EuroGoal Winter Competition 06/07 - zaproszenie

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2006, 01:13

EuroGoal Winter Competition 06/07 - Intro by Mateusszek

Obrazek

UWAGA KOMPILATORZY!

Intro to, zostało wykonane na zimowy turniej kompilacji na serwisie EuroGoal.pl. Wszystkich kompilatorów z tego forum gorąco zachęcam do udziału. Wszelkie szczegóły znajdziecie na naszym serwisie, a przede wszystkim w tym newsie - Regulamin.

Oto wykonane przeze mnie intro na EuroGoal Winter Competition 06/07. Intro jak to intro - przedstawia wiele wspaniałych bramek i trików.

Tytuł: EuroGoal Winter Competition 06/07 intro
Autor: Mateusszek
Specjalnie dla: EuroGoal Winter Competition 06/07
Długość: 31 sek
Rozmiar: 5 mb
Muzyka: Ordinary Boys "Boys Will Be Boys"
Program: Sony Vegas 6
Podziękowania: Dorian_Veb, Młody, Radeek, Trybit, BigBluee, Ray, AntyPSG, Rendol
Data produkcji: 25.12.2006
Rozdzielczość: 640x480, 1200kb/sek

LINK: EuroGoal.pl (zapisz jako) | YourFileHost.com
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2006, 11:49 przez Mateo, łącznie zmieniany 2 razy.

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2006, 02:23

No Mateusz bardzo ciekawa praca :wink:. Podoba mi się - jest bardzo dynamiczna, film zgrany z muzyką, sama muzyka świetnie pasuje do filmu. Wszystko jest jak być powinno :D. Ciekawe zagrania, dużo fajnych akcji. Udane efekty wizualne.
Intro skazane na sukces :P.
Życzę szczęścia i trzymam kciuki :).

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2006, 10:47

Coz moge powiedziec. Praca wykonana swietnie. Efektu wizuualne, zgranie muzyki z video wszystko na 5+.

Pozdrawiam i czekam na komenta swojej kompilacji :-D

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2006, 17:47

Cóż tutaj powiedzieć. Intro na prawde niezłe, troche za dużo Juventusu ale to jedynie sam plus, wiele ciekawych akcji, zagrań , podań czy bramek. Ogółem nic dodać nic ująć. +5.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2006, 11:16

Intro bardzo dobre. Jak wiadomo ukazuje to co dla koneserów najpiękniejsze w futbolu, czyli kunszt techniczny. Widać poza tym, że robił je kibic Juve, ponieważ suporterzy np. blaugrany nie umieścili by nawet jednego ujęcia. Technicznie zrobione jest wyśmienicie. Znakomicie wkomponowane Cutery, dodawały dodatkowego smaczku kompilacji. Brawo.

ODPOWIEDZ