1 runda PW: Martina 0-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
benkas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2006, 17:34

Już jutro pierwszy większy sprawdzian naszej drużyny. W związku z tym mam pytanie o stację TV która będzie transmitować to spotkanie.

Wiem, że w tamtym sezonie mecze PW puszczała bodajże Rai uno.

Nie znam włoskiego więc nie mam możliwości sprawdzić tego na włoskich serwisach.

Czekam na odpowiedz (myśle ze większość kibiców także)!!! :-D

Pozdrawiam

FC INTERNAZIONALE MILANO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2006, 17:42

Można będzie śledzić przebieg spotkania na żywo na oficjalnej stronie internetowej Juventusu Turyn - www.juventus.it. Będzie to relacja pisemna, minuta po minucie, zarówno po włosku, jak i po angielsku.

Jak widzę Juventus gra w osłabionym składzie:

1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
11NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
25 ZALAYETA Marcelo
29 DE CEGLIE Paolo
30 LEGROTTAGLIE Nicola
32 MARCHIONNI Marco
35 PISANI Andrea

andrzejsquad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2006, 18:18

benkas pisze:Czekam na odpowiedz (myśle ze większość kibiców także)!!! :-D
Jestem jednym z tych kibiców :) przyłączam sie do zapytania kolegi bo również bardzo chętnie bym sobie taki meczyk obejżał (niestey mam zwykłą kablówke i kilka stacji z satelity dlatego łudze sie ze bedzie ta transmisja na Rai uno)

PEACE 4 all JUVENTINO

FORZA JUVENTUS!! FORZA Squadra Azzurra
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2006, 20:57

Obrazek vs Obrazek

Po słabym występie z Piacenzą (0:0) przyszedł czas na mecz Pucharu Włoch z Martina z Serie C1. Mecz odbędzie sie w Bari.
Jak obstawiacie?? Mój typ to 4:1 bo słyszałem że ta drużyna jest w rozsypce i zagramy prawdopodobnie z nastolatkami.

Obrazek
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2006, 21:09

A my to nie w rozsypce?? jednakowoz (asz te slowa zagraniczne :D ) stawiam ze wygramy. Bedzie 3:0 jak nic

kenjisepuku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 10:46

mam pytanie czy ktos wie czy bedzie relacja na jakiejs tv w internecie? czy jakas stacja w ogole transmituje ten mecz?

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 11:21

ja stawiam 5:0 dla juve do przerwy 3:0 pierwsza bramke strzeli bojinow

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 12:02

Oczywiscie nie widze innej opcji jak tylko pewny awans Juve do kolejnej rundy :P A co do transmisji to chyba nigdzie nie bedzie pokazywany. Owszem, od kiedy tylko pamietam spotkania Coppa Italia pokazuje publiczna Rai, ale chyba to dopiero od pewnej rundy. W kazdym badz razie jeszcze nie teraz :think:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 12:05

Na dzień dzisiejszy to żadna telewizja nie ma wykupionych praw do Coppa Italia, i to nie tylko do tej rundy, ale w ogóle. Prawodopodobnie jednak ostatecznie prawa kupi Rai.

Obrazek
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 12:06

Właśnie patrzyłem na program Rai 1 2 3 , Canale 5 , italia 1 i na żadnym z tych kanałów nie pisze o tym meczu :cry:

A co do meczu to myśle że wygramy 3-0 Zalayeta :prochno:

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 13:29

Meczu w żadnej telewizji sobie nie obejrzymy. Ale będzie za to relacja tu na JuvePoland, może i nie będzie obrazu, ale będziemy wiedzieli co się dzieje na bieżąco.
Co do meczu: jeśli byśmy odpadli to dopiero byłaby tragedia i zarazem sensacja na skalę europejską. Pamiętajmy, że Puchar Włoch to w tym sezonie najprawdopodobniej jedyna szansa na zakwalifikowanie się do europejskich pucharów. Nie zagramy w najsilniejszym składzie (Alex, Camor, Treze), ale osoby takie jak Nedved, Bożinov czy Zalayeta powinni zapewnić nam spokojne, w miarę wysokie zwycięstwo.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 15:04

stawiam na pewno zwycięstwo z 3 golami do przodu i żadnym straconym :)
z Buffonem nie mamy się czego obawiać, jeśli Deschamps wystawił go do składu tzn. iż jest w pełni gotów do gry...w końcu nie poto tyle go oszczędzał :)

Bardzo licze na naszych młodych napastników, którzy mam nadzieje pokażą większą skuteczność od Ibrahimovica z poprzedniego sezonu.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 16:27

Wnioskując z waszych wcześniejszych wypowiedzi, odniosłem wrażenie, że odbędzie się tylko jeden mecz.. nie ma rewanżu? Przecież zawsze były. Juve wygra i to wygra wysoko. Nie stracimy żadnej bramki, bo mamy Buffona. Chyba, że wydarzy się jakaś niefortunna sytuacja, np. rzut karny. Mam także nadzieję, że bramkę (być może nie tylko jedną) zdobędzie Zalayeta. Jakoś tak dużej sympatii nabrałem do niego, po odejściu naszych gwiazdeczek :)

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 16:38

Mr Cezary pisze:Wnioskując z waszych wcześniejszych wypowiedzi, odniosłem wrażenie, że odbędzie się tylko jeden mecz.. nie ma rewanżu? Przecież zawsze były.
O ilę się nie mylę na tym szczeblu PW rozgrywane jest tylko jedno spotkanie. Podobnie jest w naszym kraju w najniższych ligach. Gospodarzem jest zespół, który gra w niżeszej klasie rozgrywek.

Co do spotkania - nie ma innej opcji jak zwycięstwo :smile: Dziś musimy się dobrze zaprezentować, aby udowodnić wszystkim, kto jest w tym roku faworytem w Coppa Italia! Nie wydaje mi się jednak, aby Didi zaczął mecz większą ilością podstawowych zawodników. Pożyjemy... zobaczymy... :prochno:

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2006, 17:00

mJaUcViEej pisze:Co do spotkania - nie ma innej opcji jak zwycięstwo :smile: Dziś musimy się dobrze zaprezentować, aby udowodnić wszystkim, kto jest w tym roku faworytem w Coppa Italia! Nie wydaje mi się jednak, aby Didi zaczął mecz większą ilością podstawowych zawodników. Pożyjemy... zobaczymy... :prochno:
Raczej w tym meczu nikomu nic nie udowodnimy, bo gra z klubem z Serie C to nie jest jakieś wyzwanie by innym coś udowadniać. Bedzie 4:0 pierwszy strzeli Bozinow :D .
Chciałbym bardzo by w którejś z rund PW trafić na Inter :prochno:
Pokazalibyśmy im kto tu jest the best :D Bo ostatnia wygrana cieszy ale to nie to samo co walka o Puchar Włoch :wink:

Obrazek
Zablokowany