czapka z daszkiem

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 12:45

Mam nadzieję, ze temat zakładam w dobrym pokoju..podobnego zresztą nie znalazłem..

Mam problem i pytanie w jednym..szukałem czapki z daszkiem JUVE..mam już jedną tyle, że niebieską..kupiłem ją bez problemu na allegro..ale teraz ani na allegro ani w ISS takich czapek nie ma :? natomiast wszedłem na JUvestore i tam jest czapka taka http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=1044

za 10 euro :!: czy moze źle spojrzałem? Orientujecie się może ile by to wyniosło razem z dostawą? bo sama czapka kosztuje niecałem 40 zł... jak myślicie opłaci się to?zwłaszcza, że jest śliczna.. :pray:

EDIT
LBaLin pisze:Za przesylke zaplacisz co najmniej drugie tyle.
Czyli się opłaca :dance: a może ktoś z Lublina chce ze mna zamówić?może wyjdzie taniej wówczas :think:
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2007, 13:07 przez nookie, łącznie zmieniany 1 raz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 12:53

nookie pisze:Mam nadzieję, ze temat zakładam w dobrym pokoju..podobnego zresztą nie znalazłem..

Mam problem i pytanie w jednym..szukałem czapki z daszkiem JUVE..mam już jedną tyle, że niebieską..kupiłem ją bez problemu na allegro..ale teraz ani na allegro ani w ISS takich czapek nie ma :? natomiast wszedłem na JUvestore i tam jest czapka taka http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=1044

za 10 euro :!: czy moze źle spojrzałem? Orientujecie się może ile by to wyniosło razem z dostawą? bo sama czapka kosztuje niecałem 40 zł... jak myślicie opłaci się to?zwłaszcza, że jest śliczna.. :pray:
Za przesylke zaplacisz co najmniej drugie tyle. Jak klikniesz na stronie Juvestore w shipping(spedizioni) - taka ikonka z ciezarowka - jest info ze dokladna cena zalezy od wielkosci i wagi przesylki.

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 13:08

a to to co niby jest nie czapka z daszkiem ?? :D http://www.allegro.pl/item186881670_cza ... azja_.html i cena bardzo przystepna :smile: :prochno:

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 13:12

Conrad JUVE pisze:a to to co niby jest nie czapka z daszkiem ?? :D http://www.allegro.pl/item186881670_cza ... azja_.html i cena bardzo przystepna :smile: :prochno:
O tym nawet nie wspominałem bo to nie zasługuje nawet na nazwe czapka.. :?
-Lucas- pisze:Nie wiem czy kogos to zainteresuje ale mogę Wam załatwić takie czapeczki jak widać poniżej. Kolory biały i czarny, przy zamowieniu 30 sztuk cena -54 zł.
Cena w ISS około stówki? Razz
Mnie taka interesowała, ale już przestała :wink: jak zobaczyłem tę z Juvestore i jej cenę :shock:

Czy ktokolwiek ma konto na juvestore?bo ja sie zarejestrowałem juz 2 godziny temu a mail potrwierdzający jeszcze nie przyszedł :? orientujecie się czy to pospolity problem?;)
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2007, 15:23 przez nookie, łącznie zmieniany 3 razy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 13:13

Nie wiem czy kogos to zainteresuje ale mogę Wam załatwić takie czapeczki jak widać poniżej. Kolory biały i czarny, przy zamowieniu 30 sztuk cena -54 zł.

Obrazek Obrazek

Cena w ISS około stówki? :P

Obrazek
JUVEfan_11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 13:13

Mi znacznie bardziej się podoba ta z JuveStore.

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 15:26

Mi w sumie też, ale jeśli mielibyśmy organizować kolejne zamówienie to myślę że bym się skusił na propozycje Lucasa

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2007, 15:47

Conrad JUVE pisze:a to to co niby jest nie czapka z daszkiem ?? :D http://www.allegro.pl/item186881670_cza ... azja_.html i cena bardzo przystepna :smile: :prochno:
to dziadostwo a nie czapka.Herb Juve wyglada tak slabo ze sam sobie lepiej wyszyje

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 09:17

nookie, jesli podobają Cię się te, ktore pokazał -Lucas- to są na krakowskim w sklepie nike. Nie pamiętam ceny. Ta z juvstore jest fajna, ale już dawno każdy stweirdził, że przesyłka to marnowanie pieniędzy... :roll:

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 09:44

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:nookie, jesli podobają Cię się te, ktore pokazał -Lucas- to są na krakowskim w sklepie nike. Nie pamiętam ceny. Ta z juvstore jest fajna, ale już dawno każdy stweirdził, że przesyłka to marnowanie pieniędzy... :roll:
Może i tak, ale ja już się uparłem i muszę ją mieć :wink: nie moge sie tylko tam zarejestrować :?

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 11:41

wybaczcie, że piszę 2 posty pod rząd ale chciałem odświezyć temat..udało mi się zarejestrować (w końcu :P ) i okazało się, ze przesyłka kosztować będzie 43 euro :wink: czyli całość ok 200 zł...czy może byłby ktoś zainteresowany, ażeby zamówić ze mną??wówczas koszt przesyłki się nie zmienia ale rozkłada np. na 5 osób.. przy 5 czapkach koszt całkowity wynosi 96 euro z czego 10 euro to czapka i nastepne, niecałe 10 euro to przesyłka..czy jest ktoś interested?:)

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 11:45

Nie wiem skąd ktoś wymyślił przesyłkę 10 euro :P Jeżeli chcesz tą czapkę to proponuje trochę poczekać i przy okazji wyjazdu na mecz ze spezią ( o ile się oczywiście odbędzie) ktoś ci ja po prostu kupi, to najtańszy sposób.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Mateo21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 12:13

Nookie mówisz 20 euro ?? czy dobrze rozumiem ??

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 12:32

nookie pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:nookie, jesli podobają Cię się te, ktore pokazał -Lucas- to są na krakowskim w sklepie nike. Nie pamiętam ceny. Ta z juvstore jest fajna, ale już dawno każdy stweirdził, że przesyłka to marnowanie pieniędzy... :roll:
Może i tak, ale ja już się uparłem i muszę ją mieć :wink: nie moge sie tylko tam zarejestrować :?
Poproś kogoś co pojedzie na mecz ze Spezią, żeby Ci kupił w JuveStore.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 14:00

Mateo21 pisze:Nookie mówisz 20 euro ?? czy dobrze rozumiem ??

wg moich jakże zaawansowanych obliczeń :prochno: wyszło na to, że przy 5 osobach i braku przesyłek wewnątrz kraju (tzn jesli wszyscy byliby np z jednego miasta) taka czapka kosztowałaby ok 70 zł..

Ale pomysł juvelucka podoba mi się o wiele bardziej..

Więc kto byłby chętny wspomóc mnie pomocną dłonia?? :)

ODPOWIEDZ