Czy pobyt JUVE w Serie B zaprocentuje w przyszlosci??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mario1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 01:07

Ja mysle ze tak bo rok spedzony poza pierwsza liga pozwoli zawodnika nabrac dystansu a przedewszystkim swierzosci. A tak wogole to mozna bedzie innych zaskoczyc innym stylem gry itp. No i moim zdaniem zaangarzowanie bedzie zdecydowanie wieksze!!!

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 01:40

za rok to bedzie inna druzyna sadze. jesli oczywiscie zarzad chce konkretnie wzmocnic ekipe wiec trudno powiedziec czy zebrane doswiadczenia odbija sie pozytywnie na druzynie. ewentualnie na pojedynczych przykladach..
cholera go wie :twisted:

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 08:53

Zdecydowanie moge powiedziec ze za rok to bedzie inna druzyna,nawet walcząca o Scudetto.Juventus jakby odswiezy Serie A,tylko do tego potrzebne sa powazne zakupy :think:

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 08:59

Uważam, że napewno taki pobyt dużo zmienił/zmieni, ale czy czymś zaprocentuje na przyszłość? Napewno tym, że Juve zmieniło styl gry - teraz gramy naprwdę szybką, przemyślaną, kombinacyjną i dokładną piłkę(to wszystko wynik DD, no i oczywiście piłkarzy, chociaż doszło ich malutko).

Ale co do sedna tematu... sądzę, że mimio wszystko wyjdzie nam to na lepsze patrząc w przyszłość. Jak narazie możemy tylko cieszyć się zmianą trenera, niektórzy zmianą zarządu, inni odejściem tzw. "dziadków".

:wink:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 12:21

Za rok Inter będzie obchodził stulecie klubu. Trzeba wrócić i w odpowiedni sposób to uczcić. Powtórka z 2002 roku byłaby niczym sen...

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 12:43

Mysle ze zmienil sie zdecydowanie nasz styl gry. Gramy o wiele szybciej niz za czasow Capello. Rowniez zainteresowanie pilkarzami swiadczy o tym ze chcemy tak grac - Frank Ribery, Ludovic Giuly, Klose - sa to bardzo szybcy zawodnicy. Mozemy naprawde zaskoczyc wszystkich w Serie A nowym stylem.
Wracajac do tematu to taki pobyt nie jest wcale taki zly. Odeszli pilkarze, meszczyzni zostali. Zostali Ci, ktorzy naprawde kochaja Juve, co moze zwiekszyc zaangazowanie i wieksza mobilizacje na boisku. Rowniez sezonowi kibice odeszli, co mnie niezmiernie cieszy. Nastepnym plusem jest odmlodzenie skladu - tzn miejmy nadzieje ze srednia wieku spadnie po tym sezonie.
Ogladalem kiedys program we Francuskiej TV gdzie byla dyskusja na temat Juve. Zaproszony do studia gosc, specjalista od wloskiej pilki mowil ze w wielkim bledzie sa ci ktorzy skreslili Juve na najblizsze sezony. Podobno zamierzeniem Deschampsa jest zbudowanie druzyny ktora bedzie grala podobnie do Barcelony lub Arsenalu. Mowa byla takze o nowej formacji jaka rzekomo ma stosowac Juve w sezonie 07/08. Mowa tu o ustawieniu 4-3-1-2 lub 4-3-3 (Osobiscie uwazam ze to pierwsze byloby lepsze).
No ale coz, pozostaje nam czekac i obserwowac jak potacza sie losy naszego Juventusu.

Obrazek
Humar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 13:30

Napewno nam to zaprocentuje , ponieważ od nowego sezonu będziemi mieli odmłodzony team , i pozbyliśmy sie tych którzy jak sie okazali byli nie wierni , a to jest bardzo ważne żeby każdy z piłkarzy walczył ja prawdziwy juventino .
:smile:
Ps. szkoda tylko Zambro...

FORZA JUVE!!!!
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 13:49

zaprocentuje, to w ten sposób, że tych słabszych zespołów nie bedziemy lekceważli i pewnie z nimi wygrywali.

bo wiadomo, że na tych wielkich to nie trzeba sie moblilizować zbytnio ;)

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 marca 2007, 13:57

Jestem pewien,że wbrew pozorom pobyt w Serie B przyniesie nam bardzo wiele korzyści.Po pierwsze Juve zawsze znane było z fenomenalnego zgrania i przyjaźni wśród piłkarzy.Taka sytuacja sprawiła,że już istniejący kolektyw został jeszcze bardziej wzmocniony.Poza tym trzeba dodać,że klub nie będzie miał już raczej wpadek z zespołami pokroju Empoli czy Ascoli.Degradacja sprawiła,że zaczęliśmy na poważnie traktować teoretycznie słabszych.Do tego logicznym wydaje się być fakt,że piłkarze po powrocie do A będą chcieli udowodnić wszystkim,że nie zasłużyli na taką karę,gdyż scudetti zdobyli sprawiedliwie i bez pomocy sędziów.Ta piłkarska złość,determinacja i koncentracja może nam wyjść tylko na dobre.

Kubek12

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 15:52

Ja bym szczerze chciał,żeby Juve wróciło,bo mecze z nami to dla was-fanów Juve pewnie święta wojna.Wszak jestem kibicem Interu.
Ale mam dla was jedną dobrą radę.Kupcie piłkarzy,a nie będziecie musieli kupować meczy.My-Interiści mamy megaskład,i żaden sędzia nam nie musi pomagać wygrywać.Dacie radę.

per pan Kubek
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 15:55

Kubek12 pisze:Ja bym szczerze chciał,żeby Juve wróciło,bo mecze z nami to dla was-fanów Juve pewnie święta wojna.Wszak jestem kibicem Interu.
Ale mam dla was jedną dobrą radę.Kupcie piłkarzy,a nie będziecie musieli kupować meczy.My-Interiści mamy megaskład,i żaden sędzia nam nie musi pomagać wygrywać.Dacie radę.
ech ci kilkulatkowie interisci - bidulki. juz sie dowartosciowuja przed nstepnym sezonem bo wiedza ze znow beda za Juve!

ps. i nieszczesne dzieci musza pisac na forum Juve bo swojego nawet nie maja. oj bidulki :smile:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 16:57

Myślę że za rok będziemy zupełnie inną drużyną. Przyjdą nowi piłkarze i mam nadzieje że nasz styl gry będzie bardziej ofensywny.
Trudno powiedzieć czy pobyt w Serie B jest dla nas dobry. Myślę jednak że tak, bo nie ma już Capello, gramy młodzikami którzy mają okazję ograć się w Serie B, ogólnie jest dużo plusów a minus tylko jeden - kilka lat będziemy pieli się na szczyt.

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 17:05

Moim zdaniem juz zaprocentowal w postaci talentu jakim bez watpienia jest Raffaele Palladino. Jesli dalej bedzie pokazywal tak piekny i przeze mnie ukochany styl gry to wroze mu znakomita kariere w naszych pasiastych barwach .

cezar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 17:58

oczywiście że tak, kilku młodych zawodników nabierze doświadczenia jest nowy trener, będa nowi zawodnicy, w przyszłości może być lepiej :-D

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2007, 18:04

Na pewno nie !Co wy w ogóle mówicie o tym że pobyt w Serie B jest dobry ? Gdyby nie degradacja, to w tej chwili być może walczyli byśmy w półfinale ligi mistrzów.Baczus uważasz że dobrze że spadliśmy bo mamy Palladino ? Gdybyśmy nie spadli to mieli byśmy i Palladino (który już w Livorno się pokazał) i choćby dużo lepszego Ibrahimovica.Wśród ogromnej ilości minusów można jedynie wspomnieć o małym plusiku jakim jest częstsze stawianie na młodzież, ale cos mi sie wydaje że po tym sezonie i tak sie to zmieni.
Nie mówcie proszę że pobyt w Serie B jest dobry bo to brednie.

ODPOWIEDZ