Juventus w Polsce?
- Asta#8
- Qualità Juventino
W dzisiejszym PS znalazłem taką informację:
Stowarzyszenie kibiców Legia Warszawa w najbliższą środę spotka się z prezedynt Warszawawy Hanną Gronkiewicz - Waltz, aby wręczyć jej okolicznościowy album wydany z okazji 90-lecia klubu. Kibicę chcą także w porozumieniu z władzami miasta zaprosić latem Juventus Turyn, który miałby się zmierzyć z Legią. Dochód zostałby przekazany na rzecz żyjących uczestników Powstania Warszawskiego.
No super, tylko ciekawe czy się uda...
Stowarzyszenie kibiców Legia Warszawa w najbliższą środę spotka się z prezedynt Warszawawy Hanną Gronkiewicz - Waltz, aby wręczyć jej okolicznościowy album wydany z okazji 90-lecia klubu. Kibicę chcą także w porozumieniu z władzami miasta zaprosić latem Juventus Turyn, który miałby się zmierzyć z Legią. Dochód zostałby przekazany na rzecz żyjących uczestników Powstania Warszawskiego.
No super, tylko ciekawe czy się uda...

- Lato1897
- Juventino
Oby,Oby ja był bym tam pierwszy...nie miałem jeszcze okazji być na meczu Juve...choć nie powiem czynione są pewne starania w tym kierunku
Fakt że Legii nie darze sympatia to jednak bardzo chętnie znalazł bym sie na Łazienkowskiej wtedy.Szanuje kibiców Legii za takie działania i dzieki zgodzie z Juve polubiłem troche ten klub
Asta#8-->zadziałałeś mi na wyobraźnie
Licze że to wypali...choć szczerze mówiąc wątpie by zarząd Juve zgodził by sie na takie spotkanie...ale czekamy na jakiś ruch!!!
Fakt że Legii nie darze sympatia to jednak bardzo chętnie znalazł bym sie na Łazienkowskiej wtedy.Szanuje kibiców Legii za takie działania i dzieki zgodzie z Juve polubiłem troche ten klub
Asta#8-->zadziałałeś mi na wyobraźnie

Licze że to wypali...choć szczerze mówiąc wątpie by zarząd Juve zgodził by sie na takie spotkanie...ale czekamy na jakiś ruch!!!

- MrWlodek
- Juventino
LOL :!: To by było coś. Bez wahania na lato do Warszawy :!: Takie coś może się już więcej nie wydarzyć. Legię lubię, a Juve....
To by dopiero było wydarzenie.
Oby nowy prezydent Wawy załatwił nam to spotkanie
Lol.. normalnie się podnic....
Oby nowy prezydent Wawy załatwił nam to spotkanie

Lol.. normalnie się podnic....

- Michael900
- Juventino
Jako, że kibice Legii i Juve mają ze sobą zgode to za to spotkanie Stara Dama nie dostanie kasy? Czy moje jednak dostanie?
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Myzarel
- Juventino
Ja już tam jestem pezpretensjonalnie. Niech tylko ruszą zapisy! Oby się udało.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- juveluck
- Juventino
Nic jeszcze nie jest pewne, ba śmiem powiedzieć, że Juventus nawet nie zdaje sobie sprawy, że ktoś chce go do Polski zaprosić a wy już dzielicie bilety.
Poczekajmy może na jakieś oficjalne potwierdzenie ewentualnego przyjazdu Juventusu do Polski. Jeżeli letnia wizyta Juventusu została by potwierdzona to na pewno dołożymy wszelkich starań, żeby zdobyć jak największą ilość biletów, albo przynajmniej taką ilość, żeby starczyło dla wszystkich chętnych którzy do nas się zgłoszą.
Poczekajmy może na jakieś oficjalne potwierdzenie ewentualnego przyjazdu Juventusu do Polski. Jeżeli letnia wizyta Juventusu została by potwierdzona to na pewno dołożymy wszelkich starań, żeby zdobyć jak największą ilość biletów, albo przynajmniej taką ilość, żeby starczyło dla wszystkich chętnych którzy do nas się zgłoszą.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- white_wolv
- Juventino
Oczywiscie na sektor gosci 8)juveluck pisze:Jeżeli letnia wizyta Juventusu została by potwierdzona to na pewno dołożymy wszelkich starań, żeby zdobyć jak największą ilość biletów, albo przynajmniej taką ilość, żeby starczyło dla wszystkich chętnych którzy do nas się zgłoszą.
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Co za różnica. Przecież Legia to nasze (również Twoje :lol: ) ziomki, więc wszędzie będziemy czuć się jak u siebiewhite_wolv pisze:Oczywiscie na sektor gosci 8)juveluck pisze:Jeżeli letnia wizyta Juventusu została by potwierdzona to na pewno dołożymy wszelkich starań, żeby zdobyć jak największą ilość biletów, albo przynajmniej taką ilość, żeby starczyło dla wszystkich chętnych którzy do nas się zgłoszą.

- juveluck
- Juventino
Wątpię, żeby była trybuna "gości" i "gospodarzy" na meczu zaprzyjaźnionych drużyn...
Jestem jak najbardziej za, z miłą chęcią zobaczę Juventus w Warszawie. Mimo wszystko trzeba pamiętać, że Juventus swój okres przygotowawczy ma zaplanowany już dużo wcześniej, czerpie z tego korzyści i podpisuje kontrakty na kilka lat do przodu. Jedna informacja w tym szmatławcu PS, która oczywiście jak najbardziej może być prawdziwa, powoduje, że większość z was już planuje letni wypad na mecz Legia - Juve. Ja uważam, że ściągnięcie Juventusu do Polski będzie bardzo trudne. Jak widze niektóre komentarze to wygląda to troszkę żałośnie, jeszcze ten news Dee Jay-a (który pomylił Powstanie Styczniowe z Warszawskim) na stronie, pobudzający nadzieje niektórych marzycieli... :? No ale oczywiście będę niezmiernie szczęśliwy jeżeli uda się ściągnąć naszych piłkarzy do Warszawy..
Jestem jak najbardziej za, z miłą chęcią zobaczę Juventus w Warszawie. Mimo wszystko trzeba pamiętać, że Juventus swój okres przygotowawczy ma zaplanowany już dużo wcześniej, czerpie z tego korzyści i podpisuje kontrakty na kilka lat do przodu. Jedna informacja w tym szmatławcu PS, która oczywiście jak najbardziej może być prawdziwa, powoduje, że większość z was już planuje letni wypad na mecz Legia - Juve. Ja uważam, że ściągnięcie Juventusu do Polski będzie bardzo trudne. Jak widze niektóre komentarze to wygląda to troszkę żałośnie, jeszcze ten news Dee Jay-a (który pomylił Powstanie Styczniowe z Warszawskim) na stronie, pobudzający nadzieje niektórych marzycieli... :? No ale oczywiście będę niezmiernie szczęśliwy jeżeli uda się ściągnąć naszych piłkarzy do Warszawy..

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Przemo90
- Juventino
Ja bylem rok temu w wakacje na podbnym meczu, wtedy gral Bayern Monachium na lazienkowskiej z Legia, kupilem bilet po 30 zeta przy samej murawie na przeciw zylety, wrazenia niesamowite !! bardzo dobra widocznosc i mozliwosc zebrania autografow od zawodnikow Bayernu po meczu przed stadionem. Wydaje mi sie ze skoro udalo sie sciagnac Bayern to dlaczego mialoby sie nie udac sciagnac Juve - ale wszystko zalezy od Wlochow czy beda chcieli przyjechac, bardzo licze na to
oby nas nie zawiedli 

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- white_wolv
- Juventino
Moze JPC tez powinno wystosowac zaproszenie ?
Co do sektora gosci to powinien byc (o ile przyjada jacys tifosi). Jak bylem na Wisla - Celtic w te wakacje to Szkoci mieli wlasny sektor o ile dobrze pamietam.
juveluck - jasne ze to w kij malo prawdopodobne aby przyjechali ale daj sie ludziom pocieszyc chwile.. niech cos maja z zycia. ja tez ciacham jape mimo iz wiem ze nic z tego nie bedzie.
Co do sektora gosci to powinien byc (o ile przyjada jacys tifosi). Jak bylem na Wisla - Celtic w te wakacje to Szkoci mieli wlasny sektor o ile dobrze pamietam.
juveluck - jasne ze to w kij malo prawdopodobne aby przyjechali ale daj sie ludziom pocieszyc chwile.. niech cos maja z zycia. ja tez ciacham jape mimo iz wiem ze nic z tego nie bedzie.