Il Capitano - Bramki w Serie B - Moja pierwsza kompilacja :D

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Bany89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2007, 08:43

Il Capitano
Bramki w Serie B

Obrazek

Obejrzyj na wrzuta.pl :
Obrazek

autor:
Bany89

czas trwania:
5:21

rozmiar:
32,6 MB

Ścieżka dźwiękowa:
Kasabian - Club Foot
And you will know us by the trail of dead - Will you smile again for me
Obie piosenki pochodzą z soundtracku do filmu "Goal!"

Jest to moja pierwsza kompilacja, którą kiedykolwiek wykonałem, jednak nie sądze, żeby wyszła mi źle :P Moim zdaniem ten filmik udowadnia prawdziwe mistrzostwo Alexa. Gorąco zapraszam do ściągania, gdyż rozmiar nie jest wcale zbyt duży, a przyjemność z oglądania może być ogromna!

Obejrzyj na wrzuta.pl :
Obrazek

Ściągnij:

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/21740215/Capitano.wmv

Szwarou

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2007, 11:04

Mi sie podoba - prosto i bez przesadnie :]

Muzyka mnie nie porwala ale nie ma tragedii :D
No a jakby udalo sie dopasowac to co sie dzieje na ekranie do muzyki to juz zupelnie by bylo super

Pozdrawiam

Obrazek
Koziołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 marca 2007, 12:07

Jak na pierwszy raz to wyszło ci bardzo ciekawie. Mógłbyś popracować jeszcze nad jakimiś "efektami specjalnymi". Przydała by się też lepsza ścieżka dźwiękowa.

Ale gratulacje za chęci i wykonanie. Powodzenia w dalszej pracy.

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 marca 2007, 12:38

Ja uważam, że wyszedł Ci bardzo ładny dokument :wink: bez fajerwerków, prosto, schludnie :P gdyby na zakończenie sezonu powstała praca zawierająca wszystkie bramki Alexa, tudzież całej drużyny, byłaby z tego taka fajna "pamiątka" z gry w jedynym sezonie w Serie B Juventusu w historii :idea:

Jeśli chcesz robić cos "większego" to przeżuć się na inny program. Ja się nie znam, ale jest na forum wielu świetnych kompilatorów, którzy z pewnością posłużą mecenatem w początkach kariery filmowej :wink:

Gość

Nieprzeczytany post 19 marca 2007, 13:37

Bardzo fajny filmik , przyjemnie sie oglądało brameczki Alexa , pod koniec muzyka troche mogła by być inna , ale i tak jest git :wink:

Bany89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2007, 13:44

Dzięki za oceny :) Teraz już będe wiedział co poprawić :) Co do efektów to niestety, ale Windows Movie Maker na wiele nie pozwalał, ale teraz jestem w trkacie przyswajania sobie Sony Vegas, wiec następne filmiki powinny być lepsze :)

Podczas mojej pracy największe wątpliwosci miałem do przerywników z numerem bramki i herbami klubów. Nie wiem czy one pasowaly i nie wiem czy takie coś odbiorcom odpowiada. Możecie się na ten temat wypowiedzieć?

Zauważyłem też, że większość kompilacji robionych przez fanów jest w jezyku angielskim. Ja natomiast zrobiłem video w całości w jezyku polskim, jak sądzicie, takie rozwiazanie jest lepsze, czy też jednak lepiej bedzie przerzucić się na angielski?

Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

ODPOWIEDZ