nieśmiertelnik
- tabo89
- Juventino
zakladam na naszym forum dyskusje na temat niesmiertelnikow ktore noszone sa przez zolnierzy (glownie U.S.Army)
definicja niesmiertelnika: http://pl.wikipedia.org/wiki/Nie%C5%9Bmiertelnik
chcialbym zeby toczyla sie w tym temacie aktywna dyskusja na ich temat, kazdy kto ma taki niesiertelnik z wybitymi jakimis danymi moze podzielic sie uwagami, kazdy kto zna sie na wojsku i militariach moze napisac czy oryginalne niesmiertelniki maja wybijane dane wypukle czy wklesłe bo mnie to akurat interesuje i wiele innych uwag mozna tutaj tez dorzucic.
istnieje mozliwosc zamowienia sobie niesmiertelnika grawerwoanego laserem badz wybijanego (wypukle lub wklesłe) sa tez grawerowane rozne rysunki m.in. znalazlem herb Juve na jednej z aukcji. oto link do aukcji na allegro z niesmiertelnikami
Link do aukcji
zapraszam do aktywnej dyskusji i czekam na jakies porady poniewaz chcailbym sobie zakupic taki gadzet i nie wiem ktory najlepiej wybrać.
dodam jeszke kilka foteczek
grawerowane

wybijane wypukłe

wybijane wklesłe

definicja niesmiertelnika: http://pl.wikipedia.org/wiki/Nie%C5%9Bmiertelnik
chcialbym zeby toczyla sie w tym temacie aktywna dyskusja na ich temat, kazdy kto ma taki niesiertelnik z wybitymi jakimis danymi moze podzielic sie uwagami, kazdy kto zna sie na wojsku i militariach moze napisac czy oryginalne niesmiertelniki maja wybijane dane wypukle czy wklesłe bo mnie to akurat interesuje i wiele innych uwag mozna tutaj tez dorzucic.
istnieje mozliwosc zamowienia sobie niesmiertelnika grawerwoanego laserem badz wybijanego (wypukle lub wklesłe) sa tez grawerowane rozne rysunki m.in. znalazlem herb Juve na jednej z aukcji. oto link do aukcji na allegro z niesmiertelnikami
Link do aukcji
zapraszam do aktywnej dyskusji i czekam na jakies porady poniewaz chcailbym sobie zakupic taki gadzet i nie wiem ktory najlepiej wybrać.
dodam jeszke kilka foteczek
grawerowane

wybijane wypukłe

wybijane wklesłe

- mesju
- Qualità Juventino
Też się zastanawiałem nad tym, aby zrobić sobie takie cacko z herbem JUVE. O ile się nie mylę, to Jacol nosił coś takowego podczas naszego wyjazdu do Berlina i trzeba przyznać, że wygląda to całkiem fajnie. Tym bardziej, że 25-35 zł to znowu nie tak dużo. Swoją drogą nieśmiertelniki podobają mi się od dłuższego czasu.
Dzięki za temat. Zaczynam poważnie myśleć, aby coś takiego zrobić
- tabo89
- Juventino
szkoda ze jak narazie tylko ty sie wypowiedziales w moim temacie... miejmy nadzieje ze wiecej kibicow tu wstapi i wyrazi wlasne zdanie, caly czas czekam.
gadałem z Jacolem i mowil ze on zakupił swój wisior n aszyje w Juve Store a ceny nie pamietal ale była nizsza niz 10 eurosów.
czekam na kolejne wypowiedzi
edit: a tym czasem zamowilem niesmiertelniki na allegro i jestem bardzo zadowolony. jedna blaszka to moje dane a druga to oczywiscie herb Juve. wrzucam fotki i polacam zakup wszystkim:

gadałem z Jacolem i mowil ze on zakupił swój wisior n aszyje w Juve Store a ceny nie pamietal ale była nizsza niz 10 eurosów.
czekam na kolejne wypowiedzi
edit: a tym czasem zamowilem niesmiertelniki na allegro i jestem bardzo zadowolony. jedna blaszka to moje dane a druga to oczywiscie herb Juve. wrzucam fotki i polacam zakup wszystkim:

- MaTe-
- Juventino
Ja taki niesmiertelnik mam juz rok. W tamte wakacje sobie sprawilem grawerowany na allegro. Placilem cos kolo 20zl. Niestety chyba po 2 miesiacach te gumki ochronne sie zjaraly, ale bez wygrlada tez fajnie, w sumie nawet lepiej :)
fotka:
http://img215.imageshack.us/img215/6206/niesee1.jpg
fotka:
http://img215.imageshack.us/img215/6206/niesee1.jpg
- juveluck
- Juventino
Niesmiertelink Jacola to produkt by JuveStore, mozna to kupic przy kazdej wizycie w Turynie. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz tradycyjny niesmiertelnik z wybitym czy tez wygrawerowanym herbem.mJaUcViEej pisze:Też się zastanawiałem nad tym, aby zrobić sobie takie cacko z herbem JUVE. O ile się nie mylę, to Jacol nosił coś takowego podczas naszego wyjazdu do Berlina i trzeba przyznać, że wygląda to całkiem fajnie. Tym bardziej, że 25-35 zł to znowu nie tak dużo. Swoją drogą nieśmiertelniki podobają mi się od dłuższego czasu.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- tabo89
- Juventino
niewatpliwie lepiej sie prezentuje ale duzo wiecej tez kosztuje oraz trzeba sie wybrac po niego do turynu. a jesli ktos nie ma okazji to naprawde polecam ten wygrawerowany na niesmiertelnikujuveluck pisze:Niesmiertelink Jacola to produkt by JuveStore, mozna to kupic przy kazdej wizycie w Turynie. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz tradycyjny niesmiertelnik z wybitym czy tez wygrawerowanym herbem.
- mesju
- Qualità Juventino
To prawda, że prezentuje się lepiej. Jednak zdobycie takowego w najbliższym czasie jest mało realne.juveluck pisze:Niesmiertelink Jacola to produkt by JuveStore, mozna to kupic przy kazdej wizycie w Turynie. Moim zdaniem prezentuje sie duzo lepiej niz tradycyjny niesmiertelnik z wybitym czy tez wygrawerowanym herbem.mJaUcViEej pisze:Też się zastanawiałem nad tym, aby zrobić sobie takie cacko z herbem JUVE. O ile się nie mylę, to Jacol nosił coś takowego podczas naszego wyjazdu do Berlina i trzeba przyznać, że wygląda to całkiem fajnie. Tym bardziej, że 25-35 zł to znowu nie tak dużo. Swoją drogą nieśmiertelniki podobają mi się od dłuższego czasu.
Swoją drogą. Dzisiaj mija tydzień jak wpłaciłem kase za nieśmiertelnik na aukcji, której link znajduje się wyżej. Jak dla mnie to trochę za długo :doh:
@tomek89-15 - ile czekałeś za swoim?
- mesju
- Qualità Juventino
cóż... od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem własnego nieśmiertlenika - oczywiście z logo JUVE. Jestem jednak zadowolony tak na 75%, ponieważ logo wydaje mi się dość małe. Bardzo dużo miejca pozostawione w koło
Jakby ktoś chciał sobie zamówić, to niech z gory poprosi o większe 

- juveluck
- Juventino
Mozesz zaprezentowac nam jakas fotografie ?mJaUcViEej pisze:cóż... od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem własnego nieśmiertlenika - oczywiście z logo JUVE. Jestem jednak zadowolony tak na 75%, ponieważ logo wydaje mi się dość małe. Bardzo dużo miejca pozostawione w kołoJakby ktoś chciał sobie zamówić, to niech z gory poprosi o większe

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- tabo89
- Juventino
widocznie nie wybrales odpowiedniego projektu. ja mam takie prawie na caly niesmiertelnik. w projektach u nich sa dwa rodzaje: mniejsze i wieksze. moje (wieksze wybralem) mozecie zobaczyc na zdjeciach w powyzszych postachmJaUcViEej pisze:cóż... od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem własnego nieśmiertlenika - oczywiście z logo JUVE. Jestem jednak zadowolony tak na 75%, ponieważ logo wydaje mi się dość małe. Bardzo dużo miejca pozostawione w kołoJakby ktoś chciał sobie zamówić, to niech z gory poprosi o większe
- Kryształ
- Juventino
ja wybijałem nieśmiertelnik jakieś 2 lata temu. Na dwoch balchach znajduja sie oczywiscie te same dane. imie, nazwisko, pesel, grupa krwi i wyznanie, taka formule danych maja amerykanscy zolnierze. Blache wyrabiałem w Military.pl...pytałem czy podejmą sie wygrawerowania herbu Juve...nie chcieli sie podjac...
- mesju
- Qualità Juventino
Pewniejuveluck pisze:Mozesz zaprezentowac nam jakas fotografie ?mJaUcViEej pisze:cóż... od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem własnego nieśmiertlenika - oczywiście z logo JUVE. Jestem jednak zadowolony tak na 75%, ponieważ logo wydaje mi się dość małe. Bardzo dużo miejca pozostawione w kołoJakby ktoś chciał sobie zamówić, to niech z gory poprosi o większe
Niestety fotke mam tylko jedną, bo druga zginęła gdzieś podczas zapisu na kompa, a już mi aparat zabrali :doh: Pozostało mi więc tylko zdjęcie, które zaprezentowałem powyżej. Myślę, że nie jest najgorzej