Il Capitano - Bramki w Serie B - Moja pierwsza kompilacja :D
- Bany89
- Juventino
Il Capitano
Bramki w Serie B

Obejrzyj na wrzuta.pl :

autor:
Bany89
czas trwania:
5:21
rozmiar:
32,6 MB
Ścieżka dźwiękowa:
Kasabian - Club Foot
And you will know us by the trail of dead - Will you smile again for me
Obie piosenki pochodzą z soundtracku do filmu "Goal!"
Jest to moja pierwsza kompilacja, którą kiedykolwiek wykonałem, jednak nie sądze, żeby wyszła mi źle
Moim zdaniem ten filmik udowadnia prawdziwe mistrzostwo Alexa. Gorąco zapraszam do ściągania, gdyż rozmiar nie jest wcale zbyt duży, a przyjemność z oglądania może być ogromna!
Obejrzyj na wrzuta.pl :

Ściągnij:
Bramki w Serie B

Obejrzyj na wrzuta.pl :

autor:
Bany89
czas trwania:
5:21
rozmiar:
32,6 MB
Ścieżka dźwiękowa:
Kasabian - Club Foot
And you will know us by the trail of dead - Will you smile again for me
Obie piosenki pochodzą z soundtracku do filmu "Goal!"
Jest to moja pierwsza kompilacja, którą kiedykolwiek wykonałem, jednak nie sądze, żeby wyszła mi źle

Obejrzyj na wrzuta.pl :

Ściągnij:
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/21740215/Capitano.wmv
- Koziołek
- Juventino
Jak na pierwszy raz to wyszło ci bardzo ciekawie. Mógłbyś popracować jeszcze nad jakimiś "efektami specjalnymi". Przydała by się też lepsza ścieżka dźwiękowa.
Ale gratulacje za chęci i wykonanie. Powodzenia w dalszej pracy.
Ale gratulacje za chęci i wykonanie. Powodzenia w dalszej pracy.
- Wonki
- Juventino
Ja uważam, że wyszedł Ci bardzo ładny dokument
bez fajerwerków, prosto, schludnie
gdyby na zakończenie sezonu powstała praca zawierająca wszystkie bramki Alexa, tudzież całej drużyny, byłaby z tego taka fajna "pamiątka" z gry w jedynym sezonie w Serie B Juventusu w historii :idea:
Jeśli chcesz robić cos "większego" to przeżuć się na inny program. Ja się nie znam, ale jest na forum wielu świetnych kompilatorów, którzy z pewnością posłużą mecenatem w początkach kariery filmowej

Jeśli chcesz robić cos "większego" to przeżuć się na inny program. Ja się nie znam, ale jest na forum wielu świetnych kompilatorów, którzy z pewnością posłużą mecenatem w początkach kariery filmowej
- Gość
Bardzo fajny filmik , przyjemnie sie oglądało brameczki Alexa , pod koniec muzyka troche mogła by być inna , ale i tak jest git 
- Bany89
- Juventino
Dzięki za oceny
Teraz już będe wiedział co poprawić
Co do efektów to niestety, ale Windows Movie Maker na wiele nie pozwalał, ale teraz jestem w trkacie przyswajania sobie Sony Vegas, wiec następne filmiki powinny być lepsze 
Podczas mojej pracy największe wątpliwosci miałem do przerywników z numerem bramki i herbami klubów. Nie wiem czy one pasowaly i nie wiem czy takie coś odbiorcom odpowiada. Możecie się na ten temat wypowiedzieć?
Zauważyłem też, że większość kompilacji robionych przez fanów jest w jezyku angielskim. Ja natomiast zrobiłem video w całości w jezyku polskim, jak sądzicie, takie rozwiazanie jest lepsze, czy też jednak lepiej bedzie przerzucić się na angielski?
Z góry dziękuje za odpowiedzi

Podczas mojej pracy największe wątpliwosci miałem do przerywników z numerem bramki i herbami klubów. Nie wiem czy one pasowaly i nie wiem czy takie coś odbiorcom odpowiada. Możecie się na ten temat wypowiedzieć?
Zauważyłem też, że większość kompilacji robionych przez fanów jest w jezyku angielskim. Ja natomiast zrobiłem video w całości w jezyku polskim, jak sądzicie, takie rozwiazanie jest lepsze, czy też jednak lepiej bedzie przerzucić się na angielski?
Z góry dziękuje za odpowiedzi