Fantasy Football - piłkarzyki LM
- herr_braun
- Juventino
Zapraszam do ciekawej zabawy na stronie UEFA pt. Fantasy Football.
Jest to coś w rodzaju piłkarzyków z gazeta.pl tylko że ta gra opiera się na Lidze Mistrzów.
Po krótce: chodzi o stworzenie wirtualnej drużyny, z prawdziwych piłkarzy. Każda drużyna zdobywa punkty, które są przyznawane za realne osiągnięcia (gole, asysty itp.) wybranych graczy w Lidze Mistrzów.
Stworzyłem ligę JuvePoland, ponieważ myślę że jest to ciekawa zabawa a podobna - wspomniane piłkarzyki, cieszy się sporą popularnością.
Oto kod do ligi, który należy wpisać (po zarejestrowniu się) w zakładce leagues: 23058-38985
Dokładne zasady gry(po angielsku)
FANTASY FOOTBALL
Cała gra jest oczywiście po angielsku-bawią się w nią ludzie z całego świata. Mimo to jest to angielski b. prosty, ew. problemy z chęcią wyjaśnię
Czas na robienie składów jest teoretycznie do rozpoczęcia pierwszego meczu, ale radzę zrobić to wcześniej, bowiem wtorkowymi wieczorami zdażają się tam błędy. Zwłaszcza że rejstracja i wybieranie składów jest b. mało czasochłonne.
Jest to coś w rodzaju piłkarzyków z gazeta.pl tylko że ta gra opiera się na Lidze Mistrzów.
Po krótce: chodzi o stworzenie wirtualnej drużyny, z prawdziwych piłkarzy. Każda drużyna zdobywa punkty, które są przyznawane za realne osiągnięcia (gole, asysty itp.) wybranych graczy w Lidze Mistrzów.
Stworzyłem ligę JuvePoland, ponieważ myślę że jest to ciekawa zabawa a podobna - wspomniane piłkarzyki, cieszy się sporą popularnością.
Oto kod do ligi, który należy wpisać (po zarejestrowniu się) w zakładce leagues: 23058-38985
Dokładne zasady gry(po angielsku)
FANTASY FOOTBALL
Cała gra jest oczywiście po angielsku-bawią się w nią ludzie z całego świata. Mimo to jest to angielski b. prosty, ew. problemy z chęcią wyjaśnię
Czas na robienie składów jest teoretycznie do rozpoczęcia pierwszego meczu, ale radzę zrobić to wcześniej, bowiem wtorkowymi wieczorami zdażają się tam błędy. Zwłaszcza że rejstracja i wybieranie składów jest b. mało czasochłonne.
- Gooray
- Juventino
Gra jak narazie mi się pooba choc mam jedno ale: czemu można tylko czterech piłkarzy z jednego teamu???!!! JA tu już zacząłem Juventinimi skład ustawiać a mi tu wyskakuje: too many players from Juventus! Qrde szkoda ale w sumie to dobrze bo bym drugi Juventus zrobił :-D

- kubinho 10
- Juventino
No gra się zapowiada super. Zrobiłem sobie już skład i czekam na kolejną kolejkę LM i zobaczymy co z tego wyjdzie. Szkoda że można tylko 4 zawodników z jednego klubu, ale jakoś sobie poradziłem bez kilku Juventinich. Do ligi też się zapisałem i mam nadzieję że niedługo ruszy. 

Grande Juve, Vinci Per Noi
- Jack
- Juventino
Zarejestrowalem sie juz do ligi JP,moja druzyna to Lacuna 8)
Mój skład:
-------------Buffon------------------------
Balzaretti---Trabelsi----Ramos---------Chiellini-
Sneijder---Tacchinardi---Simao-------Messi---
-------Ibra-----------Reyes--------------------
Ławka:
Carson
Fred
Anderson
Sissoko
Mój skład:
-------------Buffon------------------------