojach to wybrałbym takie jakie ma w tym sezonie porto tylko w naszych barwach. 
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Mr Cezary
- Juventino
Mnie natomiast najbardziej podobał się model koszulek właśnie z sezonu 2004/2005, ale tych zrobionych specjalnie na Ligę Mistrzów. O wiele lepiej szersze pasy prezentowały się w zestawieniu z logiem Tamoil, aniżeli Sky Sport.
- Alfa i Omega
- Juventino
Jak dla mnie, to ciensze paski lepiej się prezentują... Te z 2004/05 były zbyt nowoczesne. Paskudnie wyglądały. Aktualne natomiast są bardzo ładne, a z poprzedniego sezonu były jeszcze lepsze 

- Alfa i Omega
- Juventino
DOkładnie, kwestia gustumateelv pisze:Alfa i Omega
Ogólnie nasz teraźniejszy strój można nazwać w sumie takim 'retro' - no podoba on się niektórym, ale niektórym nie... Mi nawet, nawet...

- Ifrit23
- Juventino
Mi osobiście podobają się bardziej węższe paski, ale więcej(czyli tak jak teraz i sezon temu). Mam nadzieję, że Nike wymyśli coś fajnego na przyszły sezon :-D
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- Fifarulez
- Juventino
Zgadzam się z przedmówcą. Obecne stroje są bardzo dobre :-Ddarek13 pisze:Mnie to obojętne. Te stroje w których teraz grają podobają mi się. Nie ważne jakie, ważne że są w czarno białe pasy :!:
- MattiFanJuve
- Juventino
Ja nie nawidze Barcy, i nie nawidze ich obecnych stroi. W tamtym sezonie wygladali lepiej, i tak tez jest z Juve. Lepiej z wezszymi pasami.