Italia -

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 21:15

.....
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 18:39 przez rad3k88, łącznie zmieniany 5 razy.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 21:49

11/10 wyśmienita :P najlepsza jaka ostatnio oglądałem !! masz moze w lepszej jakości ją ?? gratulację, muzyka wymmiata. Fajnie jak wchodzą na boisko z dzieciakami :P

P.S. jak sie nazywa taki rodzaj muzyki, czesto sie pojawia w kompilacjach, taki rock (perka,gitara) i orkiestra symfoniczna. polećcie ciekkawe pozycje (priv)

P.S.2 czego na eurogoal.pl robicie ? jakiś konkurs czy płacą :P:>??

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 21:52

Radosławie mój przyjacielu - jestem pod wrażeniem, to jest kompilacja o drodze Włochów do zdobycia Mistrzostwa Świata, która mnie satysfakcjonuje. Praca Railisa mnie tak do końca nie przekonała, a tu było wszystko jak należy!

Pierwszą rażącą rzeczą w tym filmiku, była dość niska jakość klipów (bo na takiej zapisałeś), ale i bardziej przeszkadzającą niska jakość muzyki. Jednak mimo wszystko patrząc na klasę kompili, jest to mały drobiazg.

Od strony technicznej jest idealnie, wszystko świetnie komponuje się z muzyką. Efekt koloru (taki pod niebieski) nie przeszkadza, a jak najbardziej pasuje do Azzurrich. Materiały są po prostu kapitalne: połowy z nich nie posiadam. Oprócz tych, które mogli posiąść bez problemu wszyscy, zaprezentowałeś niespotykane zwody, kiwki, sytuacja na boisku czy faule. Przedstawienie finału również mi się bardzo podobało, z pasującym tu jak ulał "We Are The Champions", którego refren wszedł, gdy Canna podnosił Puchar Świata! Extra to wyszło - przez to jesteś odpowiedzialny za gęsią skórkę na moich plecach :P .

Cieszę się, że mogłem dodać malutką cegięłkę do tej świetnej kompilacji, podrzucając Ci materiały i sugerując ukochane "We Are The Champions" na koniec. Dzięki za tę pracę. Choć filmik Railisa był bardzo dobry, to ten uważam za lepszy - świetny. Gratuluję.

Ocena 6/6 z malusieńkim minusikiem ;).

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 22:01

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:14 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 2 razy.

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 22:10

Dziękuję za oceny :)
lukasz01 pisze:masz moze w lepszej jakości ją ??

Jak chesz to moge Ci wrzucic na jakiś serwer ;p 98 mb zajmuje? moze byc :P
lukasz01 pisze: P.S.2 czego na eurogoal.pl robicie ? jakiś konkurs czy płacą :P:>??

Nie, po prostu to jest serwis o kompilacjach ;p Jak chcesz to zajrzyj, sporo ich tam jest :P
P.S Teraz czekam na kompilacje Radka o Alexie, och będzie się dzialo :)
Dodac tutaj to promo ?

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 22:56

No kompilacja niezła, chociaż po recenzji i zachwycie Mateusszka spodziewałem się więcej. Nie chodzi tu nawet o jakość, która jest bardzo słaba, ale rozumiem to, że w lepszej jakości zajmuje prawie 100 mb i nie tak łatwo ściągnąć to w miarę szybko.

Liczyłem po zdaniu Mateusszka o materiałach, że mnie czymś zaskoczysz, pokażesz coś co trudniej zdobyć, a tu wszystko raczej materiały powszechne i łatwo dostępne, nic wyszukanego. Wybrałeś po prostu najciekawsze momenty, akcje, zwody, gole Italii, dobrze połączyłeś w płynną całość, świetnie dopasowałeś muzyczkę i... niestety to wszystko.

Nie obraź się, ale ta kompilacja nie robi na mnie wrażenia takiego jak powinna chyba. Naprawdę poziom kompilacji jest na tyle wysoki, że trudno coś zrobić naprawdę perfekcyjnie. Dla mnie ostatnia kompilka Mateusszka to jest przykład tego, że chłopak się rozwija i robi kapitalne dzieła w dalszym ciągu. Za tą kompilację mogę Ci wystawić ocenę jakieś 4+ i nic więcej. Mogłeś ją bardziej dopracować. Sorry, ale takie jest moje zdanie :) w końcu do tego służy forum. Nie zmienia to faktu, że jesteś bardzo dobry w tym fachu.

PS: Zastanawiam się nad powrotem duetów kompilatorskich na forum i stworzeniem jakiegoś świetnego dzieła. Jak ktoś chce to zgłaszać się na priv, jest trochę materiałów do wykorzystania. 8)

KINIEK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 23:08

Radeek jest jak Blizzard, robi swoje produkty raz na ile, ale jak już zrobi to nie ma bata musi być hit. Tak jest i tym razem, znów się nie zawiodłem ściągając kompilacje która wyszła spod jego ręki. 4 minutowy pokaz gry Włochów, najciekawsze momenty, bramki, incydenty, wszystko świetnie zgrywa się z muzyką, nic dodać nic ująć, ciężko sobie wyobrazić aby można było zrobić jeszcze lepiej, jeszcze ładniej bo to już jest prawie perfekt, gdyby jeszcze to było w lepszej rozdzielczości to na pewno wrażenie było by jeszcze lepsze. Bardzo spodobał mi się oczywiście moment z bramką Del Piero i zakończeniem muzyki z owym fragmencie zgranym. Zastanawiam się nad jakimś mankamentem, ale ciężko coś znaleźć, być może koniec jest zbyt szybki, ja wyobrażałbym sobie dłuższy o jakieś kilka-kilkanaście sekund by można było ochłonąć po części głównej, także napis „Campioni Del Mondo” jakiś taki zwykły, fajniej by było jakby np. Campioni było na zielono, Del- biało a Mondo- czerwono, ale to tylko moje wymysły może wcale nie byłoby lepiej. Jakby nie było, było bardzo miło i polecam każdemu ściągnąć.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 23:14

KINIEK pisze:Radeek jest jak Blizzard, robi swoje produkty raz na ile, ale jak już zrobi to nie ma bata musi być hit.
ee te blizzardy nędzne sa w porównaniu do inych ;] (jeżeli mamy na myśli narty :P)
Radeek pisze:Dziękuję za oceny :)
lukasz01 pisze:masz moze w lepszej jakości ją ??

jeśli zuploadujesz na pewno pobiorę :D

mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 23:31

Krótko i na temat :

to jest mega!
ta kompilacja ma moc! :D

Obrazek
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 23:36

lukasz01 pisze: masz moze w lepszej jakości ją ??
[/quote]

jeśli zuploadujesz na pewno pobiorę :D[/quote]

Jak chcesz :P ŁAP :)

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2006, 23:46

Radeek pisze:
lukasz01 pisze: masz moze w lepszej jakości ją ??

jeśli zuploadujesz na pewno pobiorę :D
Jak chcesz :P ŁAP :)[/quote]
juz zasysam :D

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 00:01

Radku... odwaliles kawal dobrej roboty... naprawde swietna kompilacja... fajna nutka w tle (jak sie nazywa :?: :) ), piekne momenty... najbardziej wzroszyl mnie ten z wloska flaga i napisem "Pessottino Sia Mo Con Te"... wielkie brawa za ta kompilacje. :bravo: :-D Moja ocena
5/5 :-D

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 01:58

Prace o WC2006 troche mi sie przejadly ale to nie umniejsza faktu ze kompilacja jest super. Wielkie brawa za muze:D

Jeden mankament jesli ja robilbym ta kompile(pomijajac fakt ze spartolibym ja pewnie niesamowicie) to moment z flaga dla Pesso umiescilbym w trakcie "spokojniejszych tonów" tej piosenki. Chyba wiesz o co mi chodzi.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 08:43

A co do muzyki to czy mozesz wrzucic na rapidshare ten utwór co leci przez całą kompile :)
Albo chociaż podać wykonawce i tytuł.

Obrazek
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2006, 11:05

Kompila podobała mi się średnio. Wole kompilacje Railisa ale nie mówie ze ta była beznadziejna :) Niebede sie rozpisywać powiem tylko że zabrakło mi tej atmosfery w tej kompilacji i muzyka też mi nie pasowała. Moja ocena to 5-/6

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
ODPOWIEDZ