Scudetto nr 29 !!!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W pięknym stylu zdobyliśmy kolejne Scudetto, ale chyba nikomu nie jest do śmiechu w perspektywie ostatnich wydarzeń... Ciekawi mnie właśnie Wasze uczucie związane ze zdobyciem mistrzostwa, wypowiadajcie się...
Capo di tutti capi
- nookie
- Juventino
Kurde...no nie moge uwierzyć :twisted: naprawde nie byłem pewien czy damy rade wygrać ten mecz, ale piłkarze pokazali, ze nie obchodzi ich to co się dzieje na górze i, ze to oni są głównymi i jedynymi mam nadzieje autorami 29. mistrzostwa Włoch
FORZA JUVE ! ! !

FORZA JUVE ! ! !
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- gloria_victis
- Szczakowianin
Z przyjemnością wypowiem się odnośnie moich uczuć względem 29 Scudetto.
Powiem krótko i treściwie- jeśli zostało wywalczone uczciwie to się cieszę. Jednak jeżeli na jakimkolwiek etapie walki pojawiły się machloje... to mi wstyd. Mecz był widowiskowy i ciekawy, więc cieszmy się póki możemy. Dopóki gramy z zespołami z pierwszej półki włoskiej piłki jest co oglądać. Liczę, że w przyszłym sezonie wciążbędziemy rywalizować z zespołami z Serie A i wciąż będziemy posiadali na koncie trofea.
Powiem krótko i treściwie- jeśli zostało wywalczone uczciwie to się cieszę. Jednak jeżeli na jakimkolwiek etapie walki pojawiły się machloje... to mi wstyd. Mecz był widowiskowy i ciekawy, więc cieszmy się póki możemy. Dopóki gramy z zespołami z pierwszej półki włoskiej piłki jest co oglądać. Liczę, że w przyszłym sezonie wciążbędziemy rywalizować z zespołami z Serie A i wciąż będziemy posiadali na koncie trofea.
"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Miałem na myśli między innymi tylko 1 (!!!) porażkę w przeciągu całego sezonu... a to, że Barcelona zdobyła w "pięknym stylu" mistrza zawdzięcza temu, że reszta zespołów w LaLiga zaprezentowała się poniżej oczekiwań i nie stanowili konkurencji dla Barcy...fen pisze:W pięknym stylu mistrzostwo zdobyła Barcelona ! Juventus i piękny styl ['] Serie C wita !!
Capo di tutti capi
- gandalf
- Juventino
- Gregor del Ptasior
- Juventino
FORZA GRANDE JUVE !!! GRANDE CAMPIONE D'ITALIA 2005/06 !!!!!
Mam nadzieję, że nie sprłni się czarny scenariusz i że nie odbiorą nam tego
Póki co cieszmy się z tego !!!
Dziękuję całej ekipie JP za solidną pracę w tym sezonie. Bravo za błyskawiczne umieszczenie loga z 29 scudetto na stronie głównej.
Mam nadzieję, że nie sprłni się czarny scenariusz i że nie odbiorą nam tego

Póki co cieszmy się z tego !!!
Dziękuję całej ekipie JP za solidną pracę w tym sezonie. Bravo za błyskawiczne umieszczenie loga z 29 scudetto na stronie głównej.
- Solaris
- Juventino
Święte słowa, to jest teraz najważniejsze,ale i tak maluje włosy na czarno-białogloria_victis pisze:Z przyjemnością wypowiem się odnośnie moich uczuć względem 29 Scudetto.

PS:Sorry za brak edycji ale nie chcialo mi sie:)

- kubinho 10
- Juventino
No nie powiedziałbym że w takim pięknym. Mieliśmy ogromną przewagę nad Milanem, bodajże 12 punktów i ją przepaściliśmy. Moim zdaniem to wina Capello który zamiast wprowadzać rotację, cały czas stawiał na ten sam skład i to się zemściło. Piłkarze byli zmęczeni i nie mieli siły grać na dwóch frontach.hara pisze:W pięknym stylu zdobyliśmy kolejne Scudetto
No ale to wszystko jest teraz nie ważne. Mamy mistrza. 29 Scudetto jest Nasze... narazie. Musimy cierpliwie czekać na wyrok sądu, i wtedy się okaże czy w następnym sezonie będziemy mogli grać w LM, no i czy odbiorą nam tytuły mistrza z ostatnich dwoch lat.
Pożyjemy zobaczymy.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Michael900
- Juventino
JUVE JUVE la Campioni D' Italia 2006!!
JUVENTUS MISTRZEM WŁOCH!!
Narazie trzeba się cieszyć. Cieszyć i miec nadzieję na to, że Juventus nie zostanie zdegradowany do Serie B.
Sezon był ciężki. Kolejny raz nie udało się zdobyć Ligi Mistrzów, lae za to mamy kolejne Scudetto. FORZA JUVE!!
JUVENTUS MISTRZEM WŁOCH!!
Narazie trzeba się cieszyć. Cieszyć i miec nadzieję na to, że Juventus nie zostanie zdegradowany do Serie B.
Sezon był ciężki. Kolejny raz nie udało się zdobyć Ligi Mistrzów, lae za to mamy kolejne Scudetto. FORZA JUVE!!
- The_Sickness
- Juventino
Dziwne uczucie troche, rok temu chodziłem bardzo szczęśliwy po zdobyciu mistrzostwa. teraz scudetto zostało zdobyte w cieniu tak wielkiej afery, i ciągle mam w głowie to, co grozi klubowi za te machlojki
Mimo wszystko mam jokera na twarzy, bo trzeba się cieszyć, a co będzie w przyszłości to będzie, narazie jesteśmy najlepsi.
fajnie, ze bramki zdobył duet treze del piero, potwierdza to dobrą formę obu zawodników przez cały sezon. Mam nadzieje, ze będziemy ich widziec w następnych sezonach w barwach juve, bo nie wyobrazam sobie bez nich naszego ataku.
Ide na piwko ....
Mimo wszystko mam jokera na twarzy, bo trzeba się cieszyć, a co będzie w przyszłości to będzie, narazie jesteśmy najlepsi.
fajnie, ze bramki zdobył duet treze del piero, potwierdza to dobrą formę obu zawodników przez cały sezon. Mam nadzieje, ze będziemy ich widziec w następnych sezonach w barwach juve, bo nie wyobrazam sobie bez nich naszego ataku.
Ide na piwko ....

- grandejuve
- Juventino
Scudetto 29 dla Juve :!: Co bedzie potem to zobaczymy. Nasi piłkarze pokazali, że są z klubem i w tak cięzkich chwilach. Zmobilizowali się i wygrali to spotkanie. A czy zdobyliśmy mistrzostwo uczciwie, to dowiemy sie niedługo. Szkoda, że atmosfera nie jst taka, jak choćby rok temu
Ja osobiście jestem szczęsliwy. Jestem pełen podziwu dla naszych piłkarzy i trenera. Niestety dzieki takim osobom jak Moggi nasza radość jest mniejsza. Mistrzostwo Włoch (trofeum, na które czekaliśmy cały sezon) stało się sprawą drugoplanową.
Cieszmy sie póki możemy :-D FORZA JUVE :!:

Cieszmy sie póki możemy :-D FORZA JUVE :!:
- Robert 10
- Juventino
No i mamy już 29 Scudetto.
Nie jestem aż tak szczęsliwy jak przed rokiem gdy jeszcze nie wiedziałem o tej aferze. :doh:
Miejmy nadzieję iż nie odbiorą nam jakiegoś scudetto i nie zdegradują niżej.
Juve Campioni D'Italia 29

Nie jestem aż tak szczęsliwy jak przed rokiem gdy jeszcze nie wiedziałem o tej aferze. :doh:

Miejmy nadzieję iż nie odbiorą nam jakiegoś scudetto i nie zdegradują niżej.
Juve Campioni D'Italia 29