Szaliki Juve - Legia
- Kosior
- Juventino
W sklepiku LegiaLive.pl można nabyć szaliki: Juve Legia!
http://www.legialive.pl/sklep/szaliki/szalik36.php

Cena jedyna 25 zł. Niestety logo Juve jest strae ale cóż... Szalik i tak fantastytczny!
http://www.legialive.pl/sklep/szaliki/szalik36.php

Cena jedyna 25 zł. Niestety logo Juve jest strae ale cóż... Szalik i tak fantastytczny!

- kamyk
- Juventino
szaliczek fajny
ale mogli nowy herb juventusu dac
bo jest fajniejszy i nowoczesniejszy
pozdro
edit : sorry za powtorzenie bo od razu wszedlem na stronke z szalikiem i nie doczytalem ze juz wspomniales o tym ze logo jest stare
ale mogli nowy herb juventusu dac
bo jest fajniejszy i nowoczesniejszy
pozdro
edit : sorry za powtorzenie bo od razu wszedlem na stronke z szalikiem i nie doczytalem ze juz wspomniales o tym ze logo jest stare
- rafalutek
- Juventino
Przykro mi "maly999" ale legia jest, była, i będzie z juve. Cieszę się że jest połączony szalik juve i legii, na pewno kupię.maly999 pisze:nie no tylko nie z legia!!!!!!!przeciez to jest dramat.....Brak mi slow jak mozna cos takiego kupic.Juve nigdy nie bedzie z ta legia !!!!!!!!
- Johnny777
- Juventino
:rotfl: :rotfl: :rotfl: ....była...Ależ Wy macie bogatą historię kontaktów...rafalutek pisze: Przykro mi "maly999" ale legia jest, była, i będzie z juve. Cieszę się że jest połączony szalik juve i legii, na pewno kupię.

Z tego co pamiętam "oficjalnie" jesteście od zeszłego roku.
A co do samego szala - niedawno na allegro były takowe szale tyle że z nowym logo Juve - więc jakąś starzyzną Legia handluje tutaj, skoro nie mają tych z nowym

- Cyrklus
- Juventino
Ja nie chcę nikomu wypominać, ale kibice Legii szacunek nadal mają do Lechii za przyjaźń, która była, ale widać, że młode pokolenie tradycje ma w głębokim poważaniu. Brak mi słów. :roll:ULAT pisze:Szalik fajny szkoda że z Legią ale nie ma co narzekać. Legii nie lubię ale zawsze pozostaje satysfakcja że kibice Juve mają zgodę z polską drużyną.
Hmm ... historia bogata nie jest. Oficjalnie to jesteśmy z miesiąc gdzieś. Niemniej jednak wcześniej Legia była już wspierana przez kibiców Juventusu, np. w meczu Pucharu Uefa ze szwajcarskim Zurich FC. A więc już wcześniej Juve było z Legią.Johnny777 pisze: ....była...Ależ Wy macie bogatą historię kontaktów...
Z tego co pamiętam "oficjalnie" jesteście od zeszłego roku.
A co do samego szala - niedawno na allegro były takowe szale tyle że z nowym logo Juve - więc jakąś starzyzną Legia handluje tutaj, skoro nie mają tych z nowym Zresztą "mi to loto" bo i tak go nie kupię ;P
Co do drugiej części Twojej wypowiedzi... Jesteś więc nabijaczem, skoro Ci i tak to "lotto". Nie rozumiem więc po co brałeś głos.
Odnośnie szalika. Widziałem na żywo. No faktycznie jest bardzo przyjemny. Osobiście bardzo mi się podoba. Gdy tylko poczuję przypływ gotówki to na pewno sobie sprawię taki prezent.
Marcello Lippi ritornare!
- bianconero
- Juventino
bym kupił szalik...ale ja takze jestem kibicem lecha,więc wiecie 8)
"oh yes.there will be blood..."
- herr_braun
- Juventino
Ja dzisiaj zamówiłem szaliczek
Nie jest to może szczyt moich marzeń co do wzoru szalika i wykonania (na pierwszy rzut oka), ale co do zestawienia klubów to i owszem
Nie ukrywam, że liczę na jakąś serię gadżetów klubowych Juve i Legii a przynamniej jakiś lepszy szaliczek z polskim napisem i nowym herbem Juve

Nie ukrywam, że liczę na jakąś serię gadżetów klubowych Juve i Legii a przynamniej jakiś lepszy szaliczek z polskim napisem i nowym herbem Juve
- kamiltum
- Juventino
Jakie nowe logo ? To klub sobie herb zmienia nie kibice! Legia oficjalnie tez ma mowy herb, a jakos nie widac, zeby byly robione jakies gadzety z nim.
P.S. Ludzie, troche tradycji...
P.S. Ludzie, troche tradycji...
(L)... czy trzeba cos wiecej ?