Mecze Juventusu na kanale Polsat Sport

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 13:29

Witam.

Jak zapewne wszyscy już wiedzą, dziś od godziny 20:25 można będzie na żywo śledzić poczynania Bianconerich w potyczce z Piacenzą :dance: . Ale przeglądając program Polsatu Sport trafiłem na kolejne transmisje meczy Juve mianowicie w najbliższym czasie będziemy mogli oglądać:

20:25 04/03/07 Serie B: Juventus - Piacenza NA ŻYWO

20:30 11/03/07 Serie B: Brescia – Juventus (retransmisja meczu z dnia 10/03/07)

20:25 13/03/07 Serie B: Juventus - Treviso NA ŻYWO

12:30 16/03/07 Serie B: Juventus - Treviso (rentransmisja meczu z dnia 13/03/07) :)

Jak widać jak na nasze polskie warunki "jest dobrze" :wink:

Mam nadzieję, że Polsat Sport wyemituje jeszcze więcej meczy z udziałem Juventusu, na bieżąco będę starał się je tu umieszczać. :D

Pozdrawiam! Forza Juve!

Obrazek

Obrazek
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 13:31

Wydaje mi się, że Polsat Sport mógł wykupić miesięczne prawa do transmisji meczu.. chociaż chciałbym się mylić o oglądać nawet retransmisje o końca sezonu 8)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 13:39

Nawet retransmisje by mnie ucieszyły, ale każdy wie, że nie ma to jak mecze na żywo :-D Ale już dzisiaj o 20:25... FORZA JUVE! i to jeszcze na naszym stadionie :-D

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 13:53

Niestety nie posiadam Polsatu Sport i nie będzie mi dane zobaczyć dzisiejszego meczu na żywo. Wprawdzie mecz z Genuą i spotkanie Włochów z Ukrainą oglądałem na tym kanale u znajomych, ale głupio mi się po raz kolejny wpraszać o takiej porze. Postaram się znaleźć transmisję w internecie, a jak mi się nie uda, to poproszę kumpla, aby mi nagrał ten mecz na kasetę VHS i sobie zobaczę w poniedziałek najwyżej. Mam za to nadzieję, że C+ jeszcze długo będzie pokazywać Serie A, ponieważ posiadam Cyfrę + i ten sezon jest pierwszym od 99/00, w którym nie mogę regularnie oglądać meczów Juventusu :(

Duster

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 14:17

Ciekawi mnie, co spowodowało zainteresowanie PS Juventusem. Do tej pory pamiętam tylko jedną transmisję, a tu proszę, jaka miła niespodzianka. Mam nadzieję, że do końca sezonu będziemy mogli tak często oglądać mecze Bianconerrich w telewizji. Przyznam, że denerwowało mnie, gdy ciągle pokazywali mecze Interu a o Juve ani be ani me...

Pozdrawiam

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 14:18

Mr Cezary pisze:Niestety nie posiadam Polsatu Sport i nie będzie mi dane zobaczyć dzisiejszego meczu na żywo. Wprawdzie mecz z Genuą i spotkanie Włochów z Ukrainą oglądałem na tym kanale u znajomych, ale głupio mi się po raz kolejny wpraszać o takiej porze. Postaram się znaleźć transmisję w internecie, a jak mi się nie uda, to poproszę kumpla, aby mi nagrał ten mecz na kasetę VHS i sobie zobaczę w poniedziałek najwyżej. Mam za to nadzieję, że C+ jeszcze długo będzie pokazywać Serie A, ponieważ posiadam Cyfrę + i ten sezon jest pierwszym od 99/00, w którym nie mogę regularnie oglądać meczów Juventusu :(
Canal + ma prawa do transmisji ligi włoskiej w Polsce do końca sezonu 2009/2010. Poniżej link potwierdzający to.

http://sport.interia.pl/raport/stv/tabela/canal,246

Soulfly_Fanatic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 14:35

To cieszy, mimo ze nie mam polsatu sport to obejrze wszsytkie mecze z tego kanału ponieważ... w internecie jest taki kanał BetTv czy cos takiego, ktory od jakiegoś czasu streamuje polsat sport i jak dotąd zawsze mecze juve były. Na sopcaście jest bodajże, i jakoś jest naprawde niezła. Jak była walka Adamka to podłączyłem kompa pod TV dalem fullscreen tak jak bym mial PolsatSport polski komentarz jakość na tv 21 jest wystarczająca jeśli chodzi o wlasnie ten stream. Polecam tak zrobić:)

Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 14:44

A ja Polsat Cyfrowy mam od 2 tygodni i już zacieram rączki :smile: Wreszcie Juve w Polsce :!:
Oby tylko zaprezentowali nam fajną grę i wygrali :!:

Obrazek
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 16:25

ale to na polsacie sport, tak? czy na extra?

Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 16:41

Na zwyklym Polsacie Sport. Ciekawie bo nie ogladalem jeszcze meczu Juve od degradacji wkoncu zobacze jak wyglada nasza gra :D

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 16:54

Może by wystosować jakąś petycje do Canal+ i do PS w celu umieszczenia kanału Juve Channel na ich platformach. Z tego co pamiętam taką akcję przeprowadzali tiffosi milanu. Co o tym myśliscie. Niech zobaczą jakim zainteresowaniem cieszy się Juve. Może to nie jest zbytnio realne ale może to zachęci ich do częstszego relacjonowania meczu Bianconerrich.

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 16:57

marcinb1989 pisze:Może by wystosować jakąś petycje do Canal+ i do PS w celu umieszczenia kanału Juve Channel na ich platformach. Z tego co pamiętam taką akcję przeprowadzali tiffosi milanu. Co o tym myśliscie. Niech zobaczą jakim zainteresowaniem cieszy się Juve. Może to nie jest zbytnio realne ale może to zachęci ich do częstszego relacjonowania meczu Bianconerrich.

O dobry pomysł napewno podpisów troche by sie nazbierało :) Tylko czy nas wysłuchają :?: Warto spróbować :!:

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 17:17

Alex_10 pisze:
marcinb1989 pisze:Może by wystosować jakąś petycje do Canal+ i do PS w celu umieszczenia kanału Juve Channel na ich platformach. Z tego co pamiętam taką akcję przeprowadzali tiffosi milanu. Co o tym myśliscie. Niech zobaczą jakim zainteresowaniem cieszy się Juve. Może to nie jest zbytnio realne ale może to zachęci ich do częstszego relacjonowania meczu Bianconerrich.

O dobry pomysł napewno podpisów troche by sie nazbierało :) Tylko czy nas wysłuchają :?: Warto spróbować :!:
jak najbardziej za.
takie akcje na JP koncza sie z sukcesami, wiec dlaczego nie?
nic nie tracimy, a mozemy zyskac.

peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 17:30

Brescia – Juventus jest na żywo w PS Extra :dance:. Mam wielka nadzieje, ze na tym sie nie skonczy, choc 3 mecze pod rzad w TV to i tak powod do radosci.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2007, 17:36

Na stronie, której adres podał wyżej Boss, jest napisane, że Polsat ma prawa do Juventus Channel. Napisałem do nich kilka pytań, zobaczymy czy/co odpowiedzą.

Obrazek
ODPOWIEDZ