Szaliki Juve - Legia

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 20:31

W sklepiku LegiaLive.pl można nabyć szaliki: Juve Legia!

http://www.legialive.pl/sklep/szaliki/szalik36.php

Obrazek

Cena jedyna 25 zł. Niestety logo Juve jest strae ale cóż... Szalik i tak fantastytczny!

Obrazek
kamyk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2006, 20:35

szaliczek fajny
ale mogli nowy herb juventusu dac
bo jest fajniejszy i nowoczesniejszy

pozdro

edit : sorry za powtorzenie bo od razu wszedlem na stronke z szalikiem i nie doczytalem ze juz wspomniales o tym ze logo jest stare

maly999

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 11:27

nie no tylko nie z legia!!!!!!!przeciez to jest dramat.....Brak mi slow jak mozna cos takiego kupic.Juve nigdy nie bedzie z ta legia !!!!!!!!

rafalutek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 11:44

maly999 pisze:nie no tylko nie z legia!!!!!!!przeciez to jest dramat.....Brak mi slow jak mozna cos takiego kupic.Juve nigdy nie bedzie z ta legia !!!!!!!!
Przykro mi "maly999" ale legia jest, była, i będzie z juve. Cieszę się że jest połączony szalik juve i legii, na pewno kupię.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 12:20

Szalik fajny szkoda że z Legią ale nie ma co narzekać. Legii nie lubię ale zawsze pozostaje satysfakcja że kibice Juve mają zgodę z polską drużyną.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 12:35

rafalutek pisze: Przykro mi "maly999" ale legia jest, była, i będzie z juve. Cieszę się że jest połączony szalik juve i legii, na pewno kupię.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: ....była...Ależ Wy macie bogatą historię kontaktów... :prochno:
Z tego co pamiętam "oficjalnie" jesteście od zeszłego roku.
A co do samego szala - niedawno na allegro były takowe szale tyle że z nowym logo Juve - więc jakąś starzyzną Legia handluje tutaj, skoro nie mają tych z nowym ;) Zresztą "mi to loto" bo i tak go nie kupię ;P

Cyrklus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 21:05

ULAT pisze:Szalik fajny szkoda że z Legią ale nie ma co narzekać. Legii nie lubię ale zawsze pozostaje satysfakcja że kibice Juve mają zgodę z polską drużyną.
Ja nie chcę nikomu wypominać, ale kibice Legii szacunek nadal mają do Lechii za przyjaźń, która była, ale widać, że młode pokolenie tradycje ma w głębokim poważaniu. Brak mi słów. :roll:
Johnny777 pisze: ....była...Ależ Wy macie bogatą historię kontaktów...
Z tego co pamiętam "oficjalnie" jesteście od zeszłego roku.
A co do samego szala - niedawno na allegro były takowe szale tyle że z nowym logo Juve - więc jakąś starzyzną Legia handluje tutaj, skoro nie mają tych z nowym Zresztą "mi to loto" bo i tak go nie kupię ;P
Hmm ... historia bogata nie jest. Oficjalnie to jesteśmy z miesiąc gdzieś. Niemniej jednak wcześniej Legia była już wspierana przez kibiców Juventusu, np. w meczu Pucharu Uefa ze szwajcarskim Zurich FC. A więc już wcześniej Juve było z Legią.

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi... Jesteś więc nabijaczem, skoro Ci i tak to "lotto". Nie rozumiem więc po co brałeś głos.

Odnośnie szalika. Widziałem na żywo. No faktycznie jest bardzo przyjemny. Osobiście bardzo mi się podoba. Gdy tylko poczuję przypływ gotówki to na pewno sobie sprawię taki prezent.

Marcello Lippi ritornare!
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 21:42

Nie no bez jaj moim zdaniem ten szalik to jakas parodia i ten znaczek :O
Mogliby sie troche bardziej postarac, jakby był jakis naprawde fajny to bym sobie nawet go sprawił, ale nie takiego w zyciu.

Obrazek
bianconero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 21:49

bym kupił szalik...ale ja takze jestem kibicem lecha,więc wiecie 8)

"oh yes.there will be blood..."
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 22:18

Ja dzisiaj zamówiłem szaliczek :D Nie jest to może szczyt moich marzeń co do wzoru szalika i wykonania (na pierwszy rzut oka), ale co do zestawienia klubów to i owszem :D
Nie ukrywam, że liczę na jakąś serię gadżetów klubowych Juve i Legii a przynamniej jakiś lepszy szaliczek z polskim napisem i nowym herbem Juve

*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 stycznia 2006, 22:20

Ja mam szalik Juve - Legia ;) Kupiłem sobie 2 tyg temu na allegro za 37zł, ale jest z nowym logiem Juve :D Teraz czekam na Legia - Den Haag (zamówiłem wczoraj) :D

kamiltum

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2006, 21:26

Jakie nowe logo ? To klub sobie herb zmienia nie kibice! Legia oficjalnie tez ma mowy herb, a jakos nie widac, zeby byly robione jakies gadzety z nim.
P.S. Ludzie, troche tradycji...

(L)... czy trzeba cos wiecej ?
ODPOWIEDZ