EuroGoal Winter Competition 06/07 - zaproszenie
- Mateo
- Juventino
EuroGoal Winter Competition 06/07 - Intro by Mateusszek
UWAGA KOMPILATORZY!
Intro to, zostało wykonane na zimowy turniej kompilacji na serwisie EuroGoal.pl. Wszystkich kompilatorów z tego forum gorąco zachęcam do udziału. Wszelkie szczegóły znajdziecie na naszym serwisie, a przede wszystkim w tym newsie - Regulamin.
Oto wykonane przeze mnie intro na EuroGoal Winter Competition 06/07. Intro jak to intro - przedstawia wiele wspaniałych bramek i trików.
Tytuł: EuroGoal Winter Competition 06/07 intro
Autor: Mateusszek
Specjalnie dla: EuroGoal Winter Competition 06/07
Długość: 31 sek
Rozmiar: 5 mb
Muzyka: Ordinary Boys "Boys Will Be Boys"
Program: Sony Vegas 6
Podziękowania: Dorian_Veb, Młody, Radeek, Trybit, BigBluee, Ray, AntyPSG, Rendol
Data produkcji: 25.12.2006
Rozdzielczość: 640x480, 1200kb/sek
LINK: EuroGoal.pl (zapisz jako) | YourFileHost.com

UWAGA KOMPILATORZY!
Intro to, zostało wykonane na zimowy turniej kompilacji na serwisie EuroGoal.pl. Wszystkich kompilatorów z tego forum gorąco zachęcam do udziału. Wszelkie szczegóły znajdziecie na naszym serwisie, a przede wszystkim w tym newsie - Regulamin.
Oto wykonane przeze mnie intro na EuroGoal Winter Competition 06/07. Intro jak to intro - przedstawia wiele wspaniałych bramek i trików.
Tytuł: EuroGoal Winter Competition 06/07 intro
Autor: Mateusszek
Specjalnie dla: EuroGoal Winter Competition 06/07
Długość: 31 sek
Rozmiar: 5 mb
Muzyka: Ordinary Boys "Boys Will Be Boys"
Program: Sony Vegas 6
Podziękowania: Dorian_Veb, Młody, Radeek, Trybit, BigBluee, Ray, AntyPSG, Rendol
Data produkcji: 25.12.2006
Rozdzielczość: 640x480, 1200kb/sek
LINK: EuroGoal.pl (zapisz jako) | YourFileHost.com
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2006, 11:49 przez Mateo, łącznie zmieniany 2 razy.
- kosiorekk
- Juventino
No Mateusz bardzo ciekawa praca
. Podoba mi się - jest bardzo dynamiczna, film zgrany z muzyką, sama muzyka świetnie pasuje do filmu. Wszystko jest jak być powinno
. Ciekawe zagrania, dużo fajnych akcji. Udane efekty wizualne.
Intro skazane na sukces
.
Życzę szczęścia i trzymam kciuki
.

Intro skazane na sukces

Życzę szczęścia i trzymam kciuki

- Bukol87
- Juventino
Coz moge powiedziec. Praca wykonana swietnie. Efektu wizuualne, zgranie muzyki z video wszystko na 5+.
Pozdrawiam i czekam na komenta swojej kompilacji :-D
Pozdrawiam i czekam na komenta swojej kompilacji :-D
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Railis
- Qualità Juventino
Intro bardzo dobre. Jak wiadomo ukazuje to co dla koneserów najpiękniejsze w futbolu, czyli kunszt techniczny. Widać poza tym, że robił je kibic Juve, ponieważ suporterzy np. blaugrany nie umieścili by nawet jednego ujęcia. Technicznie zrobione jest wyśmienicie. Znakomicie wkomponowane Cutery, dodawały dodatkowego smaczku kompilacji. Brawo.