Juventus na sprzedaz!!??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:39

Ze źródeł z otoczenia Fiata napłynęła informacja o prawdopodobnej sprzedaży Juventusu Turyn. Powodem takiej a nie innej decyzji właścicieli nie miałyby być przyczyny sportowe, ale kwestia ekonomiczno- finansowa.

Z powodu skandalu calcio, za udział w którym Juventus Turyn został wstępnie zdegradowany do Serie B, akcje klubu na giełdze gwałtownie spadły, a kryzys może jeszcze przybrać na sile. W minionych dniach administrator Ifil Gianluigi Gabetti przedstawił hipotezę o pozbyciu się klubu w przypadku degradacji.

Ostateczne wyroki w sprawie skandalu calcio zostaną podjęte 27 lipca. Włoskie media spekulują, że jeśli dezycja o karnym spadku Starej Damy do Serie B zostanie potwierdzona, wówczas zespołowi grozi poważny krach finansowy.

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=57640

Ojoj jezeli to prawda i jezeli Juventus oficjalnie ebdzie w serie b to bedzie bardzo kiepsko z nami wtedy to oznaczac bedzie rozsypke i to bardzo wielka i moze sie dziac z nami to co z Fiorentina albo Perugia .Co wy na ten temat sadzicie??

$urfer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:44

Rzeczywiscie może być niewesoło. Oby to wszystko się jakos odwróciło.

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem
Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 18:50

Mati1990 pisze: http://www.pilka.pl/?mid=1&show=57640
...Co wy na ten temat sadzicie??
co ja na ten temat sadze. samo żródło mowi za siebie, kolejna wyssana z palca glupia plotka ktora ma na celu zdenerowowac parzadnych kibicow ale nie uda im sie to bo wiemy o czym pisze pilka.pl a pozatym jaki jest teraz sens wziac grosze za Juve jesli akcje spadły...

Obrazek
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:08

tomek89-15 pisze:
Mati1990 pisze: http://www.pilka.pl/?mid=1&show=57640
...Co wy na ten temat sadzicie??
co ja na ten temat sadze. samo żródło mowi za siebie, kolejna wyssana z palca glupia plotka ktora ma na celu zdenerowowac parzadnych kibicow ale nie uda im sie to bo wiemy o czym pisze pilka.pl a pozatym jaki jest teraz sens wziac grosze za Juve jesli akcje spadły...
Ta informacja akurat nie ma udeżyc bezpośrednio w kibiców a w akcjonariuszy. Na rynku akcji co najmniej raz na tydzien pojawia sie taka poltka w celu zawyzenia lub zdołowania konkretnych akcji.

Poczytajcie sobie jakies portale np. money.pl a przekonacie sie ile takie poltki są warte. Typowa gra tym razem przeciwników finansowych. Za kilka dni Fiat wyda komunikat, iż nie planuje sprzedazy. Wiecej spokoju!!!

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:10

Tombalu pisze: Ta informacja akurat nie ma udeżyc bezpośrednio w kibiców a w akcjonariuszy. Na rynku akcji co najmniej raz na tydzien pojawia sie taka poltka w celu zawyzenia lub zdołowania konkretnych akcji.

Poczytajcie sobie jakies portale np. money.pl a przekonacie sie ile takie poltki są warte. Typowa gra tym razem przeciwników finansowych. Za kilka dni Fiat wyda komunikat, iż nie planuje sprzedazy. Wiecej spokoju!!!
ja sie tam na giełdzie nie znam ale jesli tak mowisz i brzmi to calkiem madrze i fachowo to wierze jak najbardziej i caly czas jestem spokojny

Obrazek
TreDelIbra

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 19:14

to nie jest plotka wymyślona przez pilka.pl
podobna informacja znajduje sie pod tym adresem :
http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/20 ... 98960.html

No jest coraz gorzej :/
Ale wierze,że wszystko sie w końcu poukłada i wroci do normy :-D

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:08

Pisałam już w innym temacie, ale sie powtórze. To plotka , która została już zdementowana przez Ifil. Nie będzie żadnej sprzedaży Juventusu nawet w przypadku degradacji.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:12

Medi pisze:Pisałam już w innym temacie, ale sie powtórze. To plotka , która została już zdementowana przez Ifil. Nie będzie żadnej sprzedaży Juventusu nawet w przypadku degradacji.
Medi jak widzisz sama no nie lubią nas tez białe kołnierzyki :) skubańce!
No to jest informacja zdementowana i tak własnie ma być :) no to akcjonariusze mogą spac spokojnie i teraz kurs sie dzwignie troszki do góry po tym komunikacie. Tutaj to nawet na naszą korzyść to działa :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:24

a sie takimi dobrymi newsami dzień zaczał

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Jellei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:29

Mati1990 pisze:Z powodu skandalu calcio, za udział w którym Juventus Turyn został wstępnie zdegradowany do Serie B, akcje klubu na giełdze gwałtownie spadły, a kryzys może jeszcze przybrać na sile.
No proszę... a ja ledwie parę dni temu czytałem, że po spadku kurs wzrósł, bo akcjonariusze byli w euforii że Juve nie spadło do Serie C :wink:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:31

Medi pisze:Pisałam już w innym temacie, ale sie powtórze. To plotka , która została już zdementowana przez Ifil. Nie będzie żadnej sprzedaży Juventusu nawet w przypadku degradacji.
Całe szczescie juz sie bałem, jednak i tak jest nie ciekawe bardzo duzo kasy stracimy na tym spadku :/

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 20:35

Dobrze, że wszelkie spekulacje dotyczące sprzedaży Juve zostały ucięte. Było by kiepsko gdyby Fiat rzeczywiście miał w swoich planach sprzedaż Juve. Ale naszczęście wszystko się wyjaśniło

http://pilka.pl/?mid=1&show=57651

Oby teraz inne - dobre wiadomości spływały na stolik działaczy klubu i samych kibiców :wink: Forza Juve

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
ODPOWIEDZ