DEL PIERO wreszcie doceniony
- iero10
- Juventino
ALEX DEL PIERO otrzymał tytuły:
Gentleman 2006 e la "Coppa d'Argento"
premio speciale Gentleman 2006.
źródło: http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=7781
Gratulacje ALEX!!! Chociaż w ostatnich tygodniach jedna dobra wiadomość dotycząca JUVENTUSU!!!
// ciekawi mnie jedno, jak po wynikach tej całej afery z Moggim zmieni się liczba "kibiców" JUVE......
Gentleman 2006 e la "Coppa d'Argento"
premio speciale Gentleman 2006.
źródło: http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=7781
Gratulacje ALEX!!! Chociaż w ostatnich tygodniach jedna dobra wiadomość dotycząca JUVENTUSU!!!
// ciekawi mnie jedno, jak po wynikach tej całej afery z Moggim zmieni się liczba "kibiców" JUVE......
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 23:53 przez iero10, łącznie zmieniany 1 raz.
- mesju
- Qualità Juventino
Wypada pogratulować, choć szczerze mówiąc nie mam pojęcia co to za nagrody. "Gentleman 2006" mówi samo za siebie i jeśli chodzi o kulturę na boisku, to nie znam innego piłkarza, który bardziej zasługiwałby na taka nagrodę
Czy ma ktoś więcej informacji na temat tej nagrody?
PS. Kto mi załatwi taka bluzę, jaką ma Alex na tym zdjęciu?

PS. Kto mi załatwi taka bluzę, jaką ma Alex na tym zdjęciu?

- juveman7
- Juventino
Ja też pierwsze słysze o tej nagrodzie, speciale GentelmenMr Cezary pisze:Co to za nagroda? Pierwsze słyszę :shock:

No ale i tak gratuluję , I tak Alex jest najlepszy na świecie dla mnie, największa klasa, kultura, zachowanie, profesjonalizm to cechy które odzwierciedlają Tego zawodnika.
Forza Alex

Forza Juve
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Ziolowy
- Juventino
Masz racjeMr Cezary pisze:Co to za nagroda? Pierwsze słyszę :shock: Wolałbym, żeby otrzymał Złotą Piłkę

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Jak nam nie odbiorą mistrzostw po aferze z Moggim to może i z 3 gwiazdkami sie doczekamy jego gry :?Ziolowy pisze:Masz racjeAle gratuluje Alexowi :-DOby w przyszlym sezonie tych nagrod bylo jeszcze wiecej
A najbardziej zycze Alexowi takiej nagrody, ktora sie nazywa: "29 Scudetto"
No i mam ogromna nadzieje, ze za 2 lata,na nowym stadionie Del Piero nadal bedzie swietnym pilkarzem, genialnym kapitanem druzyny z 3 gwiazdami na piersi
:-D
A co do tych nagrod to gratuluje Alexowi ( zawsze dobra i taka nagroda ) chociaz Złota piłka byłaby lepsza

- Buri
- Juventino
Nie no gratulacje ale co to za nagroda
Bardziej bym się cieszył gdyby Capello go wystawiał do podstawodej jedenastki ...

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Michal87
- Juventino
Gratulacje!! Ale taka nagroda do marne pocieszenie na to co sie dzieje teraz w klubie. Mi sie marzy żeby Alex pokazał wielką klase na MŚ i w konsekwencji tego zdobył Złotą Piłkę. Ale wiem że to są tylko pobożne życzenia ale aczkolwiek nie niemożliwe.

- Gość
Jest to podobno bardzo prestiżowa nagroda we Włoszech. Z tego co zrozumiałem z tekstu to jest to cenna nagroda dla sportowca przyznawana przez Prezydenta Italii (?). No brawo, Alex jesteś wielki.
A swoją drogą to gentelmen z niego wielki. Wspaniały człowiek i piłkarz.
P.S. Ładne zdjęcie z tą nagrodą. :]

P.S. Ładne zdjęcie z tą nagrodą. :]
- Cavenaghi_10
- Juventino
GRATULACJE !
dla najlepszego kapitana najlepszej drużyny na świecie!
Mam nadzieję że takich nagród dla Alexa będzie jeszcze wiele :!:

Mam nadzieję że takich nagród dla Alexa będzie jeszcze wiele :!:
Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
- Wonki
- Juventino
Ale można się było spodziewać, że to On dostanie tę nagrodę :-D O ile mnie pamięć nie myli to Alex już kiedyś został w ten sposób wyróżniony... nie kojarzy ktoś:?: Za tamto wydarzenie, kiedy to Cufre uderzył Del Piero w twarz, a Alex tylko się spojrzał na niego jak na głupka 
A co do tych "kibiców" to mam takie zdanie: 'dzięki' aferze Juventus "oczyści się" z sezonowców itp :twisted: To jeden z niewielu plusów całej sprawy...

A co do tych "kibiców" to mam takie zdanie: 'dzięki' aferze Juventus "oczyści się" z sezonowców itp :twisted: To jeden z niewielu plusów całej sprawy...