Alex Del Piero by Adi

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Adrian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 kwietnia 2007, 14:34

Chciałbym wam przedstawić moją kompilację o naszym wspaniałym kapitanie - Alexie Del Piero.
Jest to kompilacja pokazująca bramki, akcje i dryblingi Del Piero z ostatnich 3 sezonów(z obecnym włącznie), to wszystko przeplatane jest z akcjami z dawniejszych lat. Akcje te są poprzedzone i zakończone spcejalnymi przejściami. Mam nadzieję, że się spodoba. Miłego oglądania!

Tytuł: Alex Del Piero by Adi
Waga: 40,8 Mb
Długość: 4:26
Muzyka: 2Pac - Until The End Of Time
Link:

Kod: Zaznacz cały

http://www.uploading.com/files/QXEHB7X7/Alex_Del_Piero_by_Adi.mpg.html

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=NWMr039Qzpk
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2007, 12:09 przez Adrian13, łącznie zmieniany 1 raz.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2007, 17:22

Nie spodziewalem sie cudow po twojej kompilacji bo jest to chyba twoja pierwsza praca i nie mylilem sie cudow nie bylo.

Zaczne od slabych stron twojej kompilacji.
1) muzyka - hip hop niestety nie pasuje do tego rodzaju filmikow a juz wogole nie pasowal mi do osoby Alexa.
2) zgranie dzwieku z muzyka a wlasciwe jego calkowity brak. Oczywiscie nie twierdze ze ten element musi byc spelniony w kazdej kompilacji, ale naprawde przydaloby sie cos zrobic zeby ogladajacy nie mial wrazenia, ze po prostu zrobiles zlepek akcji naszego kapitana i rzuciles do tego pierwsza lepsza napotkana muze. Niestety ja odebralem takie wrazenie.
3) monotonia - ogladajac twoja prace najzwyczajniej w swiecie zachcialo mi sie spac. Nie zaskoczyles niczym każdy z nas doskonale zna te akcje Alexa. Chwala Ci za to, ze nie umiesciles tutaj samych bramek, a w głownej mierze oparles sie na kunszcie technicznym naszego mistrza
4) za duzo niczego nie wnoszacych do pracy przejsc pomiedzy klipami. Po chwili zaczelo mnie to juz irytowac
5) czcionka - wybrales najbardziej pospolita czcionke jaka mogles. Nastepnym razem radze Ci skorzystac ze stron typu dafont.com i wprowadzic cos oryginalnego
6) o ile dobrze sie zorientowalem to robiles swoja prace w SV wiec brakowalo mi tutaj obciec wszelkich napisow i loga telewizyjne, które bardzo psuja efekt podczas ogladania.Pobaw sie Pan Cropem ustawiajac obraz 16:9 albo 4:3
7) za duzo powtorzen tych samych klipow

Zalety

1) mysle ze mimo tylu wad jakie zauwazylem to praca nie jest zla. Tak jak wczesniej wspominalem dobrze ze nie oparles sie jedynie na pokazie bramek, ale rowniez pokazales dryblingi, tricki itd
2) widac bylo ze starales sie przy tej pracy pokazac to ze nie jestes totalnym poczatkujacym kombinowales z blyskami, przejsciami itd to jest dobry prognostyk na przyszlosc

Podsumowujac jesli jestes naprawde zainteresowany tworzeniem dalszych prac proponuje wybrac sobie jakis jeden temat zebrac materialy, pomyslec nad wizja pracy i przeslaniem, aby nie byla bezbarwna i powoli zabrac sie do montazu. W miedzyczasie mozesz obejrzec prace kompilatorow swiatowego formatu, ktorych prace bardzo latwo mozna znalezc w sieci. Wzorujac sie na nich i dodajac cos od siebie wykonaj prace. Najlepiej jakby tematem bylo cos co naprawde cie interesuje do czego zywisz jakies uczucie, emocje wtedy bardzo latwo stworzyc cos co bedzie podobac sie zarowno Tobie jak i innym ogladajacym, którzy z pewnoscia docenia jesli nie kunszt kompilatorski to to, ze wloztyles w ten kilkuminutowy zlepek video troche serca. A to jest najwazniejsze.

Zycze powodzenia i trzymam kciuki.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Gabryś1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2007, 18:12

Ja Ci radze wrzucic filmik na youtube.com - wtedy wiecej osób go obejrzy i oceni :|

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
rechem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 kwietnia 2007, 15:04

A ja mam prosbe ,czy moglbys to wrzucic na inny serwer bo z tego to ciagnie jakies 7 kb/s :płaczę:

Adrian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 kwietnia 2007, 12:11

Dzięki bukol87 za ocene. Następnym razem jak będę robił kompilkę spróbuję nie robić już tych błędów.

PS. Dodałem w 1 poście nowy link z youtube.

jumbo11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 kwietnia 2007, 04:09

Bardzo ciekawa kompilacja.

Mi sie muzyka podobala. W calosci rozumiem dlaczego ja wybrales - bo stwarza ona specificzny klimat.

Jesli chodzi o klipy to jak mowil pan przedemna jeszcze popracuj nad tym.

Sam pracuje nad podobna kompilacja w chwili obecnej i wiem ze ludzie sa bardzo wybredni. Trzeba probowac dogodzic wszystkim po trochu. :ok:

Krystian Walkiewicz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2007, 15:13

no kompilacja zwyczajna ale jesli to twoja 1 kompilacja to dobrze, moja to 4/6.
Tylko za szybko dajesz przejscia jak są gole. :D

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ