Alex Del Piero "Last Opportunity..." by Mateusszek
- Mateo
- Juventino
Alex Del Piero „Last Opportunity To Success With Azzurri” by Mateusszek

Przedstawiam wam moją kolejną pracę, tym razem o Alessandro Del Piero. Na pewno nie jest to tak ambitna i duża produkcja jak w przypadku mojego poprzedniego filmiku o Baggio, było to dla mnie raczej coś w rodzaju treningu. Wydawać się może, że jest to kolejna kompilacja o Pinturicchio, jakich już mieliśmy mnóstwo. Jednak moja praca przedstawia dotychczasową karierę Del Piero w reprezentacji Włoch, a tego wcześniej na forum nie mieliśmy.
Jak wskazuje tytuł, rozpoczęte już Mistrzostwa Świata mogą być ostatnią szansą dla Alexa na odniesienie sukcesu ze Squadra Azzurra, a tego mu do bogatej kolekcji brakuje. Filmik przypomina dotychczasowe występy Alexa w drużynie narodowej. Mam nadzieję, że te najlepsze nadejdą na niemieckim mundialu i Del Piero poprowadzi swój zespół do sukcesu na tej imprezie.
Oto informacje na temat mojej pracy:
tytuł: Alex Del Piero „Last Opportunity To Success With Azzurri”
autor: Mateusszek
długość: 3.40 min
wielkość: 33 mb
specjalnie dla: Juvepoland
podziękowania: Adi666666, Coolfi, Malutki, Ti_Amo_Juventus_Dragon
muzyka: Hoobastank – Same Direction, Fort Minor – Remember The Name
LINK: Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
Jeśli będziecie mieć problem z tym bezpośrednim linkiem, to wejdźcie do mojego folderu na tv.isg.si i wybierzcie plik Alex_Del_Piero_Last_Opportunity.
Mam nadzieję, że pomimo 3/4 dnia spędzanego przed telewizorem, znajdziecie czas na obejrzenie mojej kompilacji. Czekam na recenzję i życzę miłego oglądania.

Przedstawiam wam moją kolejną pracę, tym razem o Alessandro Del Piero. Na pewno nie jest to tak ambitna i duża produkcja jak w przypadku mojego poprzedniego filmiku o Baggio, było to dla mnie raczej coś w rodzaju treningu. Wydawać się może, że jest to kolejna kompilacja o Pinturicchio, jakich już mieliśmy mnóstwo. Jednak moja praca przedstawia dotychczasową karierę Del Piero w reprezentacji Włoch, a tego wcześniej na forum nie mieliśmy.
Jak wskazuje tytuł, rozpoczęte już Mistrzostwa Świata mogą być ostatnią szansą dla Alexa na odniesienie sukcesu ze Squadra Azzurra, a tego mu do bogatej kolekcji brakuje. Filmik przypomina dotychczasowe występy Alexa w drużynie narodowej. Mam nadzieję, że te najlepsze nadejdą na niemieckim mundialu i Del Piero poprowadzi swój zespół do sukcesu na tej imprezie.
Oto informacje na temat mojej pracy:
tytuł: Alex Del Piero „Last Opportunity To Success With Azzurri”
autor: Mateusszek
długość: 3.40 min
wielkość: 33 mb
specjalnie dla: Juvepoland
podziękowania: Adi666666, Coolfi, Malutki, Ti_Amo_Juventus_Dragon
muzyka: Hoobastank – Same Direction, Fort Minor – Remember The Name
LINK: Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
Jeśli będziecie mieć problem z tym bezpośrednim linkiem, to wejdźcie do mojego folderu na tv.isg.si i wybierzcie plik Alex_Del_Piero_Last_Opportunity.
Mam nadzieję, że pomimo 3/4 dnia spędzanego przed telewizorem, znajdziecie czas na obejrzenie mojej kompilacji. Czekam na recenzję i życzę miłego oglądania.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2006, 23:26 przez Mateo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mr Cezary
- Juventino
Filmik mi się jako tako oglądało. Fajnie, że wreszcie jakaś kompilka z Alexem w reprezentacji. Szkoda, bo spodziewałem się czegoś więcej. Po obejrzeniu Remember this Name i Will great Del Piero come back oczekiwałem również opadnięcia szczeny. Tym czasem filmik zaledwie dobry w moich oczach. Zdaję sobie jednak sprawę, że materiałów z reprezentacji o Alexie nie ma za wiele. Piosenka jakoś tak mi nie pasuje zabardzo do tych goli i efektownych zagrań. Ale to moja subiektywna ocena. Jak dla mnie 3/6.
- Railis
- Qualità Juventino
No Mateusszek, widze że nie próżnujesz.
Filmik mi się bardzo podobał. Alex w reprezentacji to nie jest wdzięczny temat do kompili, ponieważ materiałów jest mało i są w słabej jakości. Mimo wszystko świetnie to wyszło.
Muzyka - kwestia gustu, ale mi się podobało. Wg mnie pasuje do Alexa i jego zagrań. Ale patrząc na zamiar kompilki, że chciała pokazać że to ostatnia szansa dla Alexa na poprowadzenie Italii do zwycięztwa to dałbym coś bardziej podniosłego. Ale kompilacja przedstawiała głównie zagrania i gole Alexa, a tekst o szansie jest tylko wtrącony więc wszystko jest OK. Ocena 5/6
Technika - No tu to napewno nie odstępujesz od swojego wysokiego poziomu. Wszystko się super zgrywa z muzyką, fajne efekty, które nie są przesadzone. Dałeś "Picture in Picture" co się ładnie prezentowało. Co tu dużo mówić, jest extra. Ocena 5+/6
Całokształt - Materiały ładnie posklejane, wszystko przechodzi płynnie, brak jakichkolwiek zgrzytów i wszystko trzyma się kupy. Kolejna super kompilacja w twoim wykonaniu. Ocena 5+/6
POZDRAWIAM
Filmik mi się bardzo podobał. Alex w reprezentacji to nie jest wdzięczny temat do kompili, ponieważ materiałów jest mało i są w słabej jakości. Mimo wszystko świetnie to wyszło.
Muzyka - kwestia gustu, ale mi się podobało. Wg mnie pasuje do Alexa i jego zagrań. Ale patrząc na zamiar kompilki, że chciała pokazać że to ostatnia szansa dla Alexa na poprowadzenie Italii do zwycięztwa to dałbym coś bardziej podniosłego. Ale kompilacja przedstawiała głównie zagrania i gole Alexa, a tekst o szansie jest tylko wtrącony więc wszystko jest OK. Ocena 5/6
Technika - No tu to napewno nie odstępujesz od swojego wysokiego poziomu. Wszystko się super zgrywa z muzyką, fajne efekty, które nie są przesadzone. Dałeś "Picture in Picture" co się ładnie prezentowało. Co tu dużo mówić, jest extra. Ocena 5+/6
Całokształt - Materiały ładnie posklejane, wszystko przechodzi płynnie, brak jakichkolwiek zgrzytów i wszystko trzyma się kupy. Kolejna super kompilacja w twoim wykonaniu. Ocena 5+/6
POZDRAWIAM
- JuventinoPS
- Juventino
- Bukol87
- Juventino
Widze Mateusszek ze ostro sie zabrales do roboty:-D
coz moge powiedziec.... kompilacja bardzo fajna po wysmienitym filmiku o Baggio przyszedl czas na kompilke lekka i przyjemna w dodatku nawiazujaca do wydarzen wspolczesnych. Naleza ci sie wielkie brawa za zgromadzenie materialow(nie zapomiajmy oczywicie o osobach ktore Ci pomagaly :-D ) dla nich rowniez naleza sie gratulacje. Technika jak zwykle na bardzo dobrym poziomie. Wszystko zrobione jest z gustem bez zbednych efektow. Mi osobiscie muzyka nie bardzo sie podobala ale to tylko i wylacznie twoja wina bo zdarles mi psyche dzieki Remember the name - teraz zawsze ogladajac filmiki o alexie strasznie brakuje mi tej muzy Fort Minor oczywiscie utwor ten pojawil sie na koniec twojej kompiliki co jeszce bardziej mnie rozdraznilo :-D
Moja ocena 5/6
Wydaje mi sie ze po swoich dwoch swietnych kompilacjach o Alexie stworzenie kompilki o tym zawodniku ktora pochlonie organizmy ludzkie i wstrzasie ich sercami :-D jest rzecza arcytrudna mozna powiedziec ze wrecz niemozliwa.
Great work Mr Mateusszek!8)
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na kolejne dzielo(mam cicha nadzieje ze arcydzielo) :-D
coz moge powiedziec.... kompilacja bardzo fajna po wysmienitym filmiku o Baggio przyszedl czas na kompilke lekka i przyjemna w dodatku nawiazujaca do wydarzen wspolczesnych. Naleza ci sie wielkie brawa za zgromadzenie materialow(nie zapomiajmy oczywicie o osobach ktore Ci pomagaly :-D ) dla nich rowniez naleza sie gratulacje. Technika jak zwykle na bardzo dobrym poziomie. Wszystko zrobione jest z gustem bez zbednych efektow. Mi osobiscie muzyka nie bardzo sie podobala ale to tylko i wylacznie twoja wina bo zdarles mi psyche dzieki Remember the name - teraz zawsze ogladajac filmiki o alexie strasznie brakuje mi tej muzy Fort Minor oczywiscie utwor ten pojawil sie na koniec twojej kompiliki co jeszce bardziej mnie rozdraznilo :-D
Moja ocena 5/6
Wydaje mi sie ze po swoich dwoch swietnych kompilacjach o Alexie stworzenie kompilki o tym zawodniku ktora pochlonie organizmy ludzkie i wstrzasie ich sercami :-D jest rzecza arcytrudna mozna powiedziec ze wrecz niemozliwa.
Great work Mr Mateusszek!8)
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na kolejne dzielo(mam cicha nadzieje ze arcydzielo) :-D
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Michal87
- Juventino
Kompilacja bardzo fajna, ale to temat filmu nie pozwolił chyba Mateusszkowi do końca rozwinąć skrzydeł w tej kompilacji. Jak wiemy wszyscy bardzo ciężko jest znaleźć materiały o Alexie z reprezentacji.
Natomiast bardzo podoba mi sie muzyka, która oddaje dynamizm gry Alexa. Zaletą filmu jest ukazanie wzlotów i upadków Del Piero w reprezentacji, których jak wiemy było sporo. Jak dla mnie można by było dać więcej efektów. Ale ogólnie kompilacja na plus.
Moja ocena: 4+/6
Natomiast bardzo podoba mi sie muzyka, która oddaje dynamizm gry Alexa. Zaletą filmu jest ukazanie wzlotów i upadków Del Piero w reprezentacji, których jak wiemy było sporo. Jak dla mnie można by było dać więcej efektów. Ale ogólnie kompilacja na plus.
Moja ocena: 4+/6

- Adi666666
- Juventino
Kompila bardzo dobra
, podobała mi się opcja z tym obrazkiem w rogu ekranu :-D , temat kompilacji może troche ograniczył rozwinięcie przez Ciebie skrzydeł. Podobało mi się również to, że nie przesadziłes z efektami, moim zdaniem jest to bardzo duży plus bo w takiej dziele nadmierna ilość efektów strasznie by raziła. Co warte jest podkreślenia dałeś bardzo dobra żywą muzyke, nie ma co ukrywać że takie kompilacje ogląda się lepiej , bo ( czuje się to coś & niechce się spać)
Zakończenie jest megaśne zresztą jak kompilacja z której je wziołeś 8) "Remember This Name"
Ogolna ocena to +5 /6

Ogolna ocena to +5 /6

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- naros
- Juventino
Mateusszek to zdecydowanie najlepszy kompilator forum JP. Tą pracą przypieczętował sobie to miano. Genialna prac, jest pod wielkim wrażeniem. Nie bede juz dłuzej pisać bo zaraz mecz. Poprost 5 z bardzo dużym plusem/6.
pozdrawiam
pozdrawiam

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Vincitore
- Juventino
Długo już nic nie ściagałem , więc postanowiłem ściagnąć tę produkcje. Nie zawiodłem się , i z pewnością nie żałuje mojego miejsca na dysku , szczególnie do gustu przypadło mi zakończenie tej kompilacji. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to do napisu Mateusszek na dole, ale to nie zmienia faktu że kompilacja jest bardzo dobra i bardzo mi się podobała, nareszcie doczekałem sie kompilacji o Del Piero w kadrze, respect dla Ciebie i powodzenia w tworzeniu kolejnych filmików.
- mesju
- Qualità Juventino
Obiecałem, że napiszę kilka słów od siebie. Sorki, że tak długo z tym zwlekałem.
Niestety nie powiem nic, czego nie powiedzieli poprzednicy. Mateusszek udowodnił, że nie na darmo został wybrany najlepszym kompilatorem. Aby stworzyć ten filmik potrzebował tylko kilku dni. Naprawdę - mistrzostwo. Nie będę wychwalać muzyki, ilości materiałów, zgrania, itd. bo to wszystko już zostało powiedziane.
Mateusszek idealnie trafia w mój gust jeśli chodzi o sportowe kompilacje.
Z mojej strony gratuluje wielkich umiejętności.
Czekam na coś, co rzuci mnie na kolana (bo ta kompilka to przecież tylko trening)

Niestety nie powiem nic, czego nie powiedzieli poprzednicy. Mateusszek udowodnił, że nie na darmo został wybrany najlepszym kompilatorem. Aby stworzyć ten filmik potrzebował tylko kilku dni. Naprawdę - mistrzostwo. Nie będę wychwalać muzyki, ilości materiałów, zgrania, itd. bo to wszystko już zostało powiedziane.
Mateusszek idealnie trafia w mój gust jeśli chodzi o sportowe kompilacje.
Z mojej strony gratuluje wielkich umiejętności.
Czekam na coś, co rzuci mnie na kolana (bo ta kompilka to przecież tylko trening)

- forza bianco-neri
- Juventino
Krótko i na temat:
Jakość samego wideo- średnia, nie wiem może taka kompresja... nie wpływa to jednak jakoś znacząco na przyjemność z oglądania...
Dobór materiału - mocno poprawny, nie wiem jak ocenić chronologie - jednak myślę że bramki są dobrze "ułożone" - przynajmniej fajne wstawki z inału Euro 2000 i PŚ 2002... wstawki nie tylko bramkowe - dobrze ale jakby troche za mało...
muzyka - dobrze dobrana, a same creditsy to już mistrzostwo świata !!
drobne rzeczy które akurat mnie denerwowały - nie lubie kiedy gdzieś w rgach przez cały film widnieje jakiś napis - w tym przypadku nick autora (moim zdaniem wystarczy, że na począku jest info od autora) i to chyba tylko tyle "wad"
ogólnie kompilacje oceniam dobrze, są wstawki z prezentacją, z odśpiewania hymnu, potem przejście do bramek, stwarzanych sytuacji, kompilacja naprawde dobrze pomyślana, może jako muzyke można było dać hymn Włoch oraz squadra azurra...
ocena 5/6
Jakość samego wideo- średnia, nie wiem może taka kompresja... nie wpływa to jednak jakoś znacząco na przyjemność z oglądania...
Dobór materiału - mocno poprawny, nie wiem jak ocenić chronologie - jednak myślę że bramki są dobrze "ułożone" - przynajmniej fajne wstawki z inału Euro 2000 i PŚ 2002... wstawki nie tylko bramkowe - dobrze ale jakby troche za mało...
muzyka - dobrze dobrana, a same creditsy to już mistrzostwo świata !!
drobne rzeczy które akurat mnie denerwowały - nie lubie kiedy gdzieś w rgach przez cały film widnieje jakiś napis - w tym przypadku nick autora (moim zdaniem wystarczy, że na począku jest info od autora) i to chyba tylko tyle "wad"
ogólnie kompilacje oceniam dobrze, są wstawki z prezentacją, z odśpiewania hymnu, potem przejście do bramek, stwarzanych sytuacji, kompilacja naprawde dobrze pomyślana, może jako muzyke można było dać hymn Włoch oraz squadra azurra...
ocena 5/6
Juve per Sempre
- Mateo
- Juventino
Dodaję nowego linka do mojego filmiku, z downloadu na JuvePoland. Szkoda, że moja najnowsza praca ma tak mało recenzji, do których was zachęcam. Argumentuje to oczywiście mundialem
. Więcej informacji na temat kompilacji, można znaleźć w pierwszym poście.
Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
Za dotychczasowe oceny serdeczne dzięki! 8)
Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)
Za dotychczasowe oceny serdeczne dzięki! 8)