Znacie jakies fajne kapele warte polecenia?
- Ziolowy
- Juventino
Czy uslyszeliscie ostatnio jakies fajne zespoly, ktore Wam sie spodobaly (przy okazji imprezy u kolegi, na wakacyjnym koncercie, w pubie, w radio itp.)? Ja podczas wakacji w Krynicy Morskiej natrafilem na calkiem nie zla kapele rockowa - Nieznani Sprawcy. Graja naprawde fajna muzyke, na swoim koncie maja 3 plyty, ale graja takze covery takich zespolow jak: KULT, Piersi, Myslovitz, Perfect itd. Naprawde polecam wszystkim, ktorzy interesuja sie tym gatunkiem muzyki www.nieznanisprawcy.pl
A czy Wy poznaliscie jakies fajne zespoly, ktore Wam sie spodobaly?
Pozdrawiam :-D
A czy Wy poznaliscie jakies fajne zespoly, ktore Wam sie spodobaly?
Pozdrawiam :-D
Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- Pavciooo
- Juventino
Hmmm ja również gustuję w klimatach rocka/metalu, ulubionym zespołem jest System Of A Down 8)
Ale ostatnio spodobał mi się mało znany zespół Finger Eleven. Polecam szczególnie piosenki: Other Light, Sad exchange, Drag you down, Good Times. Polecam.
Ale ostatnio spodobał mi się mało znany zespół Finger Eleven. Polecam szczególnie piosenki: Other Light, Sad exchange, Drag you down, Good Times. Polecam.
- matt16
- Juventino
Ojj... czy taki mało znany, to nie wiemPavciooo pisze:... Ale ostatnio spodobał mi się mało znany zespół Finger Eleven...

Ostatnio:
- Franz Ferdinand

- Mudvayne
- Skindred
- Linea 77 - może Was zainteresują, bo to... Turyńska kapela

- Subsonica - również z Turynu

EDIT: Tak na zachętę

http://www.youtube.com/watch?v=Z1aptyCk7Ck
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2006, 01:55 przez matt16, łącznie zmieniany 2 razy.