Lzy sie do oczu cisna :(

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
merfi99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 20:04

http://www.antijuve.com/ wchodze tu czesto i czasmi wspominam juve to nasze juve ktore bylo wielkie jest i adal bedzie ale dla klubu spadek to jak odejscie kogos bliskiego.
Wiem ze to strona anty juve ale podoba mi sie ten wstep do niej.
Jesli zly pokoj to przepraszam chcialem zeby wszyscy mogli wejsc na ta stronke i powspominac podumac.

FORZA JUVE !!!

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 20:09

Taka stronke mozesz zrobic o kazdym klubie dlatego nie wiemczemu sie ci tak podoba bo ja wchodzac na nia, wiem ze jej tworca ma niepokolei w glowie po pierwsze Juve nie umarło po drogie jest on pewnie fanatykiem jakiegos wrogiego nam klubu ciekawer co on by powiedzial gdyby wszedl na strone anty swojemu klubowi...

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 20:12

niby najpierw taki smutny obrazek i rozpaczanie ale jakos juz na pierwszym obrazku po naciscieciu ENTER tutaj http://www.antijuve.com/index_serieb.html juz sie ciesza i spiewaja piosenke let it b

Obrazek
merfi99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 20:13

nie chodzilo mi o to ze to stronka przeciw juve tylk o to ze mozna tak w przenosni ujac ze juve umarlo oczywiscie nie w sercach kibicow. i przy tym obrazku i muzyce mozna porozmyslac o juve.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 22:51

Niech mi ktos laskawie wytlumaczy, co w tej stronie moze sie jakiemukolwiek kibicowi Juventusu podobac ?

Strona jest kretynska,obraża dzialaczy,pilkarzy i kibicow naszego klubu.Obraża terazniejszosc jak i przeszlosc,wspaniala przeszlosc.
Ubliża kazdemu,kto sie indentyfikuje z Juventusem.

Co w tym fajnego ? :angry:
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2006, 23:26 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.

eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 23:09

Siewier pisze:Niech mi ktos laskawie wytlumaczy, co w tej stronie moze sie jakiemukolwiek kibicowi Juventusu podobac ?

Strona jest kretynska,obraża dzialaczy,pilkarzy i kibicow naszego klubu.Obraża terazniejszosc jak i przeszlosc,wspaniala przeszlosc.
Ubliża kazdego,kto sie indentyfikuje z Juventusem.

Dokładnie nad tym samym się zastanawiam. Strona stworzona przez jakiegos kibica Interu zakompleksionego zdobywaniem samych ochłapów a tu kibic Juve sie nią podnieca :angry:

Ps. Palermo wyga serie A :P

Obrazek
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 23:18

Ta stronka nie robi na mnie żadnego wrażenia...tak już jest że znajdzie się banda takich co umieją tylko krytykować i już tak mają. Robią jakieś "śmieszne" rzeczy które chyba tylko na nich działają no ale cóż to jest ich wybór. Najlepiej zignorować to i pozostawić bez komentarza bo niewarto, a My kibice Juve w obecnej sytułacji powinniśmy raczej szukać odmiennych materiałów, takie które przypominają o potędze tego klubu a nie takie które go oczerniają jak się da...

btw: ściąglem sobie jakis filmi z tej stronki niby z meczu Juve- Milan (1-7) ale na nim nic nie widać i nie wiem co to ma do rzeczy, skoro był on z 50lat temu ale widać ktoś lubi powspominać...przypomina mi się to jak w TVP puszczają remis na Wembley z przed 30 lat i nie wiem co w tym takiego fascynującego?! :think:

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 23:45

Siewier pisze:Niech mi ktos laskawie wytlumaczy, co w tej stronie moze sie jakiemukolwiek kibicowi Juventusu podobac ?

Ubliża kazdemu,kto sie indentyfikuje z Juventusem.

Może coś palił i go poniosło ? :think:

Juve11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 23:48

Stary...
Ty sie zastanów zanim palniesz jakiś temat...
Ty nas nie wzruszyłeś.. Ty nas zirytowałeś...
Nie chce tego komentowac..:/

Poprostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :angry:

Jedyne Co Warte W Mym Życiu, Jest We Włoszech...
Juve...!!
"Juve, storia di un grande amore
bianco che abbraccia il nero
coro che si alza davvero per te"
.::misiek16::.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 00:00

Juve 29 Scudetto ! by AntiMilan &#183; Jul 18, 06 - 2:56 PM
Tak wyglądał mój wpis po wejściu na te strone ! :twisted:
Odebrali nam mistrzostwo, a zasłużyliśmy na nie !!!!!

pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 07:20

merfi99 brawo za temat :doh: Strana pozbawiona gustu i smaku, włącznie ze wstępem. Mi się łzy do oczu cisną, że na świecie są tacy ludzie, którzy wzruszają się na widok zebry modlącej się nad grobem Juve. Prawdziwy kibic się nie wzrusza, bo wie, że Juve nie umarło. Niewiem po co ten temat, chyba tylko po to,żeby zdenerwować kibiców! :angry:

PS. http://www.italiancommerce.com/antijuve/cat042.htm kup sobie taką koszulkę i się do niej wzruszaj :/

BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 07:46

Widziałem już tą strone i przyznam, że nie sposób mi wyznać mego zdziwienia :shock: Juve, które było wielkie ?? Kolego przecież ono nadal jest wielkie, a to, że przydażyła nam się taka smutna sprawa jak degradacja nic nie znaczy. Przecież to nie przez piłkarzy spadliśmy, tylko przez machlojki jednego pana. Nie widzę w tej stronie nic ciekawego, po za tym, że zrobił ją człowiek, pewnie, nie znający się na prawdziwej fascynacji i kibicowaniu. Szacunek powinien być. Bo ciekawe czy jakby ktoś zrobił taką stronę o jego klubie, to co by powiedział... :evil: Forza Juve !

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 08:30

Faktycznie, nie widzę powodu, by się czymkolwiek przejmować.
Juve jest wielkim klubem.
Chwilowo jest w naprawdę złej sytuacji, dlatego wszyscy, którzy nienawidzili Juve teraz triumfują - teraz jest ich czas. Niech się śmieją, zamkniemy im usta szybkim powrotem na szczyt.

Dirty mind
m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 09:33

merfi99 pisze:podoba mi sie ten wstep do niej
merfi99 pisze:nie chodzilo mi o to ze to stronka przeciw juve tylk o to ze mozna tak w przenosni ujac ze juve umarlo
Naprawde sądzisz że ironiczne ujęcie śmierci ( :?: ) Juve jest fajne dla kibiców tego klubu :?: - LOL :prochno:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 11:10

Siewier pisze:Co w tym fajnego ? :angry:
No wlasnie, ja tez nie potrafie tego zrozumiec :| A tak wogule, to tak jak ktos juz tu wspomnial: takie rzeczy najlepiej ignorowac. Dla mnie sam fakt stworzenia takiej strony jest czyms chorym. To trzeba byc juz naprawde niezle zakompleksionym, zeby tak bardzo wyrazac swoja niechec do danego klubu :think: Oczywiscie nikt nikomu nie zabroni nienawidzic Juve, ale po co takie rzeczy. Dla mnie to juz jest przesada :angry:

Zablokowany