Ile zmieniło się w Serie A podczas Naszej nieobecności?
- Fifarulez
- Juventino
Zakładam nowy temat...Jak jest już podobny do tego to przepraszam, ale go nie znalazłem... Ja uważam, że dużo się zmieniło. M.in. liga włoska trochę "wynudniała". Nie była w tym sezonie taka ciekawa jak rok, czy dwa lata temu. Mo.że dlatego, że od początku było przesądzone, że Scudetto przypadnie Interowi... Tuż za mediolańczykami plasowała się Roma, która także w tym sezonie na podium
...

- Koziołek
- Juventino
ZMIANY:
- pierwszy raz bez Juventusu
- mniejsze zainteresowanie rozgrywkami
- zdobycie mistrzostwa przez Inter
- zdobycie pucharu przez Romę
- mniejsza konkurencja pomiędzy drużynami
Jednak po wakacjach wszystko wróci do normy.
- pierwszy raz bez Juventusu
- mniejsze zainteresowanie rozgrywkami
- zdobycie mistrzostwa przez Inter
- mniejsza konkurencja pomiędzy drużynami
Jednak po wakacjach wszystko wróci do normy.
- Kamilmaster
- Juventino
Bez nas Serie A spadło na psy. Nie było w niej drużyny, która najczęściej zdobywała Scudetto, czyli Juventusu. Był to sezon dominacji Interu, ale teraz gdy już Juve bedzie grać w Serie A wszystko się zmieni.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma / nie było w tym sezonie 06/07 specyficznego klimatu...
Tych wielkich spotkań pomiędzy Juve a interem i Milanem, brakowało mi tego :? Już Europa nie zwracała tak bardzo uwagi na ligę włoską.
Ale teraz powracamy, zamykamy ten okropny rozdział historii Bianconerich i skupiamy się na dobrych posunięciach w Mercato, a nastepnie na zwycięstwach w SERIE A.
PS. smajl super avatar
Tych wielkich spotkań pomiędzy Juve a interem i Milanem, brakowało mi tego :? Już Europa nie zwracała tak bardzo uwagi na ligę włoską.
Ale teraz powracamy, zamykamy ten okropny rozdział historii Bianconerich i skupiamy się na dobrych posunięciach w Mercato, a nastepnie na zwycięstwach w SERIE A.
PS. smajl super avatar

- Fifarulez
- Juventino
Zgadzam się w 100%. Bez Juve to już nie ta sama liga. Poza tym Inter od początku sezonu miał wyraźną przewagę nad innymi drużynami i nie było mowy o dorównaniu im, co wpłynęło bardzo niekorzystnie na rozgrywki, gdyż nie było już takiej rywalizacji... Ale w sierpniu to już się zmieni :-DKamilmaster pisze:Bez nas Serie A spadło na psy.
- Alfa i Omega
- Juventino
Co się zmieniło w Serie A bez Nas?
No cóż, nie dorzucę niczeg nowego - Inter miał naprawdę super mercato (Crespo, Ibra, Vieira, Maicon, Maxwell itp.), Milan był osłabiony, więc to, że Nerrazzuri zgnietli resztę jakoś mnie nie zdziwiło... W tym sezonie Serie A była strasznie przewidywalna. Wszystko było do odgadnięcia... Jedynymi pozytywami i niespodziankami była postawa Palermo i Lazio. Cóż, miejmy nadzieję, że uda Nam się zrobić kilka udanych transferów, bo z takim składem, to wiele nie zwojujemy...
No cóż, nie dorzucę niczeg nowego - Inter miał naprawdę super mercato (Crespo, Ibra, Vieira, Maicon, Maxwell itp.), Milan był osłabiony, więc to, że Nerrazzuri zgnietli resztę jakoś mnie nie zdziwiło... W tym sezonie Serie A była strasznie przewidywalna. Wszystko było do odgadnięcia... Jedynymi pozytywami i niespodziankami była postawa Palermo i Lazio. Cóż, miejmy nadzieję, że uda Nam się zrobić kilka udanych transferów, bo z takim składem, to wiele nie zwojujemy...
- blk01
- Juventino
duży inter zdobył mistrza i odpuścił puchar, jakby mistrza zdobyło juve to inter wygrałby ich własny pucharSiewier pisze:Jaki to ma związek z nieobecnością Juventusu w Serie A ?Koziołek pisze:ZMIANY:
...
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Inter odpuścił Puchar Włoch ? Doszli do finału i postanowili odpuścić Coppa Italia, dlatego, że wygrali Serie A ? Przecież to niedorzeczne...blk01 pisze:duży inter zdobył mistrza i odpuścił puchar, jakby mistrza zdobyło juve to inter wygrałby ich własny pucharSiewier pisze:Jaki to ma związek z nieobecnością Juventusu w Serie A ?Koziołek pisze:ZMIANY:
...
- rastapastor
- Milanista
Hahaha wg mnie to nic się nie zmieniło lligę wygrał inter bo na to zasłużył grą , myślę że inter pucharu nie odpuścił, nawet najlepszym zdarzają się porażki, Roma zdobyła puchar bo wygrała...wszystko to mogło się zdarzyć nawet z wami w Serie A, dlatego też dziwny ten temat, jakby bez waszej drużyny, serie A nie istniała... :doh:
Pozdroo...BLESS
Aha i dlaczego Fifarulez twierdzisz że Inter był z góry skazany na zwycięstwo w lidze?? Każdy zespół w Serie A miał na to szanse, nie można tak szufladkować drużyn, czuję w kościach że w następnym sezonie mistrzostwa nie zdobędzie ani Milan ani Juventus ani Inter ani Roma tylko któryś z klubów uważany do tej pory za słabszy, tak jak w polskiej lidze...uhhh aż mnie kości bolą
Pozdroo...BLESS
Aha i dlaczego Fifarulez twierdzisz że Inter był z góry skazany na zwycięstwo w lidze?? Każdy zespół w Serie A miał na to szanse, nie można tak szufladkować drużyn, czuję w kościach że w następnym sezonie mistrzostwa nie zdobędzie ani Milan ani Juventus ani Inter ani Roma tylko któryś z klubów uważany do tej pory za słabszy, tak jak w polskiej lidze...uhhh aż mnie kości bolą