DEL PIERO wreszcie doceniony

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
iero10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 20:50

ALEX DEL PIERO otrzymał tytuły:
Gentleman 2006 e la "Coppa d'Argento"
premio speciale Gentleman 2006.

źródło: http://www.juventus.com/it/news/detail. ... 00&ID=7781

Gratulacje ALEX!!! Chociaż w ostatnich tygodniach jedna dobra wiadomość dotycząca JUVENTUSU!!!

// ciekawi mnie jedno, jak po wynikach tej całej afery z Moggim zmieni się liczba "kibiców" JUVE......
Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 23:53 przez iero10, łącznie zmieniany 1 raz.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 20:59

Co to za nagroda? Pierwsze słyszę :shock: Wolałbym, żeby otrzymał Złotą Piłkę :smile:

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 21:41

Wypada pogratulować, choć szczerze mówiąc nie mam pojęcia co to za nagrody. "Gentleman 2006" mówi samo za siebie i jeśli chodzi o kulturę na boisku, to nie znam innego piłkarza, który bardziej zasługiwałby na taka nagrodę :prochno: Czy ma ktoś więcej informacji na temat tej nagrody?

:bravo:

PS. Kto mi załatwi taka bluzę, jaką ma Alex na tym zdjęciu? :)

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2006, 21:48

Mr Cezary pisze:Co to za nagroda? Pierwsze słyszę :shock:
Ja też pierwsze słysze o tej nagrodzie, speciale Gentelmen :think:
No ale i tak gratuluję , I tak Alex jest najlepszy na świecie dla mnie, największa klasa, kultura, zachowanie, profesjonalizm to cechy które odzwierciedlają Tego zawodnika.
Forza Alex :dance:
Forza Juve

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
Ziolowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 22:03

Mr Cezary pisze:Co to za nagroda? Pierwsze słyszę :shock: Wolałbym, żeby otrzymał Złotą Piłkę :smile:
Masz racje :D Ale gratuluje Alexowi :-DOby w przyszlym sezonie tych nagrod bylo jeszcze wiecej :D A najbardziej zycze Alexowi takiej nagrody, ktora sie nazywa: "29 Scudetto" :D No i mam ogromna nadzieje, ze za 2 lata,na nowym stadionie Del Piero nadal bedzie swietnym pilkarzem, genialnym kapitanem druzyny z 3 gwiazdami na piersi :smile: :-D

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 22:29

Ziolowy pisze:Masz racje :D Ale gratuluje Alexowi :-DOby w przyszlym sezonie tych nagrod bylo jeszcze wiecej :D A najbardziej zycze Alexowi takiej nagrody, ktora sie nazywa: "29 Scudetto" :D No i mam ogromna nadzieje, ze za 2 lata,na nowym stadionie Del Piero nadal bedzie swietnym pilkarzem, genialnym kapitanem druzyny z 3 gwiazdami na piersi :smile: :-D
Jak nam nie odbiorą mistrzostw po aferze z Moggim to może i z 3 gwiazdkami sie doczekamy jego gry :?
A co do tych nagrod to gratuluje Alexowi ( zawsze dobra i taka nagroda ) chociaz Złota piłka byłaby lepsza :)

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 22:39

Nie no gratulacje ale co to za nagroda :/ Bardziej bym się cieszył gdyby Capello go wystawiał do podstawodej jedenastki ...

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2006, 23:00

Gratulacje!! Ale taka nagroda do marne pocieszenie na to co sie dzieje teraz w klubie. Mi sie marzy żeby Alex pokazał wielką klase na MŚ i w konsekwencji tego zdobył Złotą Piłkę. Ale wiem że to są tylko pobożne życzenia ale aczkolwiek nie niemożliwe.

Obrazek
Gość

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 15:23

Jest to podobno bardzo prestiżowa nagroda we Włoszech. Z tego co zrozumiałem z tekstu to jest to cenna nagroda dla sportowca przyznawana przez Prezydenta Italii (?). No brawo, Alex jesteś wielki. :) A swoją drogą to gentelmen z niego wielki. Wspaniały człowiek i piłkarz.

P.S. Ładne zdjęcie z tą nagrodą. :]

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2006, 16:20

Nie słyszałem dotychczas o takiej nagrodzie. No, ale gratulacje się należą. Brawo Alex!!

Z Juve na dobre i złe!
lukasinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 19:35

Del Piero jest królem i jeżeli by i jeszcze on odszedł to chyba bym się załamał.

Cavenaghi_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 19:42

GRATULACJE ! :bravo: :bravo: dla najlepszego kapitana najlepszej drużyny na świecie!
Mam nadzieję że takich nagród dla Alexa będzie jeszcze wiele :!:

Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
lukasinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 19:48

Nareszci go docenili tylko niemogę zrozumieć dlaczeg tak pózno a ta nagroda świadczy ze sie to zmieni i w przyszłości alex dostanie złota piłkę :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball: :ball:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 19:54

Gratulacje! Nareszcie Alex wyróżniony! :D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2006, 20:08

Ale można się było spodziewać, że to On dostanie tę nagrodę :-D O ile mnie pamięć nie myli to Alex już kiedyś został w ten sposób wyróżniony... nie kojarzy ktoś:?: Za tamto wydarzenie, kiedy to Cufre uderzył Del Piero w twarz, a Alex tylko się spojrzał na niego jak na głupka :bravo:

A co do tych "kibiców" to mam takie zdanie: 'dzięki' aferze Juventus "oczyści się" z sezonowców itp :twisted: To jeden z niewielu plusów całej sprawy...

Zablokowany