Warto obejrzec
- Krystian Walkiewicz
- Juventino
jak to pierwszy raz obejzalem (posłuchalem) to myslalem ze poleje sie ze smiechu

- Wonki
- Juventino
hehehe no gosciu świetny ale chyba nie ma się co dziwić, jakby Polska ograła Niemcy w półfinale Mundialu to chyba każdy nasz komentator by dostał takiego ataku (no, może Strejlau przezornie zachowałby siły na finał
). Najlepsze jest rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrete :twisted:

- mnowo
- Qualità Juventino
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..etttteeeeeeeeeeeee di Grosssssooo!!! To było najfajniejsze! Ha ha, rewelacja po prostu. Co prawda mam te bramki na kompie z komentarzem, ale innym - tam też Włoch się podnieca, ale nie aż tak 
- mesju
- Qualità Juventino
Wydaje mi się, że jeśli Polska grałaby w półfinale Mistrzostw Świata i Polak strzeliłby bramkę, to nawet Szpaku dałby radę dać z siebie wszystko. Zresztą... bardzo podobały mi się słowa naszych polskich komentatorów, gdy Włosi upokarzali Niemców. Ten zaprezentowany tutaj jest czymś normalnym, bo w takich chwilach radości nie myśli się o tym co się mówi. Szczególnie jeśli chodzi o reprezentację.
Swoją drogą... proponuje poprawić błąd ortograficzny w nazwie tematu
Swoją drogą... proponuje poprawić błąd ortograficzny w nazwie tematu

- MrWlodek
- Juventino
Naprawdę świetny filmik. Rrrrrrrrrrrrrr, Grosssssso! Rrrrrrrrrrrrrrrr, Del Pierrrrrrrroo! Fantastico!
Znowu mnie fajne dreszcze przeszły oglądając ten filmik
Szkoda że nasi "Władcy mikrofonów" nie mają okazji do takiego wyrażania emocji... Kto wie, może na Euro?

- M.
- Juventino
O tym komentarzu mówisz? Również niczego sobie. Moim zdaniem nawet lepszy od tego pierwszego.mnowomiejsky pisze:Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..etttteeeeeeeeeeeee di Grosssssooo!!! To było najfajniejsze! Ha ha, rewelacja po prostu. Co prawda mam te bramki na kompie z komentarzem, ale innym - tam też Włoch się podnieca, ale nie aż tak
:roll:
- -Lucas-
- Juventino
Tak się zastanawiam czy Włosi na sucho komentują mecze piłkarskie czy może przed coś sobie zarzywają 
Nawet Tomasz Gmoch nie może się z nimi równać :lol:
EDiT:

Nawet Tomasz Gmoch nie może się z nimi równać :lol:
EDiT:
Ehhh...Tomasz ZimochCris pisze:Heh... ze kto? :roll:-Lucas- pisze:Nawet Tomasz Gmoch nie może się z nimi równać :lol:

Ostatnio zmieniony 23 marca 2007, 18:47 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pirlo
- Juventino
Heh... ze kto? :roll:-Lucas- pisze:Nawet Tomasz Gmoch nie może się z nimi równać :lol:
A co do tego komentatora... jakos nie widze w nim nic jakiegos wyjatkowego i troche nie rozumie tych zachwytow... słyszalem juz pare lepszych komentarzy.
- charles
- Juventino
swietny filmik co za mecz co za bramki co za komantarz:P to była radosc sam skakałem chyba z 3 minuty do kolejnej bramki alexa:P a potem juz tylko feta na całego:P nie orientuje sie zbytnio czy ten i podobne filmiki z tej strony mozna sciagnac na kompa jesli tak to w jaki sposob:P
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD