Juventus szuka wzmocnień w Primera Division
- samtron
- Juventino
Ludovic Giuly, francuski pomocnik Barcelony, prawdopodobnie w przyszłym sezonie będzie zawodnikiem Juventusu Turyn. Drużynę "Starej Damy" ma wzmocnić także Argentyńczyk Gabriel Milito, obrońca Realu Saragossa.
Były zawodnik AS Monaco jest niezadowolony z braku miejsca w pierwszym składzie "Dumy Katalonii" i nie zamierza przedłużać kontraktu ze swoim obecnym klubem. "Chciałbym grać więcej" - mówi Giuly. "Jeśli prezydent klubu powie, że mogę odejść, tak zrobię. Najchętniej przeszedłbym do równie wielkiego klubu, a takim jest Juventus" - przyznał francuski pomocnik.
REKLAMA Czytaj dalej
Juventus obok Giuly'ego chciałby pozyskać także środkowego obrońcę Realu Saragossa, Argentyńczyka Gabriela Milito. Przedstawiciele "Starej Damy" zaproponowali mu już warunki kontraktu, które Milito ponoć zaakceptował. Teraz Juventusowi pozostaje tylko uzgodnić z Saragossą sumę odstępnego za 27-letniego obrońcę, którego Roberto Fabian Ayala wskazuje jako przyszłego kapitana reprezentacji Argentyny.
Zrodlo : http://sport.wp.pl/kat,2193,wid,8853352,wiadomosc.html
Były zawodnik AS Monaco jest niezadowolony z braku miejsca w pierwszym składzie "Dumy Katalonii" i nie zamierza przedłużać kontraktu ze swoim obecnym klubem. "Chciałbym grać więcej" - mówi Giuly. "Jeśli prezydent klubu powie, że mogę odejść, tak zrobię. Najchętniej przeszedłbym do równie wielkiego klubu, a takim jest Juventus" - przyznał francuski pomocnik.
REKLAMA Czytaj dalej
Juventus obok Giuly'ego chciałby pozyskać także środkowego obrońcę Realu Saragossa, Argentyńczyka Gabriela Milito. Przedstawiciele "Starej Damy" zaproponowali mu już warunki kontraktu, które Milito ponoć zaakceptował. Teraz Juventusowi pozostaje tylko uzgodnić z Saragossą sumę odstępnego za 27-letniego obrońcę, którego Roberto Fabian Ayala wskazuje jako przyszłego kapitana reprezentacji Argentyny.
Zrodlo : http://sport.wp.pl/kat,2193,wid,8853352,wiadomosc.html
4n@rChY
-----------------------------------------------
Dla Was Zawsze Bede Spiewal Do Konca
-----------------------------------------------
Dla Was Zawsze Bede Spiewal Do Konca
- sushi
- Juventino
Oby sie sprawdziło ale ostatnio coś za dużo nazwisk sie pojawia mam nadzieje że zarząd sprowadzi latem takich zawodników z którymi będziemy walczyć i psuć krew rywalom
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Łukasz
- Juventino
Jeśli chodzi o wzmocnienia z Primera Division, to miło by było, jeśli zarząd zainteresowałby się Poulsenem. Potrzebujemy solidnego def. pomocnika, a przypominający nieco stylem gry Tacchinardiego Duńczyk zagwarantowałby nam spokój w środku pola. Chociaż jeszcze lepiej byłoby jeśli do Juve wróciłby z wypożyczenia z Villarealu sam Alessio...
- SKAr
- Juventino
Prawdę powiedziawszy zabiłbym za Milito grającego w przyszłym zezonie w Juventusie. Już na początku sezonu, kiedy żadnej ploty o nim nie było wymarzyłem sobie środek obrony na przyszły sezon Milito-Barzagli
Za Giuly'ego też bym grzecznie podziękował
znalazłem na jakiejś hiszpańskojęzycznej stronie, że Juventus oferuje 12 mln euro, a Zaragossa chce 18.
Szkoda, że tylko plota
Za Giuly'ego też bym grzecznie podziękował
znalazłem na jakiejś hiszpańskojęzycznej stronie, że Juventus oferuje 12 mln euro, a Zaragossa chce 18.
Szkoda, że tylko plota

- cezar
- Juventino
luque10 napisał:
Dlaczego tak wiele osób chce Saviole? :?
Ja z miła chęcią widziałbym w Juve obu braci Milito no i Giuly tez przydałby sie pod warunkiem, że przyjdzie za darmo, bo coś nie widze wydawanie kasy na starszych zawodników.
wolałbym Maxi Rodrigueza albo Saviolę do tego Diego Milito i byłoby super
Dlaczego tak wiele osób chce Saviole? :?
Ja z miła chęcią widziałbym w Juve obu braci Milito no i Giuly tez przydałby sie pod warunkiem, że przyjdzie za darmo, bo coś nie widze wydawanie kasy na starszych zawodników.
Juve na zawsze w moim sercu...
- Arsen
- Juventino
Podobno posiadamy polowe karty zawodniczej Diego Milito.
http://www.transfermarkt.de/de/news/873 ... eigen.html
http://www.transfermarkt.de/de/news/873 ... eigen.html
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 17:32 przez Arsen, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukasz
- Juventino
Skąd takie informacje?Arsen pisze:Podobno posiadamy polowe karty zawodniczej Diego Milito.
- Mati
- Juventino
Gabriel Milito - jego widział bym z chęcią w środku naszej obrony.To klasowy zawodnik, a kosztował by zapewne mało (jak na tak dobrego zawodnika).
Co do Giuly'ego, jeśli przeszedł by za darmo, to było by to duże wzmocnienie.I bardzo chciałbym aby tak się stało.
Co do Giuly'ego, jeśli przeszedł by za darmo, to było by to duże wzmocnienie.I bardzo chciałbym aby tak się stało.
- Łukasz
- Juventino
Giuly to świetny piłkarz, ale akurat na tej pozycji to wzmocnień nam nie potrzeba.mati__________ pisze: Co do Giuly'ego, jeśli przeszedł by za darmo, to było by to duże wzmocnienie.I bardzo chciałbym aby tak się stało.
- darek
- Juventino
milito by sie nam przydal i to bardzo bo nasz obrona to...szkoda slow. Giuly nam nie potrzebny. Mamy jak na rzie dobre skrzydla chyba ze wtedy jak nedved na emeryture pojdzie a to nastapi mam nadzieje nie szybko a i tak giuly ma juz swoje lata wiec z tego tez nici
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 18:14 przez darek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Venomik
- Juventino
Otóż to. Ale obawiam się tego, że DD będzie miał decydujące zdanie, a on tego gracza pewnie lubi.Łukasz pisze:Giuly to świetny piłkarz, ale akurat na tej pozycji to wzmocnień nam nie potrzeba.mati__________ pisze: Co do Giuly'ego, jeśli przeszedł by za darmo, to było by to duże wzmocnienie.I bardzo chciałbym aby tak się stało.
Bracia Miliot? Nie byłoby źle, zwłaszcza Gabriela - jest naprawdę dobym obrońcą.
Szkoda jednak, że ucichała sprawa Barzagliego ostatnio
BTW: Łukasz, przez przypadek zgłosiłem Ci posta do moderatorów, jak chciałem zacytować

Już zdjąłem zgloszenie

Dirty mind
- Łukasz
- Juventino
Ożesz TyVenomik pisze:BTW: Łukasz, przez przypadek zgłosiłem Ci posta do moderatorów, jak chciałem zacytować
Ostatnio zmieniony 09 maja 2007, 18:29 przez Łukasz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mati
- Juventino
Może i macie racje, ale moim zdaniem tak dobry pikarz jak Giuly przychodzący za darmo to tylko pożytek.Jeżeli nie wymagał by astronomicznych sum na kontrakcie to jestem za sprowadzeniem go.Tym bardziej że może grać zarówno na ataku jak i prawym skrzydle.Łukasz pisze:Giuly to świetny piłkarz, ale akurat na tej pozycji to wzmocnień nam nie potrzeba.mati__________ pisze: Co do Giuly'ego, jeśli przeszedł by za darmo, to było by to duże wzmocnienie.I bardzo chciałbym aby tak się stało.
Wpadł mi jednak do głowy prosty argument przeciw

- Łukasz
- Juventino
Kolejny argument przeciw:mati__________ pisze: Może i macie racje, ale moim zdaniem tak dobry pikarz jak Giuly przychodzący za darmo to tylko pożytek.Jeżeli nie wymagał by astronomicznych sum na kontrakcie to jestem za sprowadzeniem go.Tym bardziej że może grać zarówno na ataku jak i prawym skrzydle.
Wpadł mi jednak do głowy prosty argument przeciw.Giuly chce grać częściej, więc oczekuje gry w pierwszym składzie.A ja widzę go jako uczestnika rotacji, bo sezon jest długi.Pewnie nie chciał by przyjść w takiej roli, ale jeśli by się zgodził, to zapraszam
- jeśli na jedną pozycję w drużynie przypada zbyt wielu piłkarzy, to ci którzy nie grają (a naturalnie wszyscy grać nie mogą), poprzez niezadowolenie własne obniżają morale drużyny.