Scudetto nr 29 !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 16:55

W pięknym stylu zdobyliśmy kolejne Scudetto, ale chyba nikomu nie jest do śmiechu w perspektywie ostatnich wydarzeń... Ciekawi mnie właśnie Wasze uczucie związane ze zdobyciem mistrzostwa, wypowiadajcie się...

Capo di tutti capi
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:00

Kurde...no nie moge uwierzyć :twisted: naprawde nie byłem pewien czy damy rade wygrać ten mecz, ale piłkarze pokazali, ze nie obchodzi ich to co się dzieje na górze i, ze to oni są głównymi i jedynymi mam nadzieje autorami 29. mistrzostwa Włoch :bravo:

FORZA JUVE ! ! !

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
gloria_victis

Szczakowianin
Szczakowianin
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:02

Z przyjemnością wypowiem się odnośnie moich uczuć względem 29 Scudetto.
Powiem krótko i treściwie- jeśli zostało wywalczone uczciwie to się cieszę. Jednak jeżeli na jakimkolwiek etapie walki pojawiły się machloje... to mi wstyd. Mecz był widowiskowy i ciekawy, więc cieszmy się póki możemy. Dopóki gramy z zespołami z pierwszej półki włoskiej piłki jest co oglądać. Liczę, że w przyszłym sezonie wciążbędziemy rywalizować z zespołami z Serie A i wciąż będziemy posiadali na koncie trofea.

"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:03

Del Piero jest Bogiem, on jest najlepszy, a my mamy mistrza, chciało by się powiedziec Śmiech przez łzy, bo nie wiadomo co to będzie, piękny gest Capello który wprowadził Abbiatiego :D Grande... !

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:05

fen pisze:W pięknym stylu mistrzostwo zdobyła Barcelona ! Juventus i piękny styl ['] Serie C wita !!
Miałem na myśli między innymi tylko 1 (!!!) porażkę w przeciągu całego sezonu... a to, że Barcelona zdobyła w "pięknym stylu" mistrza zawdzięcza temu, że reszta zespołów w LaLiga zaprezentowała się poniżej oczekiwań i nie stanowili konkurencji dla Barcy...

Capo di tutti capi
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:07

GRAZIE DEL PIERO! GRAZIE!
Juventus ma 29 scudetto...radośc nie do końca w pełni, ale jedno wiem
My God is Alex!

Obrazek
gandalf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:08

fen pisze:W pięknym stylu mistrzostwo zdobyła Barcelona ! Juventus i piękny styl ['] Serie C wita !!
Milanisci zazdroszczą?
Ja kibicem Juve bede nawet w SerieD z ciekawością a zarazem niepokojem czekam an rozwój wydarzeń.

Forza Grande Juve
Obrazek
burhell

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:08

Mistrzostwo jest mistrzostwem :) Ja mam tylko nadzieje ze Juve nie rozpocznie kolejnego sezonu w Serie C... FORZA JUVE!!!

Jeden klub łączy nas!!! Nasz Miłość Duma Wiara co PrzetrwaAłA w NAs!!!
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:09

FORZA GRANDE JUVE !!! GRANDE CAMPIONE D'ITALIA 2005/06 !!!!!

Mam nadzieję, że nie sprłni się czarny scenariusz i że nie odbiorą nam tego :/

Póki co cieszmy się z tego !!!

Dziękuję całej ekipie JP za solidną pracę w tym sezonie. Bravo za błyskawiczne umieszczenie loga z 29 scudetto na stronie głównej.

Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:09

gloria_victis pisze:Z przyjemnością wypowiem się odnośnie moich uczuć względem 29 Scudetto.
Powiem krótko i treściwie- jeśli zostało wywalczone uczciwie to się cieszę. Jednak jeżeli na jakimkolwiek etapie walki pojawiły się machloje... to mi wstyd. Mecz był widowiskowy i ciekawy, więc cieszmy się póki możemy. Dopóki gramy z zespołami z pierwszej półki włoskiej piłki jest co oglądać. Liczę, że w przyszłym sezonie wciążbędziemy rywalizować z zespołami z Serie A i wciąż będziemy posiadali na koncie trofea.
Święte słowa, to jest teraz najważniejsze,ale i tak maluje włosy na czarno-biało :D
PS:Sorry za brak edycji ale nie chcialo mi sie:)

Obrazek
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:11

hara pisze:W pięknym stylu zdobyliśmy kolejne Scudetto
No nie powiedziałbym że w takim pięknym. Mieliśmy ogromną przewagę nad Milanem, bodajże 12 punktów i ją przepaściliśmy. Moim zdaniem to wina Capello który zamiast wprowadzać rotację, cały czas stawiał na ten sam skład i to się zemściło. Piłkarze byli zmęczeni i nie mieli siły grać na dwóch frontach.

No ale to wszystko jest teraz nie ważne. Mamy mistrza. 29 Scudetto jest Nasze... narazie. Musimy cierpliwie czekać na wyrok sądu, i wtedy się okaże czy w następnym sezonie będziemy mogli grać w LM, no i czy odbiorą nam tytuły mistrza z ostatnich dwoch lat.
Pożyjemy zobaczymy.

Grande Juve, Vinci Per Noi
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:12

JUVE JUVE la Campioni D' Italia 2006!!

JUVENTUS MISTRZEM WŁOCH!!
Narazie trzeba się cieszyć. Cieszyć i miec nadzieję na to, że Juventus nie zostanie zdegradowany do Serie B.
Sezon był ciężki. Kolejny raz nie udało się zdobyć Ligi Mistrzów, lae za to mamy kolejne Scudetto. FORZA JUVE!!

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:13

Dziwne uczucie troche, rok temu chodziłem bardzo szczęśliwy po zdobyciu mistrzostwa. teraz scudetto zostało zdobyte w cieniu tak wielkiej afery, i ciągle mam w głowie to, co grozi klubowi za te machlojki

Mimo wszystko mam jokera na twarzy, bo trzeba się cieszyć, a co będzie w przyszłości to będzie, narazie jesteśmy najlepsi.

fajnie, ze bramki zdobył duet treze del piero, potwierdza to dobrą formę obu zawodników przez cały sezon. Mam nadzieje, ze będziemy ich widziec w następnych sezonach w barwach juve, bo nie wyobrazam sobie bez nich naszego ataku.

Ide na piwko .... :D

grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:14

Scudetto 29 dla Juve :!: Co bedzie potem to zobaczymy. Nasi piłkarze pokazali, że są z klubem i w tak cięzkich chwilach. Zmobilizowali się i wygrali to spotkanie. A czy zdobyliśmy mistrzostwo uczciwie, to dowiemy sie niedługo. Szkoda, że atmosfera nie jst taka, jak choćby rok temu :( Ja osobiście jestem szczęsliwy. Jestem pełen podziwu dla naszych piłkarzy i trenera. Niestety dzieki takim osobom jak Moggi nasza radość jest mniejsza. Mistrzostwo Włoch (trofeum, na które czekaliśmy cały sezon) stało się sprawą drugoplanową.
Cieszmy sie póki możemy :-D FORZA JUVE :!:

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 maja 2006, 17:21

No i mamy już 29 Scudetto. :whistle:
Nie jestem aż tak szczęsliwy jak przed rokiem gdy jeszcze nie wiedziałem o tej aferze. :doh: :|
Miejmy nadzieję iż nie odbiorą nam jakiegoś scudetto i nie zdegradują niżej.

Juve Campioni D'Italia 29

ODPOWIEDZ