Włoski film o Nedvedzie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z Nedvedem piłkarzem Czech rozmawiali na cztowisku czytelnicy praskiego "Dnes":
-Zdobycie tytułu piłkarskiego mistrza Włoch w drużynie Juventusu Turyn, występ tej drużyny w finale Ligi mistrzów, wreszcie zwycięska jazda reprezentacji Czech-to chyba piękny bilans jak na jednego pilkarza w sezonie...
Nedved - wszystko jednak blednie w sytuacji, gdy finał Ligi Mistrzów przegraliśmy z Milanem na karne. Jeśli coś mogło by mnie pocieszyć, to tylko dojście z reprezentacją Czech do finału przyszłorocznych mistrzostw Europy, ale wygranie Ligi mistrzów przez Juventus zwziąłem się ja i trener Lippi, powiedział, ze jeśli w 2004 tego nie tokonamy, to on wycofuje się z zawodu.
-Podobno we Włoszech mają nakręcić film na twój temat...
Nedved - Owszem. Nie paliłem się do tego ale w końcu chodzi tu o wielkie pieniądze i o wizerunek Juventusu, więc jakż mogłem odmówić?
-Zdobycie tytułu piłkarskiego mistrza Włoch w drużynie Juventusu Turyn, występ tej drużyny w finale Ligi mistrzów, wreszcie zwycięska jazda reprezentacji Czech-to chyba piękny bilans jak na jednego pilkarza w sezonie...
Nedved - wszystko jednak blednie w sytuacji, gdy finał Ligi Mistrzów przegraliśmy z Milanem na karne. Jeśli coś mogło by mnie pocieszyć, to tylko dojście z reprezentacją Czech do finału przyszłorocznych mistrzostw Europy, ale wygranie Ligi mistrzów przez Juventus zwziąłem się ja i trener Lippi, powiedział, ze jeśli w 2004 tego nie tokonamy, to on wycofuje się z zawodu.
-Podobno we Włoszech mają nakręcić film na twój temat...
Nedved - Owszem. Nie paliłem się do tego ale w końcu chodzi tu o wielkie pieniądze i o wizerunek Juventusu, więc jakż mogłem odmówić?
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JUVEFANE_10
- Juventino
bardzo chętnie bym zobaczył film z jego udziełem
JESTEM OSZUSTEM
- BIANCONERI
- Juventino
Ciekawy pomysł,ciekawe kto zagra Nedveda może Robrto Benigni 
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Racja juveluck, taka już jest Polskajuveluck pisze: Ale za pewne nie obejze bo w polsce sie nie ukarze

- Slim
- Juventino
Tak to bedzie film dokumentalny dla fanow Nedveda i Juve a horror dla fanow Realu szczegolnie jak umieszcza tam scenki z meczu z Stadio Delle AlpiToMeK pisze:No ja rowniez bym obejzal takiego filma ... a to bedzie dokumentalny czy jakis horror :lol:

- DAVmen
- Juventino
Nie wiedziałem o tym wcześniej. Fajnie będzie zobaczyć film o naszym tegorocznym bohaterze. Ciekawe czy będzie u nas w kinach
Ale jak nie to zawsze można ściągnąć z Kazy. :twisted:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.