Redakcja JP wysoko w EWC 2007!
- swiergot
- Juventino
Z przyjemnością informuję, że członkowie redakcji JP - Bukol87 i Railis - zajęli wysokie, odpowiednio czwarte i piąte, miejsca w konkursie EuroGoal Winter Competition 2006/07 na najlepszą kompilację. Klasyfikację możecie zobaczyć tutaj, a linki do wszystkich kompilacji znajdziecie w formie newsów tutaj.

- Bukol87
- Juventino
dzieki za gratulacje.
@maciek troche szkoda, takie premie przepadly moze bysmy sie nawet zrzucili na Barzagliego i oplacili mu kontrakt. Secco by sie ucieszyl :-D
@maciek troche szkoda, takie premie przepadly moze bysmy sie nawet zrzucili na Barzagliego i oplacili mu kontrakt. Secco by sie ucieszyl :-D
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- -Lucas-
- Juventino
Na wstępie chciałbym skierować w waszym kierunku słowa pochwały
Cieszy fakt iż wśród najlepszych kompilatorów znalazło się aż dwóch reprezentantów JuvePoland. Ściągnąłem pierwsze sześć kompilacji i muszę przyznać, że poziom prac był przyzwoity chodz zapewne odczuwacie pewnien niedosyt
Sam liczyłem na to, że jeden z was znajdzie się na podium...

Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2007, 18:59 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael900
- Juventino

Oglądając wasze kompilki Bukol87 i Railis nie zdziwie się, jeśli niedługo będziecie na miejscach 1 i 2

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- El Nino
- Juventino
rowniez serdeczne gratulacje i zycze podium nastepnym razem
chcialbym zauwazyc ze sa tam tez inni Juventini
Mateusszek , Naros.. Wam tez gratuluje.. no i nie wiem czy ten Diego na liscie tam to ten Diego z JP
;p
krotko mowiac.. ekipa JP jest mocna

chcialbym zauwazyc ze sa tam tez inni Juventini

krotko mowiac.. ekipa JP jest mocna

- mateusz017
- Juventino
gratulacje chlopaki!!