intertoto

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 12:36

nie gralem dawno w fma i nie pamietam jak to jest we wloszech z intertoto, czy gra pierwsza druzyna z tabeli ktora sie nie zalapala bezposrednio do uefa czy druzyny sie zglaszaja jak to jest w polsce czy anglii :?:
nie pamietam tez jaka dokladnie kara zostala na nas nalozona (czy byl zakaz gry w europejskich puchgarach przez 2 sezony) ale czy przy sprzyjajacych wiatrach juve nei moglo zglosic swojej kandydatury do tego pucharu :?:

jesli zle umiescilem temat sorry
jesli taki temat juz byl tez sorry

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 12:52

Teoretycznie w Intertoto mogą grać drużyny pierwszoligowe, które zakończyły sezon na pierwszych czterech miejscach zaraz za strefą pucharową. UEFA zastrzega sobie jednak prawo do robienia wyjątków. Termin zgłoszeń do Intertoto upływa 4 czerwca.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 19:45

czyli jest to dla nas jakas szansa bo jestesmy szanowana marka w europie i moga dla nas zrobic wyjatek. mysle ze zarzad powinien sprobowac i zglosic nas do turnieju. oczywiscie wczesniej konsultując to z zespołem i DD.

Obrazek
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 21:02

tomek89-15 pisze:czyli jest to dla nas jakas szansa bo jestesmy szanowana marka w europie i moga dla nas zrobic wyjatek. mysle ze zarzad powinien sprobowac i zglosic nas do turnieju. oczywiscie wczesniej konsultując to z zespołem i DD.
nas ?? dlaczego ?? przeciez my w 2 lidze jestesmy :]

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 22:02

PABLO pisze:
tomek89-15 pisze:czyli jest to dla nas jakas szansa bo jestesmy szanowana marka w europie i moga dla nas zrobic wyjatek. mysle ze zarzad powinien sprobowac i zglosic nas do turnieju. oczywiscie wczesniej konsultując to z zespołem i DD.
nas ?? dlaczego ?? przeciez my w 2 lidze jestesmy :]
swiergot pisze:Teoretycznie w Intertoto mogą grać drużyny pierwszoligowe, które zakończyły sezon na pierwszych czterech miejscach zaraz za strefą pucharową.UEFA zastrzega sobie jednak prawo do robienia wyjątków.
Właśnie dlatego :)

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 22:05

Tylko, że nie zrobią wyjątku dla kogoś kto jest aktualnie persona non grata futbolu... :stop:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 22:26

Supersonic pisze:Tylko, że nie zrobią wyjątku dla kogoś kto jest aktualnie persona non grata futbolu... :stop:
Zrobią wyjątek dla kogoś, to przyciągnie miliony widzów do Intertoto.

Obrazek
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 22:30

No to teraz wystarczy trzymac kciuki zeby jednak fifa zrobila ten wyjatek dla nas i co wazniejsze zeby wladze Juve i DD sie zgodzili :P

ps- tak propo do pucharu uefa sie wchodzi po wygraniu intertotto czy wystarczy dojsc do finalu?

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 22:35

teraz dojsc do finalu chyba wydaje mi sie, sam nie wiem

co do wyjatku to wydaje mi sie ze uefa jest na tyle lapczywa na kase a juve w pucharze uefa mogloby na tyle podniesc prestiz tych rozgrywek ze wydaje mi sie ze mogliby sie zgodzic, bardziej bym sie o figc martwil jesli juz,

tyle ze pewnei my se mozemy tu pogadac ze by bylo fajnie a zarzad nie zdecyduje sie na ten krok o ile jest on w ogole mozliwy, tamat zalozylem bardziej dla celow samoinformacyjnych :)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2007, 22:42

Mati1990 pisze:ps- tak propo do pucharu uefa sie wchodzi po wygraniu intertotto czy wystarczy dojsc do finalu?
równie dobrze mogłeś zapytać, czy do Pucharu UEFA awansuje się wchodząc do półfinału lbu ćwierćfinału :] awans daje tylko wygrana finału. ku dalszym pytaniom - są 3 pary finałowe (awansują 3 drużyny).

co do tego, czy Juve mogłoby zagrać w Pucharze Intertoto, to gdyby pozwolono by nam wystąpić, to obecny sezon nie byłby w pełni stracony. porażka w Pucharze Włoch nie byłaby taka zła, bo awansując do Serie A dostalibyśmy jednocześnie szansę na Intertoto (oczywiście nie to samo, co UEFA w związku z wygraniem P.Włoch).

ale na razie ma co gdybać, tylko dalej trzeba walczyć o Serie A.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 01:10

Mati1990 pisze:No to teraz wystarczy trzymac kciuki zeby jednak fifa zrobila ten wyjatek dla nas i co wazniejsze zeby wladze Juve i DD sie zgodzili :P

ps- tak propo do pucharu uefa sie wchodzi po wygraniu intertotto czy wystarczy dojsc do finalu?
mała poprawka:
UEFA ma się zgodzić :wink:

mam nadzieję że uda się nam zagrać przynajmniej w pucharze intertoto...byłaby realna szansa na zwycięstwo

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 01:37

W co Wy wierzycie ? Myślicie,że całe środowisko calcio pozwoli na to, żeby Juve zostało dopuszczone do Intertoto ? Jesteście naiwni.
Za osiągnięcia z przeszłości nie zostaniemy dopuszczeni do tego pucharu.

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 01:53

byłoby miło, z tym, że władze klubu chyba narazie oficjalnie nie wyraziły zainteresowania? poza tym, w sumie dla kogo, jak nie dla Juventusu mogłaby UEFA zrobić wyjątek? w końcu po zdegradowaniu Juve spadło zainteresowanie Serie A, a wzrosło Serie B... my przyciągamy kibiców!

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 11:08

Siewier pisze:W co Wy wierzycie ? Myślicie,że całe środowisko calcio pozwoli na to, żeby Juve zostało dopuszczone do Intertoto ? Jesteście naiwni.
Za osiągnięcia z przeszłości nie zostaniemy dopuszczeni do tego pucharu.
Milanowi pozwolili zagrać w el. do LM... :roll: Nie ukrywam, że byłbym bardzo zadowolony jeżeli takowa możliwość doszłaby do skutku. Ale narazie skupmy się na awansie.

Obrazek
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2007, 11:14

Jeśli UEFA ma wyrazić zgodę ma dopuszczenie Juve do Intertoto, to przypomnijmy sobie kto jest prezydentem tej że federacji :wink: :smile:

Jeśli nas dopuszczą, to bardzo, bardzo będę szczęśliwy. Ale trzeba pamiętać czy gdy będzie losowany terminarz i wszystkie takie tam, to czy Juve będzie już pierwszoligowcem czy jeszcze drugoligowcem :wink:

Myślę że UEFA zgodzi się na przyjęcie Juve do Intertoto, bo i tam pieniądze są bardzo potrzebne, a kto ma je tam dostarczyć przez grę jeśli nie Juve? Dinamo Tibilisi :?:

Obrazek
ODPOWIEDZ