Dramat Bastiana Schweinsteigera

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:10

Zapalenie w lewym kolanie Bastiana Schweinsteigera, gwiazdora Bayernu Monachium i reprezentacji Niemiec, zostało spowodowane ukąszeniem przez kleszcza - potwierdził sam zawodnik.
U 22-letniego zawodnika znaleziono bakterie boreliozy. Kolano Schweinsteigera jest tak spuchnięte, że nie od kilku tygodni piłkarz nie był w stanie grać.

Co gorsza, potwierdzenie u niego boreliozy, może oznaczać dla niego zakończenie kariery.

źródło:www.onet.pl

Jest to rzeczywiście ogromne nieszczęście dla zawodnika Bayernu.Również niemiecki futbol może bardzo dużo stracić.Moim zdaniem jest to najlepszy pilkarz młodego pokolenia w Niemczech.Schweinsteigerowi ciężko będzie wrócić do futbolu.Leczenie boreliozy może potrwać wiele lat.Mam jednak nadzieję,że szybko się z tego wykaraska.

Forza Juve!!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:17

no to ma chlopak nie dobrze. szkoda go.dobrze gra

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:21

Uuuu... Zła wiadomość... Nienawidze Niemców, ale jego najbardziej lubiłem ze szkopskiej ekipy. Naprawde dobry piłkarz. Również mam nadzieje, że się z Tego wykaraska.

Z drugiej strony to zacne źródło. Onet ma takie mniemanie jak Bravo Sport, ale chyba by o takiej rzeczy pierdół nie pisali :doh:

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:31

Ooo kurczę... szkodami Go, ale od razu zakończenie kariery? Nie znam się na tym, ale jeżeli jest to aż tak groźne to uhh... :/
Serdecznie współczuję, uwielbiam go tak samo jak Lahma z niemieckiej ekipy, miałem też ciche nadzieje, że włodarze Juve się Nim zainteresują a tu prosze... :cry:
Trzymaj się Bastian!

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:31

http://www.bayern.munchen.pl/index.php?id_newsa=1727 - niewiadomo komu wierzyc . Mam nadzieje ze onet znowu sie pomylil .

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:34

Kamil_on pisze:http://www.bayern.munchen.pl/index.php?id_newsa=1727 - niewiadomo komu wierzyc . Mam nadzieje ze onet znowu sie pomylil .
oby to bylo racja. na onecie pisza czasami takie bzdury ktore sobie samy wymysla

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:36

Szkoda Go. Jest młody, tyle co zabłysnął w europejskiej i światowej piłce, a już taki problem z jego zdrowiem... :/ Naprawde świetny zawodnik, chętnie bym Go widział w Juve... Mam nadzieje, że nic strasznego się nie stanie ( zakończenie karriery ).

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:42

Kazdego zawodnika byloby szkoda. Mam nadzieje ze bedzie gral bo
jest to naprawde dobry zawodnik.

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:47

Bez niego football zubożeje. Może jednak będzie dobrze...

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:48

Szkoda bo chłopak ma talent :( Duża strata by była dla Bayernu i rep. Niemiec.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 12:57

Ajjjj... szkoda chłopaka. Pamiętacie Deislera? Też miał być wielką gwiazdą a przez kontuzje musiał szybko zakończyć kariere. Oby to się nie powtórzyło z Bastianem. :|

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 13:03

I tak, jak zwykle pewnie wszystko skonczy sie happy end`em .. onet chrzani jak zwykle.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 13:06

naros pisze:Ajjjj... szkoda chłopaka. Pamiętacie Deislera? Też miał być wielką gwiazdą a przez kontuzje musiał szybko zakończyć kariere. Oby to się nie powtórzyło z Bastianem. :|
Doszły jeszcze do tego problemy na tle psychicznym... Naprawde szkoda Bastiana bo młody i zdolny z niego chłopak. Mam nadzieję że szybko ta choroba minie i wróci do zdrowia i wielkiego futbolu.
Gdy zawodnik w takim wieku doznaje poważnej kontuzji inni koledzy muszą go wspierać (Deislera wspierał Ballack), więc inni Niemcy nie mogą przejść obojętnie bo chłopak złapie depresje i różne głupoty mogą mu wpaść do głowy.

Trzymaj się Bastian!

Ps Chociaż mam nadzieję że onet znowu chrzani głupoty... Ciekawe czy takie objawy serio może wywołać kleszcz?

Obrazek
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 14:23

Bardzo nie lubię tego piłkarza, ale życzę mu aby jeszcze wrócił do zawodowej gry.

Gabryś1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 14:47

Jedyny Niemiec którego lubie. Świetny zawodnik , bardzo mi przypomina Nedveda tak samo waleczny, bardzo ambitny i ma potężny strzał.
Nie chce mi sie wierzyć ,że chłopakowi kariere może zakończyc jakiś kleszcz :|

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
ODPOWIEDZ