Appiah kupiony czy wypożyczony??
- BIANCONERI
- Juventino
Moggi jest ostrozny,chce zobaczyc czy Appiah sie sprawdzi i dopiero wtedy podejmnie ostateczna decyzje co do zakupu Ghańczyka.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juveluck
- Juventino
Jak juz koledzy powiedzieli jest wypozyczony. Narazie zaplacili za niego 2 mln a jak zdecyduja sie go kupic doplaca 4. To jest moim zdaniem lepsze rozwiazanie bo jak by sie nie sprawdzil zawsze mozna go oddac i zaoszczedzic 4 mln. Ja jednak mam nadzieje ze sie sprawdzi i go wykupia

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- nookie
- Juventino
juveluck pisze:Jak juz koledzy powiedzieli jest wypozyczony. Narazie zaplacili za niego 2 mln a jak zdecyduja sie go kupic doplaca 4. To jest moim zdaniem lepsze rozwiazanie bo jak by sie nie sprawdzil zawsze mozna go oddac i zaoszczedzic 4 mln. Ja jednak mam nadzieje ze sie sprawdzi i go wykupia
Ja sie pod tymi słowami podpisuje...również uważam ze Moggi wykazal sie wspaniala ostroznoscia i doswiadczeniem w tych sprawach
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.