1 runda PW: Martina 0-3 JUVENTUS
- benkas
- Juventino
Już jutro pierwszy większy sprawdzian naszej drużyny. W związku z tym mam pytanie o stację TV która będzie transmitować to spotkanie.
Wiem, że w tamtym sezonie mecze PW puszczała bodajże Rai uno.
Nie znam włoskiego więc nie mam możliwości sprawdzić tego na włoskich serwisach.
Czekam na odpowiedz (myśle ze większość kibiców także)!!! :-D
Pozdrawiam
Wiem, że w tamtym sezonie mecze PW puszczała bodajże Rai uno.
Nie znam włoskiego więc nie mam możliwości sprawdzić tego na włoskich serwisach.
Czekam na odpowiedz (myśle ze większość kibiców także)!!! :-D
Pozdrawiam
- FC INTERNAZIONALE MILANO
- Juventino
Można będzie śledzić przebieg spotkania na żywo na oficjalnej stronie internetowej Juventusu Turyn - www.juventus.it. Będzie to relacja pisemna, minuta po minucie, zarówno po włosku, jak i po angielsku.
Jak widzę Juventus gra w osłabionym składzie:
1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
11NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
25 ZALAYETA Marcelo
29 DE CEGLIE Paolo
30 LEGROTTAGLIE Nicola
32 MARCHIONNI Marco
35 PISANI Andrea
Jak widzę Juventus gra w osłabionym składzie:
1 BUFFON Gianluigi
2 BIRINDELLI Alessandro
3 CHIELLINI Giorgio
4 KOVAC Robert
6 ZANETTI Cristiano
8 GIANNICHEDDA Giuliano
9 BOJINOV Valeri
11NEDVED Pavel
12 MIRANTE Antonio
14 BALZARETTI Federico
15 MARCHISIO Claudio
19 PARO Matteo
22 BELARDI Emanuele
23 GUZMAN Tomas
25 ZALAYETA Marcelo
29 DE CEGLIE Paolo
30 LEGROTTAGLIE Nicola
32 MARCHIONNI Marco
35 PISANI Andrea
- andrzejsquad
- Juventino
Jestem jednym z tych kibicówbenkas pisze:Czekam na odpowiedz (myśle ze większość kibiców także)!!! :-D

PEACE 4 all JUVENTINO
FORZA JUVENTUS!! FORZA Squadra Azzurra
- Michal87
- Juventino

Po słabym występie z Piacenzą (0:0) przyszedł czas na mecz Pucharu Włoch z Martina z Serie C1. Mecz odbędzie sie w Bari.
Jak obstawiacie?? Mój typ to 4:1 bo słyszałem że ta drużyna jest w rozsypce i zagramy prawdopodobnie z nastolatkami.

- kenjisepuku
- Juventino
mam pytanie czy ktos wie czy bedzie relacja na jakiejs tv w internecie? czy jakas stacja w ogole transmituje ten mecz?
- Conrad JUVE
- Juventino
ja stawiam 5:0 dla juve do przerwy 3:0 pierwsza bramke strzeli bojinow
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- DamKam
- Juventino
Oczywiscie nie widze innej opcji jak tylko pewny awans Juve do kolejnej rundy
A co do transmisji to chyba nigdzie nie bedzie pokazywany. Owszem, od kiedy tylko pamietam spotkania Coppa Italia pokazuje publiczna Rai, ale chyba to dopiero od pewnej rundy. W kazdym badz razie jeszcze nie teraz 

- jt10
- Juventino
Meczu w żadnej telewizji sobie nie obejrzymy. Ale będzie za to relacja tu na JuvePoland, może i nie będzie obrazu, ale będziemy wiedzieli co się dzieje na bieżąco.
Co do meczu: jeśli byśmy odpadli to dopiero byłaby tragedia i zarazem sensacja na skalę europejską. Pamiętajmy, że Puchar Włoch to w tym sezonie najprawdopodobniej jedyna szansa na zakwalifikowanie się do europejskich pucharów. Nie zagramy w najsilniejszym składzie (Alex, Camor, Treze), ale osoby takie jak Nedved, Bożinov czy Zalayeta powinni zapewnić nam spokojne, w miarę wysokie zwycięstwo.
Co do meczu: jeśli byśmy odpadli to dopiero byłaby tragedia i zarazem sensacja na skalę europejską. Pamiętajmy, że Puchar Włoch to w tym sezonie najprawdopodobniej jedyna szansa na zakwalifikowanie się do europejskich pucharów. Nie zagramy w najsilniejszym składzie (Alex, Camor, Treze), ale osoby takie jak Nedved, Bożinov czy Zalayeta powinni zapewnić nam spokojne, w miarę wysokie zwycięstwo.
- koki90
- Juventino
stawiam na pewno zwycięstwo z 3 golami do przodu i żadnym straconym 
z Buffonem nie mamy się czego obawiać, jeśli Deschamps wystawił go do składu tzn. iż jest w pełni gotów do gry...w końcu nie poto tyle go oszczędzał
Bardzo licze na naszych młodych napastników, którzy mam nadzieje pokażą większą skuteczność od Ibrahimovica z poprzedniego sezonu.

z Buffonem nie mamy się czego obawiać, jeśli Deschamps wystawił go do składu tzn. iż jest w pełni gotów do gry...w końcu nie poto tyle go oszczędzał

Bardzo licze na naszych młodych napastników, którzy mam nadzieje pokażą większą skuteczność od Ibrahimovica z poprzedniego sezonu.
- Mr Cezary
- Juventino
Wnioskując z waszych wcześniejszych wypowiedzi, odniosłem wrażenie, że odbędzie się tylko jeden mecz.. nie ma rewanżu? Przecież zawsze były. Juve wygra i to wygra wysoko. Nie stracimy żadnej bramki, bo mamy Buffona. Chyba, że wydarzy się jakaś niefortunna sytuacja, np. rzut karny. Mam także nadzieję, że bramkę (być może nie tylko jedną) zdobędzie Zalayeta. Jakoś tak dużej sympatii nabrałem do niego, po odejściu naszych gwiazdeczek 

- mesju
- Qualità Juventino
O ilę się nie mylę na tym szczeblu PW rozgrywane jest tylko jedno spotkanie. Podobnie jest w naszym kraju w najniższych ligach. Gospodarzem jest zespół, który gra w niżeszej klasie rozgrywek.Mr Cezary pisze:Wnioskując z waszych wcześniejszych wypowiedzi, odniosłem wrażenie, że odbędzie się tylko jeden mecz.. nie ma rewanżu? Przecież zawsze były.
Co do spotkania - nie ma innej opcji jak zwycięstwo

- MrWlodek
- Juventino
Raczej w tym meczu nikomu nic nie udowodnimy, bo gra z klubem z Serie C to nie jest jakieś wyzwanie by innym coś udowadniać. Bedzie 4:0 pierwszy strzeli BozinowmJaUcViEej pisze:Co do spotkania - nie ma innej opcji jak zwycięstwoDziś musimy się dobrze zaprezentować, aby udowodnić wszystkim, kto jest w tym roku faworytem w Coppa Italia! Nie wydaje mi się jednak, aby Didi zaczął mecz większą ilością podstawowych zawodników. Pożyjemy... zobaczymy...

Chciałbym bardzo by w którejś z rund PW trafić na Inter

Pokazalibyśmy im kto tu jest the best