Juventus tchnie nowego ducha w Seria A
- sushi
- Juventino
Witam chętnie bym poczytał co o tym sądzicie !!! Oto link http://sport.onet.pl/0,1248705,1496158,wiadomosc.html . Ja myślę że jak naprawde się wzmocnimy i czołowi gracze zostaną ( myśle tu o GIGI bo Camor i Trez mam wrażenie że opuszczą nas ) to jest szansa żeby powalczyć o scudetto a co wy myślicie o tym ??
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Paweł Sz.
- Juventino
Podzielam zdanie DD. Po powrocie do Serie A, to już nie będzie ten sam Juventus, to będzie NOWY Juventus, LEPSZY Juventus. Myśle, że każdy piłkarz, który został z nami w Serie B, całkowicie rozumie misję której musi się podjąć już po awansie. Każdy piłkarz który do nas przyjdzie, lub z nami zostanie będzie walczył o to, by przywrócić stary blask Juve, tworząc coś całkowicie innego, coś lepszego. Myślę, że każdy piłkarz to rozumie, mam nadzieje, że każdy piłkarz w przyszłym sezonie będzie miał w głowie myśl, by Juventus stał się piłkarskim Ferrari. Czymś co każdy będzie podziwiał, czymś najlepszym...
Ostatnio zmieniony 02 marca 2007, 15:06 przez Paweł Sz., łącznie zmieniany 1 raz.
- Lato1897
- Juventino
Szansa zawsze jest, tak jak już wiele osób pisało- do tego potrzebne są wzmocnienia, wtedy coś można myśleć.Napewno Serie A będzie ciekawsza...powrócą Derby D'Italia, znowu Juve powalczy by upokorzyć Tottiego, pokazać miejsce w szyku Interistom....ojjj będzie sie działo
:-D NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli Juve wróci do Serie A, to jednoczeście wrócą ogromne emocje podczas tych wiekich meczów... wrócą wielkie transfery, będzie cudownie!
Można powiedzieć, że Bianconeri tchną nowego ducha w SA 8)
Nie mogę się doczekać tego wszystkiego - ale koledzy! jeszcze kilka miesięcy!
I Didier wraz z ekpią z Piemontu zawitaja w pierwszej lidze!
Można powiedzieć, że Bianconeri tchną nowego ducha w SA 8)
Nie mogę się doczekać tego wszystkiego - ale koledzy! jeszcze kilka miesięcy!

- Kryształ
- Juventino
Juventus wróci do Serie A i znowu wszystko zmieni się o 180 stopni. Nowa stara drużyna, która bądz co bądz jest jedną z głównych atrakcji Calcio. Wróci Juventus którego brakowało wszystkim nawet naszym największym wrogom (może poza interem), znani piłkarze z innych drużyn wielokrotnie wspominali, że Serie A bez Juve to już nie jest ta sama liga no i trudno się z tym niezgodzić, prawda? Juventus wróci z bagażem nowych doświadczeń, z jeszcze większym głodem do wygrywania meczy na najwyższym poziomie. Juventus wróci i wszystko wróci do normy...jak powiedział G. Chiellini pół roku temu: "Nasz plan to powrócić na piłkarski szczyt. Zrobimy to."
- Myzarel
- Juventino
Jak wrócimy to na pewno wróci stare dobre calcio. Nie to co teraz - notowania serie a znacznie spadły bo jest po prostu nuda. Jest "wielki mistrz włoch "Inter :rotfl: :twisted: a reszta daleko za nimi (niestety). Serie a straciła "ducha" i klimat. Ale juz niedługo wszystko się zmieni
OBY!!!!! :-D

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- blackadder
- Juventino
Pewne jest to ze Juventus wroci na swoje miejsce - na szczyt. Za rok Serie A bedzie bardzo ciekawa. Nie ma juz starego Juventusu, powstaje nowy - lepszy. Powstanie nowa druzyna ktora od razu wlaczy sie do walki o czolowke. Naszym atutem jest to ze po odrodzeniu sie nikt nie bedzie wiedzial jak z nami walczyc, bo z 'nowym' Juve jeszcze nikt nie gral. Potrzebujemy wzmocnien. Jesli tylko DD pozyska takich graczy ktorzy beda pasowali do jego filozofii gry to z pewnoscia bedzie mozna z optymizmem patrzec na sezon 07/08.
SERIE A sezon 07/08 - RETURN OF THE KING
SERIE A sezon 07/08 - RETURN OF THE KING
- mrowka423
- Juventino
gdy juve w końcu wróci do serie a (mam nadzieje że nastąpi po tym sezonie) będe w siódmym niebie ale droga do tego jest ciężka i wyboista. Bądźmy dobrej myśli i kibicujmy juventusowi całym sercem a przyjdą szczęśliwe dni. Nie mogę się doczekać ponownych upokorzeń interu romy i milanu :-D 

- lukasz9013
- Juventino
Juventus tchnie nowego ducha w serie a- to jest sama prawda jak Juve zostało zdegradowane to mniejsza ilość kibiców zaczeła przychodzić na mecz

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- wojtas_JuveFan
- Juventino
Powrót do Serie to tylko formalnośc, lecz ostatnio troche martwi mnie forma naszych zebr
wymeczona wygrana 1:0 i remis 2:2 tylko mecz 5:0 był pokazem tego co powinno być w prawie kazdym meczu... No cóż ja myśle że camor odejdzie i zbytnio nie jest mi go żal, ze starego składu nikt nie przyjdzie zresztą dobrze bo budujemy nowy Juventus, co Trezegola to zostaje w Juve jak pewnie czytaliście, a Gigi myśle że też zostanie zresztą i atk ma ważny kontrakt do 2010 r. więc raczej zostanie jak nikt nie wyłoży za niego powaznej kasy
Wiele razy spodkałem się ze strony rówieśników z hasłami typu co już nie bedziesz za Juve , co tam w drugiej lidze itp, ale spodkałem się też z pozytywnymi haslami kumpli ktorzy chodz nie sa za Juve mowili Juve wymiata w serie B i wroci za rok i ze za pare lat odbuduja sklad, mowiac to mowili o tym ze Juve gdy już wroci wprowadzi coś nowego do SA bo to nie bedzie stary, ale nowy Juventus który degradacje dostal zafriko niedlugo to my będziemy swietowac i smiac z takich druzyn jak Inter która nie potrafila w inny sposob niz caciopoli wywalczyc scudetto moze jeszcze nie za rok ale juz wkrotce Juve powroci na tron i to z nawiązką. 

- sushi
- Juventino
Ja myśle podobie jak kolega wyżej że w nastepnym sezonie ale myśle że stać ich bedzie powalczyć o LM ( tam jest kupe kasy) a potem zmieciemy inter i powalczymy z milanem o nastepne juz (30) scudetto 

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- charles
- Juventino
to taj jakby wisły lub legi zabrakło by w nasze OE!! jeszcze wieksz nuda niz jest i serie A tez wiele straciła taki inter jak zawsze kupił wielu pilkarzy i obecnie niema nawet z kim przegrac mimo ze to tylko inter ktory zawsze jest co najwyzej 2!! brak JUve widac w kazdej kolejce mniej meczów na szczycie itd. przyjdzie kilku nowych piłkarzy mlodzi sie ograja i spokojnie o podium a nawet o mistrza za rok powalczymy jestem tego pewien!! Serie A to przeciez JUVE ktory nigdy nie spadł ktory zawze w niej był ale teraz chwilowo gra w B i wszyskim pewnie go brak nawet interowi bo chocby emecjonujace derby Itali itd. juz niedługo wrocimy tam gdzie nasze miejsce!! bo przeciez inter tez chce byc tam gdzie zawsze na 3-4miejscu:P pozdro
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Rafek
- Juventino
Myślę, że aż tak łatwo nie będzie, na pewno włączymy się do walki o pierwsze miejsce, choć miejsca 1-4 vy mnie zadowalały, zeresztą to zależy od wzmocnień, które zarząd ma poczynić.sushi pisze:Ja myśle podobie jak kolega wyżej że w nastepnym sezonie ale myśle że stać ich bedzie powalczyć o LM ( tam jest kupe kasy) a potem zmieciemy inter i powalczymy z milanem o nastepne juz (30) scudetto