Hymn Włoch
- Daniel_FCJ
 - Juventino

poszukuje hymnu Włoch posiada ktoś albo wie skad moge ściągnąć?? z góry thx 

FORZA JUVE!!!!!!
						- Swider10
 - Juventino

http://www.italia-italia.info/004_inno.htm  <---- tu masz informacje o tworcy hymnu słowa po Włosku i Polsku no i (całkiem na dole) plik do ściągnięcia.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
						"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Bukol87
 - Juventino

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej. 
#TeamBukol
						#TeamBukol
- Michal87
 - Juventino

- Daniel_FCJ
 - Juventino

dzięki bardzo 

FORZA JUVE!!!!!!
						- white_wolv
 - Juventino

czy ktorys z tych plikow jest z vocalem czy sa to same melodie?
bo poszukuje wersji wykonywanej przez pilkarzy i kibicow przed meczem.

- forza bianco-neri
 - Juventino

Juve per Sempre
						- M.
 - Juventino

Hymn przed meczem Włochy - Szwecja (Euro 2004). Proszę zwrócić uwagę na długi wstęp, którego nie było przed ostatnim spotkanie z Ghaną i fantastyczne zachowanie naszej gwiazdy - Tottiego :? .white_wolv pisze:czy ktorys z tych plikow jest z vocalem czy sa to same melodie?
:roll:
						- Ultras
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 7 razy

A czy mógłbyś Diego wrzucić to na inny serwer? ponieważ ze ściąganiem z rapidshare od zawsze mam problemyDiego pisze:Hymn przed meczem Włochy - Szwecja (Euro 2004). Proszę zwrócić uwagę na długi wstęp, którego nie było przed ostatnim spotkanie z Ghaną i fantastyczne zachowanie naszej gwiazdy - Tottiego :? .white_wolv pisze:czy ktorys z tych plikow jest z vocalem czy sa to same melodie?
edit: dzięki
					Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2006, 10:15 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

- M.
 - Juventino

Już wrzucam hymn na uploading. Za chwilę dam link.UlTrAs pisze:A czy mógłbyś Diego wrzucić to na inny serwer? ponieważ ze ściąganiem z rapidshare od zawsze mam problemyDiego pisze:Hymn przed meczem Włochy - Szwecja (Euro 2004). Proszę zwrócić uwagę na długi wstęp, którego nie było przed ostatnim spotkanie z Ghaną i fantastyczne zachowanie naszej gwiazdy - Tottiego :? .white_wolv pisze:czy ktorys z tych plikow jest z vocalem czy sa to same melodie?
Edit:
Hymn przed meczem Włochy - Szwecja (Euro 2004) - uploading.
						- DamKam
 - Juventino

A ma ktos moze hymn Wloch wykonany podczas ceremonii otwarcia Igrzysk Olimpijskich w Turynie 2006 przez mala dziewczynke 
 Z gory wielkie dzieki :!: 
Swoja droga najbardziej podoba mi sie wykonanie Fratelli d'Italia tifosich na stadionie

Swoja droga najbardziej podoba mi sie wykonanie Fratelli d'Italia tifosich na stadionie
- wloski
 - Juventino

On, mi przypomina takie zwierze... Lame, która pluje, charka i żuje, ja tego gościa nie lubie, bo jest tak pospolity i głupi, że się w pale Ajsztajna nie mieściDiego pisze:Proszę zwrócić uwagę na długi wstęp, którego nie było przed ostatnim spotkanie z Ghaną i fantastyczne zachowanie naszej gwiazdy - Tottiego :? .
- PrzemasJuve
 - Juventino

Hymn Wloch jest przepiekny! ma moze ktos z was hymn jak spiewali tifosi w sparingu Wloch z Niemcami??to bylo cos pieknego! caly stadion machal wloskimi choragiewkami w rytm hymnu..wszyscy spiewali..az ciary na plecach mialem!
P.S. nauczylem sie 1 zwrotki nawet i spiewam zawsz enameczach jak co
:D hehe

P.S. nauczylem sie 1 zwrotki nawet i spiewam zawsz enameczach jak co
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
						- M.
 - Juventino

Jeśli ktoś poda mi nazwę programu, dzięki któremu wytnę fragment z filmu w formacie .rmvb, to zamieszczę i to wykonanie hymnu.PrzemasJuve pisze:Hymn Wloch jest przepiekny! ma moze ktos z was hymn jak spiewali tifosi w sparingu Wloch z Niemcami??to bylo cos pieknego! caly stadion machal wloskimi choragiewkami w rytm hymnu..wszyscy spiewali..az ciary na plecach mialem!