Enzo Maresca w Krakowie/Oświęcimiu
- white_wolv
- Juventino
19 wrzesnia w ramach obchodow 100lecia krakowskiego klubu zostanie rozegrany mecz ze zwyciezca Pucharu UEFA i Superpucharu Europy - FV Sevilla.
jak podaje interia.pl :
Zgodnie z kontraktem zawartym pomiędzy Wisłą Kraków a FC Sevilla, w jubileuszowym meczu 100-lecia krakowskiego klubu wystąpi podstawowy zespół zdobywcy Superpucharu Europy.
- Przystępując do organizacji tego meczu, zależało nam na najwyższym poziomie sportowym widowiska. Dlatego uzyskaliśmy gwarancję, że do Krakowa przyjedzie 18 piłkarzy podstawowego składu Sewilli - poinformował Jerzy Jurczyński, wiceprezes zarządu Wisły Kraków.
Oprócz kadry i zawodników do Krakowa wybiera się również grupa działaczy hiszpańskiego klubu. Delegacja Sevilli, która pojawi się na jubileuszowym meczu, będzie liczyć łącznie 45 osób. Hiszpanie przyjadą do Krakowa specjalnym samolotem w poniedziałek 18 września ok. godz. 15.00.
(Informacja prasowa)
W zwiazku z tym komunikatem nalezy spodziewac sie ze do Krakowa przybedzie rowniez Enzo Maresca ktorego zamierzam powitac (oczywiscie jako kibic Juve).
Gdyby wiecej osob pisalo sie na wycieczke do Balic mozna bypomyslec nad czyms efektowniejszym.
To moze byc jedyna okazja do tak bliskiego spotkania z Juventino (a nie ma watpliwosci ze Enzo ciagle nim jest) w waszym zyciu. Dlatego zachecam czlonkow JPC jak i pozostalych forumowiczow do wlaczenia sie w ta akcje.
jak podaje interia.pl :
Zgodnie z kontraktem zawartym pomiędzy Wisłą Kraków a FC Sevilla, w jubileuszowym meczu 100-lecia krakowskiego klubu wystąpi podstawowy zespół zdobywcy Superpucharu Europy.
- Przystępując do organizacji tego meczu, zależało nam na najwyższym poziomie sportowym widowiska. Dlatego uzyskaliśmy gwarancję, że do Krakowa przyjedzie 18 piłkarzy podstawowego składu Sewilli - poinformował Jerzy Jurczyński, wiceprezes zarządu Wisły Kraków.
Oprócz kadry i zawodników do Krakowa wybiera się również grupa działaczy hiszpańskiego klubu. Delegacja Sevilli, która pojawi się na jubileuszowym meczu, będzie liczyć łącznie 45 osób. Hiszpanie przyjadą do Krakowa specjalnym samolotem w poniedziałek 18 września ok. godz. 15.00.
(Informacja prasowa)
W zwiazku z tym komunikatem nalezy spodziewac sie ze do Krakowa przybedzie rowniez Enzo Maresca ktorego zamierzam powitac (oczywiscie jako kibic Juve).
Gdyby wiecej osob pisalo sie na wycieczke do Balic mozna bypomyslec nad czyms efektowniejszym.
To moze byc jedyna okazja do tak bliskiego spotkania z Juventino (a nie ma watpliwosci ze Enzo ciagle nim jest) w waszym zyciu. Dlatego zachecam czlonkow JPC jak i pozostalych forumowiczow do wlaczenia sie w ta akcje.
- Michael900
- Juventino
Będzie ciekawy mecz... Tylko ja jestem ciekaw ile Wisła musiała zapłacić Sevilli za to spotkanie.
- swiergot
- Juventino
Nie zapominajcie, że to nie temat o oddaniu Enzo, ani o meczu Wisły.
Dobrze by było, żeby kibice mieszkający w Krakowie i okolicach przywitali Enzo i wręczyli mu szalik JPC. I KONIECZNIE ZROBIĆ MU ZDJĘCIE Z TYM SZALIKIEM :!:
Dobrze by było, żeby kibice mieszkający w Krakowie i okolicach przywitali Enzo i wręczyli mu szalik JPC. I KONIECZNIE ZROBIĆ MU ZDJĘCIE Z TYM SZALIKIEM :!:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ty już może lepiej do Krakowa nie jedź...juveluck pisze:Kombinuje kasejak wykombinuje bede. Jak nie to ukradne

Ja również spróbuje kaske skombinowac i jeżeli się uda to pojawię się w Krakowie. Byłoby ekstra zobaczyć na żywo Enzo
- white_wolv
- Juventino
Zaprawde powiadam Wam, szukajcie a znajdziecie. Mozna je tez zakupic przez Internet..Mr Cezary pisze:A nie wie ktoś po ile mogą być bilety w tym meczu?
Co do samego meczu to jeszcze nie wiem czy sie wybiore.
- juveluck
- Juventino
Ja podobnie, jezlei sie zjawie to tylko po to, zeby dorwac Enzo na lotnisku, samym meczem zainteresowany nie jestem.white_wolv pisze:
Co do samego meczu to jeszcze nie wiem czy sie wybiore.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- white_wolv
- Juventino
W zwiazku z pewnymi faktami byc moze bedziecie musieli poradzic sobie beze mnie..
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tychy w skladzie : DeeJay, Siewier, wlasnie obmyslaja co i jak,wszystko zalezy jeszcze od tego czy kierownik zmiany bedzie mial dobry nastroj 
Dopiero w piatek bedziemy mogli na pewno powiedziec czy bedziemy czy nie.

Dopiero w piatek bedziemy mogli na pewno powiedziec czy bedziemy czy nie.