Mecze Juventusu na kanale Polsat Sport
- Mendus
- Juventino
Witam.
Jak zapewne wszyscy już wiedzą, dziś od godziny 20:25 można będzie na żywo śledzić poczynania Bianconerich w potyczce z Piacenzą
. Ale przeglądając program Polsatu Sport trafiłem na kolejne transmisje meczy Juve mianowicie w najbliższym czasie będziemy mogli oglądać:
20:25 04/03/07 Serie B: Juventus - Piacenza NA ŻYWO
20:30 11/03/07 Serie B: Brescia – Juventus (retransmisja meczu z dnia 10/03/07)
20:25 13/03/07 Serie B: Juventus - Treviso NA ŻYWO
12:30 16/03/07 Serie B: Juventus - Treviso (rentransmisja meczu z dnia 13/03/07)
Jak widać jak na nasze polskie warunki "jest dobrze"
Mam nadzieję, że Polsat Sport wyemituje jeszcze więcej meczy z udziałem Juventusu, na bieżąco będę starał się je tu umieszczać.
Pozdrawiam! Forza Juve!
Jak zapewne wszyscy już wiedzą, dziś od godziny 20:25 można będzie na żywo śledzić poczynania Bianconerich w potyczce z Piacenzą

20:25 04/03/07 Serie B: Juventus - Piacenza NA ŻYWO
20:30 11/03/07 Serie B: Brescia – Juventus (retransmisja meczu z dnia 10/03/07)
20:25 13/03/07 Serie B: Juventus - Treviso NA ŻYWO
12:30 16/03/07 Serie B: Juventus - Treviso (rentransmisja meczu z dnia 13/03/07)

Jak widać jak na nasze polskie warunki "jest dobrze"
Mam nadzieję, że Polsat Sport wyemituje jeszcze więcej meczy z udziałem Juventusu, na bieżąco będę starał się je tu umieszczać.

Pozdrawiam! Forza Juve!

- Mr Cezary
- Juventino
Niestety nie posiadam Polsatu Sport i nie będzie mi dane zobaczyć dzisiejszego meczu na żywo. Wprawdzie mecz z Genuą i spotkanie Włochów z Ukrainą oglądałem na tym kanale u znajomych, ale głupio mi się po raz kolejny wpraszać o takiej porze. Postaram się znaleźć transmisję w internecie, a jak mi się nie uda, to poproszę kumpla, aby mi nagrał ten mecz na kasetę VHS i sobie zobaczę w poniedziałek najwyżej. Mam za to nadzieję, że C+ jeszcze długo będzie pokazywać Serie A, ponieważ posiadam Cyfrę + i ten sezon jest pierwszym od 99/00, w którym nie mogę regularnie oglądać meczów Juventusu 

- Duster
- Juventino
Ciekawi mnie, co spowodowało zainteresowanie PS Juventusem. Do tej pory pamiętam tylko jedną transmisję, a tu proszę, jaka miła niespodzianka. Mam nadzieję, że do końca sezonu będziemy mogli tak często oglądać mecze Bianconerrich w telewizji. Przyznam, że denerwowało mnie, gdy ciągle pokazywali mecze Interu a o Juve ani be ani me...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Boss
- Juventino
Canal + ma prawa do transmisji ligi włoskiej w Polsce do końca sezonu 2009/2010. Poniżej link potwierdzający to.Mr Cezary pisze:Niestety nie posiadam Polsatu Sport i nie będzie mi dane zobaczyć dzisiejszego meczu na żywo. Wprawdzie mecz z Genuą i spotkanie Włochów z Ukrainą oglądałem na tym kanale u znajomych, ale głupio mi się po raz kolejny wpraszać o takiej porze. Postaram się znaleźć transmisję w internecie, a jak mi się nie uda, to poproszę kumpla, aby mi nagrał ten mecz na kasetę VHS i sobie zobaczę w poniedziałek najwyżej. Mam za to nadzieję, że C+ jeszcze długo będzie pokazywać Serie A, ponieważ posiadam Cyfrę + i ten sezon jest pierwszym od 99/00, w którym nie mogę regularnie oglądać meczów Juventusu
http://sport.interia.pl/raport/stv/tabela/canal,246
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
To cieszy, mimo ze nie mam polsatu sport to obejrze wszsytkie mecze z tego kanału ponieważ... w internecie jest taki kanał BetTv czy cos takiego, ktory od jakiegoś czasu streamuje polsat sport i jak dotąd zawsze mecze juve były. Na sopcaście jest bodajże, i jakoś jest naprawde niezła. Jak była walka Adamka to podłączyłem kompa pod TV dalem fullscreen tak jak bym mial PolsatSport polski komentarz jakość na tv 21 jest wystarczająca jeśli chodzi o wlasnie ten stream. Polecam tak zrobić:)
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- Bobeknaklo
- Juventino
ale to na polsacie sport, tak? czy na extra?
- MarcinB
- Juventino
Może by wystosować jakąś petycje do Canal+ i do PS w celu umieszczenia kanału Juve Channel na ich platformach. Z tego co pamiętam taką akcję przeprowadzali tiffosi milanu. Co o tym myśliscie. Niech zobaczą jakim zainteresowaniem cieszy się Juve. Może to nie jest zbytnio realne ale może to zachęci ich do częstszego relacjonowania meczu Bianconerrich.
- Alex_10
- Juventino
marcinb1989 pisze:Może by wystosować jakąś petycje do Canal+ i do PS w celu umieszczenia kanału Juve Channel na ich platformach. Z tego co pamiętam taką akcję przeprowadzali tiffosi milanu. Co o tym myśliscie. Niech zobaczą jakim zainteresowaniem cieszy się Juve. Może to nie jest zbytnio realne ale może to zachęci ich do częstszego relacjonowania meczu Bianconerrich.
O dobry pomysł napewno podpisów troche by sie nazbierało

- Tigmar
- Juventino
jak najbardziej za.Alex_10 pisze:marcinb1989 pisze:Może by wystosować jakąś petycje do Canal+ i do PS w celu umieszczenia kanału Juve Channel na ich platformach. Z tego co pamiętam taką akcję przeprowadzali tiffosi milanu. Co o tym myśliscie. Niech zobaczą jakim zainteresowaniem cieszy się Juve. Może to nie jest zbytnio realne ale może to zachęci ich do częstszego relacjonowania meczu Bianconerrich.
O dobry pomysł napewno podpisów troche by sie nazbierałoTylko czy nas wysłuchają
Warto spróbować :!:
takie akcje na JP koncza sie z sukcesami, wiec dlaczego nie?
nic nie tracimy, a mozemy zyskac.
- peste
- Juventino
Brescia – Juventus jest na żywo w PS Extra
. Mam wielka nadzieje, ze na tym sie nie skonczy, choc 3 mecze pod rzad w TV to i tak powod do radosci.