"a najbardziej mi żal" czyli Juve bez ....
- Gałcio
- Juventino
Własnie, moze dosyć dziwny temat ale ciekawi mnie jedno pytanie, kogo z obecnych osób w Juve byłoby Wam najbardziej żal jeśli by odeszli ??
Jak dla mnie największą stratą bylaby strata Luciano Moggiego, chyba nie będzie złym określeniem jeśli powiem ze jest to "mózg" Juventusu, guru transferów, człowiek który jest na ustach wszystkich, mozna go nie lubić, mozna go wyzywać i wyśmiewać ale nie można powiedzieć ze dyrektor sportowy Juventusu nie jest najlepszym w swoim fachu, oczywiście bez Giraudo i Betteggi (nie wiem jak sie pisze) nie miałby tyle swobody ale to mimo wszystko w pewnym sensie geniusz, jeden z głównych twórców potęgi Juve w ostatniej dekadzie.
Z piłkarzy na pewno ciężko bedzie pożegnać Liliana Thuram'a, Pavla Nedveda no i mistrza Alex'a Del Piero, wypisałem tych piłkarzy bo ich kariera powoli dobiega końca, oczywiście każdego z naszych zawodników bedzie cięzko zastąpić bo sa to wielcy piłkarze ale reszta jeszcze troche pogra ;-) no i oczywiście Den Fabio czyli Fabio Capello, jak dla mnie na dzień dzisiejszy trener niezastąpiony, nie znam drugiego takiego trenera posiadającego taką wole zwycięstw jak Fabio Capello, no moze tylko Jose Mourinho ale on jest nie do ruszenia w Chelsea
Jak dla mnie największą stratą bylaby strata Luciano Moggiego, chyba nie będzie złym określeniem jeśli powiem ze jest to "mózg" Juventusu, guru transferów, człowiek który jest na ustach wszystkich, mozna go nie lubić, mozna go wyzywać i wyśmiewać ale nie można powiedzieć ze dyrektor sportowy Juventusu nie jest najlepszym w swoim fachu, oczywiście bez Giraudo i Betteggi (nie wiem jak sie pisze) nie miałby tyle swobody ale to mimo wszystko w pewnym sensie geniusz, jeden z głównych twórców potęgi Juve w ostatniej dekadzie.
Z piłkarzy na pewno ciężko bedzie pożegnać Liliana Thuram'a, Pavla Nedveda no i mistrza Alex'a Del Piero, wypisałem tych piłkarzy bo ich kariera powoli dobiega końca, oczywiście każdego z naszych zawodników bedzie cięzko zastąpić bo sa to wielcy piłkarze ale reszta jeszcze troche pogra ;-) no i oczywiście Den Fabio czyli Fabio Capello, jak dla mnie na dzień dzisiejszy trener niezastąpiony, nie znam drugiego takiego trenera posiadającego taką wole zwycięstw jak Fabio Capello, no moze tylko Jose Mourinho ale on jest nie do ruszenia w Chelsea

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- herr_braun
- Juventino
Lucek jak Lucek, po prostu świetny działacz, ale to nie on tworzy ten skład mający wygrywać LM i SerieA. To piłkarze.
Więc jeśli o nich chodzi, to ja stawiałbym oczywiście na Alexa, jako doskonałego piłkarza niegdyś, świetnego dziś i wspaniałegoczłowieka zawsze. To symbol. Kiedyś miałem na ten temat inne zdanie. Dzisiaj wiem: takich ludzi się nie pozbywa.
Poza tym jeszcze nasi skrzydłowi: Nedved i Camoranesi. Szkoda mi by ich było za oczywiście umiejętności, ale przede wszystkim za serce jakie wkładają w grę.
Niestety wspomniana przeze mnie trójka nie jest już najmłodsza i choć o ile Camor pogra jeszcze dobre 4,5 lat to Alex i Paweł niestety są już starsi. trzeba więc szukać następców, ale przy tym zwracając uwagę nie tylko na umiejętności, ale również na charakter
Więc jeśli o nich chodzi, to ja stawiałbym oczywiście na Alexa, jako doskonałego piłkarza niegdyś, świetnego dziś i wspaniałegoczłowieka zawsze. To symbol. Kiedyś miałem na ten temat inne zdanie. Dzisiaj wiem: takich ludzi się nie pozbywa.
Poza tym jeszcze nasi skrzydłowi: Nedved i Camoranesi. Szkoda mi by ich było za oczywiście umiejętności, ale przede wszystkim za serce jakie wkładają w grę.
Niestety wspomniana przeze mnie trójka nie jest już najmłodsza i choć o ile Camor pogra jeszcze dobre 4,5 lat to Alex i Paweł niestety są już starsi. trzeba więc szukać następców, ale przy tym zwracając uwagę nie tylko na umiejętności, ale również na charakter

- juverm
- Juventino
Dla mnie największą stratą było by odejście Moggi'ego.
Po prostu (chyba) najlepszy działacz na świecie ;D.
Jeśli chodzi o piłkarzy to będzie mi bardzo przykro jak odejdzie Del Piero i Nedved
Kurcze Del Piero to dla mnie autorytet, mój idol. Więc dla mnie strata tych 2 zawodników byłaby straszna :płaczę:
Po prostu (chyba) najlepszy działacz na świecie ;D.
Jeśli chodzi o piłkarzy to będzie mi bardzo przykro jak odejdzie Del Piero i Nedved
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2006, 22:51 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tomek1900
- Juventino
Najbardziej żal by mi było jak odszedł by Mauro Camorannesi i Del Piero.
Po Capelo i Moggim bym nie płakał, Juve na pozycji trenera napewno nie umieściła by byle kogo i również by przyszedł dobry szkoleniowiec(najbardzie denerwuje mnie to ze zadko daje szanse Alexowi
)
Po Capelo i Moggim bym nie płakał, Juve na pozycji trenera napewno nie umieściła by byle kogo i również by przyszedł dobry szkoleniowiec(najbardzie denerwuje mnie to ze zadko daje szanse Alexowi

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chyba nie za bardzo wiesz co Ci dwaj panowie zrobili do tej pory dla Juve. Może zacznijmy od Moggiego. Jest to mózg sztabu Juventusu, po prostu mistrz transferów. Ściągnięcie Vieiry to zupełne mistrzostwo świata na polu działaczy klubów. Zwróć uwagę, że rok temu Real Madryt oferował większe pieniądze niż Moggi za Patricka, a mimo tego nie udało im się ściągnąć go do siebie, co bez problemu uczynił Moggi i to za mniejszą kasę. Teraz może o Capello. Tutaj argument jest jeden - jak można nawet myśleć o odejsciu człowieka, dzięki któremu Juventus jedzie w Serie A jak walec drogowy rozgniatając kolejno rywali?? I co z tego, że nie daje tak wielu szans Alexowi? Ja kibicuję drużynie a nie jednemu Del Piero i mniej interesuje mnie to, czy gra Del Piero czy nie, bardziej obchodzą mnie wyniki drużyny, które w tym sezonie są zachwycajace, więc Capello nie należy krytykować. Trenera ocenia sie po wynikach, więc ocena naszego trenera musi być pozytywna.Tomek1900 pisze:Po Capelo i Moggim bym nie płakał
- Tomek1900
- Juventino
No wiesz Moggi ściągnoł paru starych zawodników co na 2 sezony moga sie przydac ,teraz sie go chwali bo graja nasi a za 2 sezony jak on odejdzie to skaład bedzie stary i cała wina bedzie zwalona na nowego trenera i nowych działaczy .
- El Nino
- Juventino
Ciekawy temat...
Mi byłoby zal gdyby każdy z obecnych graczy odszedł z Juve
, oprócz Zebiny, Chimentiego.. Lubię piłkarzy Bianconeri, ale zastanawiając się głębiej to najbardziej płakałbym nad Alexem Del Piero (Mój ulubioony piłkarz od lat), później Nedvedem, Buffonem, Zambrottą, Camoranesim.
Szkoda byłoby mi gdyby odeszli Moggi i Capello, obecnie "szefowie" którzy panują nad wszystkim, mają pomiędzy sobą wspaniałe stosunki, dopgadują sie i wspólnie decydują o różnych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> transferowych i nie tylko.. Nie wiem kto mógłby ich zastąpić.. Nie ma dwóch takich..
Wiadomo sa dobzi trenerzy (Rijkaard, Benitez, MOurinho), ale to nie to samo.. Pozdrowienia
Mi byłoby zal gdyby każdy z obecnych graczy odszedł z Juve

Szkoda byłoby mi gdyby odeszli Moggi i Capello, obecnie "szefowie" którzy panują nad wszystkim, mają pomiędzy sobą wspaniałe stosunki, dopgadują sie i wspólnie decydują o różnych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> transferowych i nie tylko.. Nie wiem kto mógłby ich zastąpić.. Nie ma dwóch takich..

- gloria_victis
- Szczakowianin
Moim skromnym zdaniem najbardziej zabolała by strata znamienitego piłkarza jakim z pewnością jest Zalayetta (Grande Capri). Frustruje fakt, że ostatnimi czasy tak rzadko widuję go na alpejskim stadionie i po za nim. Pamiętam jeszcze jego świetną dyspozycje. Boże, co to był za obiecujący zawodnik!
Tak po za tematem to niczym cierń wbity w oko zabolała mnie strata Legrotaglie. Do dzisiaj trudno jest mi określić dlaczego stało się to co się stało....
Tak po za tematem to niczym cierń wbity w oko zabolała mnie strata Legrotaglie. Do dzisiaj trudno jest mi określić dlaczego stało się to co się stało....
"Chciałbym umrzeć na kiłę" Wojciech Jaruzelski
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
"Szkoda, ze Wojciech Jaruzelski nie umarł na kiłę w 68" Teodor Biegin
- grandejuve
- Juventino
Najbardziej byłoby mi szkoda piłkarzy, których najbardziej lubie, czyli: Alex, Canna, Camor, Zambro, Nedved i Buffon.:-D Błędem byłoby pozbycie się Zlatana, za pare lat Juventus będzie opierał się na tym piłkarzu. W żadnym wypadku nie może odejść Moggi i Capello.
FORZA JUVE!!
FORZA JUVE!!

- Sztuko
- Redaktor
- VIT
- Juventino
Mowiac o pilkarzach to napewno brakowalo by mi Del Piero, Zambrotty, Buffona i Nedveda. Ta czworka to napewno najsilniejsi zawodnicy na swoich pozycjach.
Oczywiscie Moggi i Capello sa wysmienici w tym co robia i ich tez bym nie oddal za nic.
Oczywiscie Moggi i Capello sa wysmienici w tym co robia i ich tez bym nie oddal za nic.
- DHL
- Juventino
I słusznie a już katastrofalna byłaby strata Olivery na którym to piłkarzu opiera się gra konstrukcyjna naszej drużyny.gloria_victis pisze:Moim skromnym zdaniem najbardziej zabolała by strata znamienitego piłkarza jakim z pewnością jest Zalayetta (Grande Capri). Frustruje fakt, że ostatnimi czasy tak rzadko widuję go na alpejskim stadionie i po za nim. Pamiętam jeszcze jego świetną dyspozycje. Boże, co to był za obiecujący zawodnik!
Tak serio to jeśli Moggi sprzedałby Vieire, Camora lub Zlatana to przestałbym go lubić lol
PS. Make Leggrotagglie come back to us...
EDIT
Zapomniałem dodać Treze do listy - to chyba obecnie najlepszy egzekutor na świecie
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.