Moja Komplikacja Alex Vs Trezeguet
- Swak0$
- Juventino
mam proźbe ocenicie moją komplikacje :
http://www.sendspace.com/file/mhv4fo
Piszcie na gg 2363072 jerzeli ma ktos materiały o Buffonie,Nedvedzie,Raulu
http://www.sendspace.com/file/mhv4fo
Piszcie na gg 2363072 jerzeli ma ktos materiały o Buffonie,Nedvedzie,Raulu
- fan_of_juve
- Juventino
- kow3l
- Juventino
Naprawde nie wiem co mam napisac o tej kompilacji. Szkoda ja ściągać w ogole na kompa. Zlepek parunastu czy parudziesieciu akcji wyciętych jak się chce, byle jak. Z materialem do Twojego dziela tez się nie popisałeś. Wszystkie te fragmenty sa znane nawet przecietnemu kibicowi wchodzącemu na ta strone. Efekty to samo, choc program w którym robiłeś czesciowo to tłumaczy. Jednak to wszystko jeszcze od wielkiej biedy da się przezyc, najgorsza jest muzyka. Już nawet nie chodzi mi o piosenki (polski rap tak srednio pasuje do kompilacji, troche monotonny rytm tych utworow),ale o to,ze muzyka swoje a obraz swoje. Zero powiazania. Pierwsza rzecz, która powodowala,ze się chcialo wyrzucic kompilacje z dysku to fakt,ze piosenka się jeszcze nie skończyły a Ty przeszles do drugiej. Założyłeś,ze przy pierwszej będą akcje Del Piero, przy drugiej Trezegueta. Okay,ale trzeba dołożył było jeszcze pare sytuacji, gdy bramki zdobywal Alex i wraz z zakończeniem piosenki przejść do Trezegueta. I to samo tutaj, dołożył pare akcji z Davidem w roli głównej tak aby piosenka nie musiala być przerywana w miejscu nijakim. Zakończenie było tragiczne, nawet najgorsze prace ukazujace się na juvepoland mialy lepsze koncowki. Druga sprawa zwiazana z muzyka to to,ze obraz W OGOLE nie zgrywal się z dźwiękiem. Muzyka przeszkadzala. Oglądnąłem całość jeszcze raz z wylaczonymi głośnikami i wyszlo .. lepiej, czyli totalnie nieudana praca. Wiem latwo krytykowac, ale od tego jest forum. Możesz to sobie zachowac na dysku,ale na forum postaraj się umieszac o wiele lepsze kompilacje. Na te szkoda czasu. Obniżasz w wielkim stopniu poziom kompilacji tutaj zamieszczanych i Cie nie tłumaczy nawet fakt, iż to była Twoja pierwsza kompilacja. Jak Ci teraz nie wychodzi to popracuj i umiesc jakas dopiero wtedy, gdy będzie ona miala rece i nogi. Całość kompilacji oceniam w skali dziesięciostopniowej na gora dwa i to glownie ze względu na jakas prace, która musiałeś włożyć.