intertoto
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie gralem dawno w fma i nie pamietam jak to jest we wloszech z intertoto, czy gra pierwsza druzyna z tabeli ktora sie nie zalapala bezposrednio do uefa czy druzyny sie zglaszaja jak to jest w polsce czy anglii 
nie pamietam tez jaka dokladnie kara zostala na nas nalozona (czy byl zakaz gry w europejskich puchgarach przez 2 sezony) ale czy przy sprzyjajacych wiatrach juve nei moglo zglosic swojej kandydatury do tego pucharu
jesli zle umiescilem temat sorry
jesli taki temat juz byl tez sorry

nie pamietam tez jaka dokladnie kara zostala na nas nalozona (czy byl zakaz gry w europejskich puchgarach przez 2 sezony) ale czy przy sprzyjajacych wiatrach juve nei moglo zglosic swojej kandydatury do tego pucharu

jesli zle umiescilem temat sorry
jesli taki temat juz byl tez sorry
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- swiergot
- Juventino
Teoretycznie w Intertoto mogą grać drużyny pierwszoligowe, które zakończyły sezon na pierwszych czterech miejscach zaraz za strefą pucharową. UEFA zastrzega sobie jednak prawo do robienia wyjątków. Termin zgłoszeń do Intertoto upływa 4 czerwca.

- tabo89
- Juventino
- PABLO
- Juventino
nas ?? dlaczego ?? przeciez my w 2 lidze jestesmy :]tomek89-15 pisze:czyli jest to dla nas jakas szansa bo jestesmy szanowana marka w europie i moga dla nas zrobic wyjatek. mysle ze zarzad powinien sprobowac i zglosic nas do turnieju. oczywiscie wczesniej konsultując to z zespołem i DD.
- Alexa Del Piero
- Juventino
PABLO pisze:nas ?? dlaczego ?? przeciez my w 2 lidze jestesmy :]tomek89-15 pisze:czyli jest to dla nas jakas szansa bo jestesmy szanowana marka w europie i moga dla nas zrobic wyjatek. mysle ze zarzad powinien sprobowac i zglosic nas do turnieju. oczywiscie wczesniej konsultując to z zespołem i DD.
Właśnie dlategoswiergot pisze:Teoretycznie w Intertoto mogą grać drużyny pierwszoligowe, które zakończyły sezon na pierwszych czterech miejscach zaraz za strefą pucharową.UEFA zastrzega sobie jednak prawo do robienia wyjątków.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Supersonic
- Juventino
Tylko, że nie zrobią wyjątku dla kogoś kto jest aktualnie persona non grata futbolu... 

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No to teraz wystarczy trzymac kciuki zeby jednak fifa zrobila ten wyjatek dla nas i co wazniejsze zeby wladze Juve i DD sie zgodzili
ps- tak propo do pucharu uefa sie wchodzi po wygraniu intertotto czy wystarczy dojsc do finalu?

ps- tak propo do pucharu uefa sie wchodzi po wygraniu intertotto czy wystarczy dojsc do finalu?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
teraz dojsc do finalu chyba wydaje mi sie, sam nie wiem
co do wyjatku to wydaje mi sie ze uefa jest na tyle lapczywa na kase a juve w pucharze uefa mogloby na tyle podniesc prestiz tych rozgrywek ze wydaje mi sie ze mogliby sie zgodzic, bardziej bym sie o figc martwil jesli juz,
tyle ze pewnei my se mozemy tu pogadac ze by bylo fajnie a zarzad nie zdecyduje sie na ten krok o ile jest on w ogole mozliwy, tamat zalozylem bardziej dla celow samoinformacyjnych
co do wyjatku to wydaje mi sie ze uefa jest na tyle lapczywa na kase a juve w pucharze uefa mogloby na tyle podniesc prestiz tych rozgrywek ze wydaje mi sie ze mogliby sie zgodzic, bardziej bym sie o figc martwil jesli juz,
tyle ze pewnei my se mozemy tu pogadac ze by bylo fajnie a zarzad nie zdecyduje sie na ten krok o ile jest on w ogole mozliwy, tamat zalozylem bardziej dla celow samoinformacyjnych

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- białas
- Juventino
równie dobrze mogłeś zapytać, czy do Pucharu UEFA awansuje się wchodząc do półfinału lbu ćwierćfinału :] awans daje tylko wygrana finału. ku dalszym pytaniom - są 3 pary finałowe (awansują 3 drużyny).Mati1990 pisze:ps- tak propo do pucharu uefa sie wchodzi po wygraniu intertotto czy wystarczy dojsc do finalu?
co do tego, czy Juve mogłoby zagrać w Pucharze Intertoto, to gdyby pozwolono by nam wystąpić, to obecny sezon nie byłby w pełni stracony. porażka w Pucharze Włoch nie byłaby taka zła, bo awansując do Serie A dostalibyśmy jednocześnie szansę na Intertoto (oczywiście nie to samo, co UEFA w związku z wygraniem P.Włoch).
ale na razie ma co gdybać, tylko dalej trzeba walczyć o Serie A.
- January
- Juventino
mała poprawka:Mati1990 pisze:No to teraz wystarczy trzymac kciuki zeby jednak fifa zrobila ten wyjatek dla nas i co wazniejsze zeby wladze Juve i DD sie zgodzili![]()
UEFA ma się zgodzić
mam nadzieję że uda się nam zagrać przynajmniej w pucharze intertoto...byłaby realna szansa na zwycięstwo
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W co Wy wierzycie ? Myślicie,że całe środowisko calcio pozwoli na to, żeby Juve zostało dopuszczone do Intertoto ? Jesteście naiwni.
Za osiągnięcia z przeszłości nie zostaniemy dopuszczeni do tego pucharu.
- J1897
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Milanowi pozwolili zagrać w el. do LM... :roll: Nie ukrywam, że byłbym bardzo zadowolony jeżeli takowa możliwość doszłaby do skutku. Ale narazie skupmy się na awansie.Siewier pisze:W co Wy wierzycie ? Myślicie,że całe środowisko calcio pozwoli na to, żeby Juve zostało dopuszczone do Intertoto ? Jesteście naiwni.

- MrWlodek
- Juventino
Jeśli UEFA ma wyrazić zgodę ma dopuszczenie Juve do Intertoto, to przypomnijmy sobie kto jest prezydentem tej że federacji
Jeśli nas dopuszczą, to bardzo, bardzo będę szczęśliwy. Ale trzeba pamiętać czy gdy będzie losowany terminarz i wszystkie takie tam, to czy Juve będzie już pierwszoligowcem czy jeszcze drugoligowcem
Myślę że UEFA zgodzi się na przyjęcie Juve do Intertoto, bo i tam pieniądze są bardzo potrzebne, a kto ma je tam dostarczyć przez grę jeśli nie Juve? Dinamo Tibilisi
Jeśli nas dopuszczą, to bardzo, bardzo będę szczęśliwy. Ale trzeba pamiętać czy gdy będzie losowany terminarz i wszystkie takie tam, to czy Juve będzie już pierwszoligowcem czy jeszcze drugoligowcem
Myślę że UEFA zgodzi się na przyjęcie Juve do Intertoto, bo i tam pieniądze są bardzo potrzebne, a kto ma je tam dostarczyć przez grę jeśli nie Juve? Dinamo Tibilisi