Olivera wznowił treningi

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 19:40

Ruben Olivera wznowił lekki trening, jednak pomimo to nie wiadomo za jaki czas wróci na boisko.

Piłkarz ten niemalże od początku sezonu jest kontuzjowany i dlatego nie grywał w piłkę nożną w ostatnim czasie.
zrodlo: www.bianconeri.pl

Az wstyd sie przyznac ale calkowicie zapomnialem o Olivierze... ze wogole jest jeszcze w Juve :oops: Tak dawno go nie widzialem :!: Dobrze ze powoli powraca do zdrowia... ale jestem zaniepokojony jego dalszym losem- juz w tamtym sezonie spisywal sie dosc kiepsko a teraz tak powazna kontuzja i bardzo dluga przerwa w grze. Obawiam sie ze ten dobrze zapowiadajacy sie pilkarz moze nie podniesc sie po ostatnich niepowodzeniach :( Bardzo bym tego nie chcial i obym sie mylil :roll: Zobaczymy jak dalej potocza sie losy Rubena...
Co Wy o tym wszystkim sadzicie :?:

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 19:59

Wstyd Mi Za Ciebie DamKam :oops: :oops:

No i Mam nadzieje ze sie chlopaczyna Podniesie i Juventus Go nie sprzeda bo to naprawde wartosciowy Gracz i bardzo perspektywiczny :bravo:

P.s Ja Myslalem Ze Go wyporzycztli do innego klubu :oops:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 20:03

ehhh mam nadzieje ze Olivera powroci do formy i zaprezentuje sie z bb dobrej strony(jak bedzie mogl grac) niech pokaze cappelo ze mozna na niego ufac bo chcialbym zeby zostal w juve a nie poniewieral sie po innych klubach.Moim zdaniem to jeden z nabardziej zapowiadajacych sie pilkarzy i mam nadzieje ze za jakies 2-3 lata a moze i juz w przyszlym roku jak nie odejdzie sprawdzi sie :?: zobaczyymy...

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 20:06

Co do Olivery to akurat wiedziałem ze jest kontuzjowany :D :D ..a co do jego dalszych losów to mam nadzieje ze pozostanie w Juve.W zeszłym sezonie co prawda mial pare słabszych wystepów ale pare razy uratował nam punkty i mysle ze jest wartosciowym piłkarze ale nie jest również wielkim talentem i nadzieją Juve..są lepsi(np.Kapo) ale mimo to poweinien zostac w Juve przynajmniej do konca sezonu...a potem sie zobaczy :D Tak czy inaczej zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia i formy i jak najlepszych wystepów Juve :D

MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 07:24

Oj wstyd mi za was drodzy koledzy.Nie pamiętać o Rubenie .....

Oliveira jest to zawodnik na przyszłość(jak Kapo).Jak zostanie gdzieś wypożyczony i wróciłby z tego wypożyczenia ograny to byłby jednym z lepszych pomocników :) Takie jest moje zdanie.I jestem ZA wypożyczaniemm zawodników młodych , na przyszłość do takiej Messiny,Treviso czy innego Livorno :) Działacze zrobili naprawde świetną rzecz, że wypożyczyli do Monaco Narcissa :)

adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 09:37

Szczerze,to myślałem,że Capello się na niego obraził albo coś w tym stylu :oops: :whistle: Mam nadzieje,że wróci do podobnej formy jaką miał na początku poprzedniego sezonu.Napewno zasługuje na więcej szans gry niż Blasi.Nie raz, nie dwa ratował nam skórę(mecz z Violą,puchar Berlusconiego).

Forza Juve!!!
T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 09:51

Ja to samo byłem prawie pewny że on gra w innym klubie :oops: :oops: :x swego czasu dużo oczekiwano od tego zawodnika miał być następcą Nedveda ale chyba ciążyła nad nim za duża presja. W tamtym sezonie miał kilka dobrych występów szczególnie w na początku sezonu potem sie kilka razy spalił w meczach o stawke(np.mecz z realem) licze na tego zawodnika że sie odbuduje ale teraz bedzie miał bardzo małe szanse grać w pierwszym składzie. Zapewnie zostanie gdzieś wypożyczony :roll: już kilka takich przypadków w Juve było....

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 19:07

Bardzo sie ciesze że Ruben wraca do zdrowia. Tak jak większość myślałem że został on wypożyczony do innego klubu.
pizmak pisze:Oliveira jest to zawodnik na przyszłość(jak Kapo).Jak zostanie gdzieś wypożyczony i wróciłby z tego wypożyczenia ograny to byłby jednym z lepszych pomocników Takie jest moje zdanie.I jestem ZA wypożyczaniemm zawodników młodych , na przyszłość do takiej Messiny,Treviso czy innego Livorno Działacze zrobili naprawde świetną rzecz, że wypożyczyli do Monaco Narcissa
Moim zdaniem to było by najlepsze rozwiązanie. Olivera by się ograł, a Juve nie straciło by dobrego zawodnika. Kapo chyba nieźle radzi sobie w Monaco (tak mi się zdaje) A przecież w tamtym sezonie nie miał wielu okazji by pokazać się na boisku. Bardzo bym nie chciał żeby Ruben został sprzedamy z Juve i trzymam za niego kciuki aby szybko powrócił do formy :pray:

Grande Juve, Vinci Per Noi
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 19:24

W przeciwieństwie do niektórych dobrze wiedziałem, że Oliveira jest kontuzjowany :wink: . Widać, że okres leczenia był bardzo długi i kontuzja była poważna, ale... bez bicia przynaje się, że nie wiem dokładnie jaki to był uraz :D .
Według mnie nie jest to gracz, który prezentuje adekwatny poziom do gry w Juventusie. Miał na początku tamtego sezonu kilka niezłych meczy, jednak później nie pokazywał już zupełnie nic. Myśle, że Kapo jest dużo lepszym graczem od niego i po powrocie z wypożyczenia zostanie w Juve, a Oliveira...dla mnie może zostać nawet sprzedanym :| :think: .
Jednakże ciesze się, że już wrócił do zdrowia. Oby szybko wrócił do dobrej formy i dobrymi występami przekonał mnie do swoich umiejętności. Jak narazie trzeba mu podziękować za to, że jednak w tamtym sezonie swymi golami uratował nam kilka cennych punktów :wink: .

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 20:11

Jak na razie jego kontuzja nie przeszkadza szczególnie naszej drużynie w odnoszeniu zwycięstw, więc jego brak nie jest bardzo odczuwalny. :wink:
Jakoś nigdy nie mogłem przekonać się do tego gracza i nie sądze, że jest on potrzebny w zespole. :think:
Moim zdaniem jeśli pojawiłaby się jakaś dobra
oferta za niego z jakiegoś klubu to powinniśmy go albo wypożyczyć albo wg mnie najlepiej sprzedać (za godziwe pieniądze) 8)

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 20:13

ja wiedzialem, ze gra jeszcze u nas, ale myslalem, ze sie poprostu nie lapie nawet na lawke... ale dobrze, ze powraca.. moze sie przebudzi? chcialbym, bo pamietam jakiego ladnego gola strzelil Atalancie 8)

Mundek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 20:36

Mr Cezary pisze: pamietam jakiego ladnego gola strzelil Atalancie 8)
ah,piekna bramka , uderzył z pierwszej piłki i przelobował bramkarza :twisted:

A co do powrotu , to bardzo sie ciesze , lubie tego piłkarza i uwazam ze powinien dostac jeszcze szanse na gre w JUve , jeden warunek musi ustabilizowac forme,bo dobre mecze przeplatał tragicznymi.

... wtedy na ziemie zstąpił demon - głowe miał jedną, nogi miał dwie a na koszulce numer 17...
zwał sie David Trezeguet !!
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 20:58

Ja wiedziałem, że jest w Juve, bo znajduje się na liście graczy w Fifa 06 (chociaż Miccoli też jest), ale o kontuzji nie miałem zielonego pojęcia :shock:

Osobiście jestem raczej za wypożyczeniem zawodnika do innego klubu (najlepiej włoskiego). Musimy mieć jakies zaplecze, a w JUVE niewiele sobie pogra

Michal_1233

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 21:03

Ja także mam nadzieje ze jak najszybciej wróci do formy :bravo: :-D

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2005, 21:09

Słabo się orientujecie(nie wszyscy), jeżeli nie wiedzieliście co się stało z Olivierią. Według mnie powróci do wysokiej formy, ale raczej pod koniec sezonu. Pare razy była już taka sytuacja(nie tylko w piłce nożnej), że nawet słabszy sportowiec po kontuzji powraca i jest najlepszy

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
ODPOWIEDZ