Skład Juve 2003/2004
- Alex-10
- Juventino
Oto proponowany przez Lippiego skład Juve na przyszły sezon (wywiad dla la gazzetta dello sport)
--------------Buffon
Thuram-Legrottaglie-Montero-Zambrotta
-----Tacchinardi------Davids
Miccoli------Nedved-----Del Piero
-----------Trezeguet
(tzw. "ustawienie Realu")
Dla mnie bomba, a Lippi powiedział, że mercato mogłoby się skończyć już teraz!!!
--------------Buffon
Thuram-Legrottaglie-Montero-Zambrotta
-----Tacchinardi------Davids
Miccoli------Nedved-----Del Piero
-----------Trezeguet
(tzw. "ustawienie Realu")
Dla mnie bomba, a Lippi powiedział, że mercato mogłoby się skończyć już teraz!!!
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- BIANCONERI
- Juventino
Ustawienie jest ciekawe,bardzo ofensywne.Jest to oczywiście "projekt"składu ponieważ skład krystalizuje się podczas całego sezonu!Lippi cały czas myśli o ustawianiu Zambrotty w obronie,w sumie nie jest to taki zły pomysł,Zambrotta radzi sobie na tej pozycji całkiem dobrze.Ciekaw jestem jak współpracowac ze sobą będą Miccoli i Nedved.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
tenie moge sie doczekac sezmou cikaw jestem jak bedzie wspolpracowac ta jedenastka i jak to bedzie wygladalo no bardzo ciekawe ale moze jezcze kogos kupimy i to sie zmieni.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Martinblack
- Juventino
Ciekawe ustawienie... Sam trezeguet na ataku...myślę ze Alex i Miccoli bedą wchodzącymi napastnikami...hmm...jednak sezon transferowy sie nie skończył jeszcze...być moze Moggi czyms jeszcze zaskoczy...
- Alex-10
- Juventino
Dokładnie - tak właśnie grał Del Piero w ostatnim meczu reprezentacji i zagrał świetnie.Martinek_19 pisze:...myślę ze Alex i Miccoli bedą wchodzącymi napastnikami...
O ile pamiętam to Miccoli w swoim debiucie też grał coś podobnego.
Najważniejsze jest to, że w razie jakichś (odpukać: puk, puk) kontuzji lub spadku formy mamy na każdej (zakładając, że Carini zagra w Juve) pozycji oprócz ataku. No właśnie podobno Moggi szykuje się na kogoś dobrego.. Corradi - oby nie okazał się drugim Di Vaio
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- BIGGI
- Qualità Juventino
Hmmm no bardzo ciekawie, co do Zambrotty to raczej widze go w pomocy no ale przy takim ustawieniu to moze byc. Ciekawie sie to zapowiada mam nadzieje ze sie sprawdzi !!!! CZEKAM NA PIERWSZE MECZE !!!! :twisted: [/code]
- król Alex
- Juventino
Całkiem ciekawe.Wogóle chcę zobaczyć jak Miccoli i Zambrotta sprawdzą się na tych pozycjach,a mam nadzieje że Moggi jeszcze kogoś kupi i będzie weselej
P.S.Nie mogę się doczekać przyszłego sezonu

P.S.Nie mogę się doczekać przyszłego sezonu

FORZA JUVE
- Alexxxxx
- Juventino
Zmjeniłbym tylko MiccoliegoAlex-10 pisze:Dokładnie - tak właśnie grał Del Piero w ostatnim meczu reprezentacji i zagrał świetnie.Martinek_19 pisze:...myślę ze Alex i Miccoli bedą wchodzącymi napastnikami...
O ile pamiętam to Miccoli w swoim debiucie też grał coś podobnego.
Najważniejsze jest to, że w razie jakichś (odpukać: puk, puk) kontuzji lub spadku formy mamy na każdej (zakładając, że Carini zagra w Juve) pozycji oprócz ataku. No właśnie podobno Moggi szykuje się na kogoś dobrego.. Corradi - oby nie okazał się drugim Di Vaio
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli